Miki28 Lakers in 5 Posted October 30 Posted October 30 Just now, suptil said: Upropasti nas domaca osnova. Brazil?
Disfruto Posted October 30 Posted October 30 Izvesti 4 najgora igraca danas na pocetku 4. cetvrtine je za divljenje
Ječmendo Posted October 30 Posted October 30 Čim krenu besmislene i beskonačne rotacije, piši propalo... 1
3x3cz Posted October 30 Posted October 30 Just now, Nini3112 said: Ponovo preko Davidovca Jos se nesto kao cudi
Don Dusko Posted October 30 Author Posted October 30 Ajde crkli su ljudi. Makabi nas je uvukao u njihov ritam i to je to jbg.
Saxon01 Posted October 30 Posted October 30 Ne kapiram ovoliko minuta indisponiranog Davidovca koji je igrac manje u odbrani. Mi ne postojimo u odbrani ! Uzasna utakmica , na nivou Sferopulovskih.
Nini3112 Posted October 30 Posted October 30 Ne razumem ovo frosiranje Davidovca,jasno mi je da Izundu je los ali ovaj je jos gori 1
DijametralnoSuprotan Posted October 30 Posted October 30 Mi ovo jedino da dobijemo ako se Makabi samoubije, sto im nije strano. Delujemo jako lose. Bas utakmica podseca na Sferovu protiv Bayerna.
Recommended Posts