Miki28 Lakers in 5 Posted October 23 Posted October 23 Jbn Arena i prenosi. Mali vjetar i prekid signala
Don Dusko Posted October 23 Author Posted October 23 Just now, Volter said: Evo i problema sa Arenom. Neverovatni debili. Mogli su 10 sekundi ranije da ne vidim promasaj Dobrica. 5
Don Dusko Posted October 23 Author Posted October 23 Legenda kaze da je Ognjen uspeo da se upise. :D 1
Čvarkov Posted Saturday at 06:01 PM Posted Saturday at 06:01 PM Ima li negde prenosa na ovoj smrdljivoj televiziji?
Čvarkov Posted Saturday at 06:03 PM Posted Saturday at 06:03 PM 1 minute ago, Jeremija123 said: na as9 počeo prenos Kod mene hokej.
Golijat Posted Saturday at 06:06 PM Posted Saturday at 06:06 PM Reklo bi se da je Butler vec "kliknuo" sa navijacima 😁
Erik Kartmen Posted Saturday at 06:07 PM Posted Saturday at 06:07 PM Vidi ovog ludog Domantasa... ne bacaj se čovječe! 1
Jeremija123 Posted Saturday at 06:07 PM Posted Saturday at 06:07 PM 2 minutes ago, Čvarkov said: Kod mene hokej. Gledam preko irisa, ovde je košarka.
NMX Posted Saturday at 06:07 PM Posted Saturday at 06:07 PM Kakva je situacija da Nworom? Jel iza klupe u patikama ili u longeti preko koje je gips pre nego sto noga udje u cizmu? 4
Issey Posted Saturday at 06:11 PM Posted Saturday at 06:11 PM Lud je Donatas. Svaka mu čast, al da ipak Iskulira malo sa bacanjem na parket... Treba nam za EL...
quentin Posted Saturday at 06:11 PM Posted Saturday at 06:11 PM Ovaj komentator pomenu ahilovu tetivu... Ne znam je li zvanično nešto bilo u tom smislu.
NMX Posted Saturday at 06:14 PM Posted Saturday at 06:14 PM Čekam tebe vas da ostvarim jedan davni san 3
Zvezdaš96 Posted Saturday at 06:14 PM Posted Saturday at 06:14 PM Komentator sa arene je rekao da nije ništa Nwori i da će sigurno biti spreman za duplo kolo u Evroligi. Ako on laže, onda i ja vas..
Knipex Posted Saturday at 06:14 PM Posted Saturday at 06:14 PM 1 minute ago, quentin said: Ovaj komentator pomenu ahilovu tetivu... Ne znam je li zvanično nešto bilo u tom smislu. Meni se čini da komentator pojma nema jer je pomenuo da će Nwora biti spreman za evroligu a onda pomenuo ahilovu tetivu što nema nikakvog smisla. 4
srlepajce Posted Saturday at 06:16 PM Posted Saturday at 06:16 PM (edited) Ovom debilku nista ne verujem, lupa ono sto procita na b92 Smrdljiva arena i ovo tumbanje Pojma nemas gde je prenos Edited Saturday at 06:17 PM by srlepajce 4
srlepajce Posted Saturday at 06:18 PM Posted Saturday at 06:18 PM 3 minutes ago, NMX said: Čekam tebe vas da ostvarim jedan davni san Haha dovukli ga direkt sa Surcina 1
Tom Wambsgans Posted Saturday at 06:20 PM Posted Saturday at 06:20 PM Izundu-u komotno moze da se upise 2 faula na semafor pre pocetka utakmice, da se ne muce zapisnicari, svakako ce ih dobiti cim udje u igru.
Jeremija123 Posted Saturday at 06:23 PM Posted Saturday at 06:23 PM Kakvi nezgrapni pokreti Plavšića, kao da se davi u bazenu brat 1 1
Knipex Posted Saturday at 06:23 PM Posted Saturday at 06:23 PM 3 minutes ago, srlepajce said: Haha dovukli ga direkt sa Surcina Fazon na aerodromu ga sačekao Neša Ilić i ajde kao idemo do stana, ali moram prvo nešto da obavim. Evo ga širi ruke na klupi a Batler bleji kod tunela...
Recommended Posts