Los_Pollos_Hermanos Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Nini3112 said: Gubimo mi ovo lagano Како легендо, ово је петорка ђе не испадају?
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Mnogo lose vodjenje utakmice veceras. Pogotovo ovo kombinovanje petorki. Vrv interne stvari ali bas cudno gledajuci predhodne utakmice. Edited 4 hours ago by DijametralnoSuprotan
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Napad je fercerao neko vrijeme ali odbrana je losa cijelo vece
Saxon01 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne licimo na ekipu sa zadnjih 4 utakmica.... Sve to smuseno, neangazovano, dekocentrisano.... Posebno u fazi odbrane, katastrofa.
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Previse bacenih lopti, stao napad, ne znam sta je plan, Makabi se razigrao, deluje da su u naletu.
Henry Chinaski Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Moneke je zajebano 3 napada, u 2 mu ispala lopta, jedan loš pas u trećem
uncletima Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Je l' treba da skoknem po Vazelin? Mislim da u Pancevu ima neka dezurna apoteka.
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Krenuli smo sada sa bacanjima da se glupiramo.
Recommended Posts