JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jebem vam sve sudije. Prvo sviraju nesportsku Chimi a onda kompenzacija. Moroni. 1
No name Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pored želje da se što pre vrate povredjeni igrači, imam želju i da se promeni komentator, npr Plavsic, da ugođaj bude potpun 🙂 1
DijametralnoSuprotan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, No name said: Pored želje da se što pre vrate povredjeni igrači, imam želju i da se promeni komentator, npr Plavsic, da ugođaj bude potpun 🙂 Ma daj i Karovica, on je trenutno Plavsic za Cakovica. 1
Webad Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne pamtim da je neki igrac ovako lose odigrao jedan el mech...
No name Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Ma daj i Karovica, on je trenutno Plavsic za Cakovica. Ma samo da se ovaj skloni. Sa većim žarom bi neko prenosio reprizu nego ovaj live. Ne kažem da treba sa skače, ali daj neke živosti malo.
Wingwalker Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Moneke Čima vel'ku ćunu ima...🤓 Edited 11 hours ago by Wingwalker
Don Dusko Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Nego gde je opasan Asvel koji je dobio Dubai? 1
Sector Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Don Dusko said: Nego gde je opasan Asvel koji je dobio Dubai? Nije Asvel kriv što smo mi prejaki. 2
Webad Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Nini3112 said: One man show,daj vadi ga da se ne povredi Jezik pregrizo
dr sleep Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Vadi monekea i vuka do kraja. Umotaj ih tamo sa kalinom i dmoom na klupi.
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Nego gde je opasan Asvel koji je dobio Dubai? Neko mi rece danas kad se Seljaks razmase za tri... Ja se usro... 1
Don Dusko Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Just now, Sector said: Nije Asvel kriv što smo mi prejaki. Sto se kukalo?
Cavani Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kad vidim ovog Zak Seljaka cujem Ja guzn is propeler, na tvrdom nemackom akcentu
Steve Gerrard Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago U pm izgleda da je kliknuo ovaj "frankestajn" od ekipe 1
Recommended Posts