Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hej 'poštujte loptu' glasom Swere...

Treba mirno gledati meč i nadati se da će ovo biti poslednji ako ne poslednji onda jedan od poslednjih mečeva Swerka na klupi, pre nego što dobije avionsku kartu do Niša,  a onda autobusom put Soluna. 

• Tuzno 1
Posted

Bukvalno je za samaranje ovo sto Yago radi.

Ekipa se otrgla kontroli i divljaju bez ikakvog plana. Jebo vam pas mater vise, idite na prodor kad su u bonusu, necete trojkama nista.

Posted

Teška smo divljina. Nema Grku spasa, mislim da je ćao zdravo možda čak i posle ove utakmice. I Jago ga minira opasno... 

• Like 2
Posted

Sad kad im Sfero podvikne ima da se razlete po terenu, pa ne mogu tako da se igraju sa reputacijom jednog defanazivnog trenera.

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Ma ceo tim ga bojkotuje.Ovo je kraj.

A zašto bi ga bojkotovali kada je on njihov drugar? Nije ni igračima u interesu da se promeni trener, možda naredni bude neko strog pa ih tera da igraju kako trener kaže. 

Posted

Ako i treba da ga bojkotuju.  Umesto da sam podnese ostavku nakon užasne prošle sezone, on je raspustio ceo tim. A glavni je krivac za onaj haos od sezone. 

Posted

Ova sala-komika vajb koji pici na lajvu mi jr mnogo jak, ali nerealno je na sta lici nasa odbrana. Tebi Zadar strpa 5 trojki za cetvrtinu, niko ne zna sta treba da radi, izgubljeni na terenu. Jedini mali Miljenovic je anomalija koja grize od pocetka.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...