Brajant Danston Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Osim što nam je ekipa izuzetno limitirana, odavno nismo imali ni ružnije dresove.
Miki28 Lakers in 5 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, JPM said: Igramo protiv Zadra. Pa? Krenuli sa rezervnom petorkom minus Nwora 1
DijametralnoSuprotan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Igramo protiv Zadra. Spoiler Sarkazam u najjacem obliku. 1
No name Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Hej 'poštujte loptu' glasom Swere... Treba mirno gledati meč i nadati se da će ovo biti poslednji ako ne poslednji onda jedan od poslednjih mečeva Swerka na klupi, pre nego što dobije avionsku kartu do Niša, a onda autobusom put Soluna. 1
fradler Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mora se priznati da smo makar dosledni - grozni u odbrani, ali i odvratni u napadu. 1
JPM Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bukvalno je za samaranje ovo sto Yago radi. Ekipa se otrgla kontroli i divljaju bez ikakvog plana. Jebo vam pas mater vise, idite na prodor kad su u bonusu, necete trojkama nista.
Zadnji vezni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Gde sipa tu i pljušti. NBA Zadrani nam utpaše 27 za 1/4. Pečat trenera. CMM plaćamo kao ceo roster ovih i plavim dresovima.
Issey Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Teška smo divljina. Nema Grku spasa, mislim da je ćao zdravo možda čak i posle ove utakmice. I Jago ga minira opasno... 2
K.Dot Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sad kad im Sfero podvikne ima da se razlete po terenu, pa ne mogu tako da se igraju sa reputacijom jednog defanazivnog trenera. 1
Zadnji vezni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kakva raspojasana banda. Bez ikakvog plana,bez ikakvih akcija.Samo silovanja i soliranja.Ja kontam da ovi ne jebu Janisa ni 2%.
Webad Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Stari lisac DeDa,ne da 4 na 1. Novi trogodisnji ugovor za dedu 1 1
K.Dot Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Don Dusko said: Ma ceo tim ga bojkotuje.Ovo je kraj. A zašto bi ga bojkotovali kada je on njihov drugar? Nije ni igračima u interesu da se promeni trener, možda naredni bude neko strog pa ih tera da igraju kako trener kaže.
No name Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ako i treba da ga bojkotuju. Umesto da sam podnese ostavku nakon užasne prošle sezone, on je raspustio ceo tim. A glavni je krivac za onaj haos od sezone.
quentin Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ovo šta mi igramo mogu da pokazuju na klinikama kao etalon ružne i pogrešne košarke.
Zadnji vezni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Odzelej dao sve trojke sad će guliti klubu jedno 10 min. 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ova sala-komika vajb koji pici na lajvu mi jr mnogo jak, ali nerealno je na sta lici nasa odbrana. Tebi Zadar strpa 5 trojki za cetvrtinu, niko ne zna sta treba da radi, izgubljeni na terenu. Jedini mali Miljenovic je anomalija koja grize od pocetka. 2
Recommended Posts