JPM Posted October 28 Posted October 28 Jebem vam sve sudije. Prvo sviraju nesportsku Chimi a onda kompenzacija. Moroni. 1
No name Posted October 28 Posted October 28 Pored želje da se što pre vrate povredjeni igrači, imam želju i da se promeni komentator, npr Plavsic, da ugođaj bude potpun 🙂 1
DijametralnoSuprotan Posted October 28 Posted October 28 Just now, No name said: Pored želje da se što pre vrate povredjeni igrači, imam želju i da se promeni komentator, npr Plavsic, da ugođaj bude potpun 🙂 Ma daj i Karovica, on je trenutno Plavsic za Cakovica. 1
Webad Posted October 28 Posted October 28 Ne pamtim da je neki igrac ovako lose odigrao jedan el mech...
No name Posted October 28 Posted October 28 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Ma daj i Karovica, on je trenutno Plavsic za Cakovica. Ma samo da se ovaj skloni. Sa većim žarom bi neko prenosio reprizu nego ovaj live. Ne kažem da treba sa skače, ali daj neke živosti malo.
Wingwalker Posted October 28 Posted October 28 (edited) Moneke Čima vel'ku ćunu ima...🤓 Edited October 28 by Wingwalker
Sector Posted October 28 Posted October 28 Just now, Don Dusko said: Nego gde je opasan Asvel koji je dobio Dubai? Nije Asvel kriv što smo mi prejaki. 2
Webad Posted October 28 Posted October 28 Just now, Nini3112 said: One man show,daj vadi ga da se ne povredi Jezik pregrizo
dr sleep Posted October 28 Posted October 28 Vadi monekea i vuka do kraja. Umotaj ih tamo sa kalinom i dmoom na klupi.
JPM Posted October 28 Posted October 28 1 minute ago, Don Dusko said: Nego gde je opasan Asvel koji je dobio Dubai? Neko mi rece danas kad se Seljaks razmase za tri... Ja se usro... 1
Don Dusko Posted October 28 Author Posted October 28 Just now, Sector said: Nije Asvel kriv što smo mi prejaki. Sto se kukalo?
Cavani Posted October 28 Posted October 28 Kad vidim ovog Zak Seljaka cujem Ja guzn is propeler, na tvrdom nemackom akcentu
Steve Gerrard Posted October 28 Posted October 28 U pm izgleda da je kliknuo ovaj "frankestajn" od ekipe 1
Recommended Posts