Brajant Danston Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Osim što nam je ekipa izuzetno limitirana, odavno nismo imali ni ružnije dresove.
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, JPM said: Igramo protiv Zadra. Pa? Krenuli sa rezervnom petorkom minus Nwora 1
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Igramo protiv Zadra. Spoiler Sarkazam u najjacem obliku. 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hej 'poštujte loptu' glasom Swere... Treba mirno gledati meč i nadati se da će ovo biti poslednji ako ne poslednji onda jedan od poslednjih mečeva Swerka na klupi, pre nego što dobije avionsku kartu do Niša, a onda autobusom put Soluna. 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mora se priznati da smo makar dosledni - grozni u odbrani, ali i odvratni u napadu. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bukvalno je za samaranje ovo sto Yago radi. Ekipa se otrgla kontroli i divljaju bez ikakvog plana. Jebo vam pas mater vise, idite na prodor kad su u bonusu, necete trojkama nista.
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gde sipa tu i pljušti. NBA Zadrani nam utpaše 27 za 1/4. Pečat trenera. CMM plaćamo kao ceo roster ovih i plavim dresovima.
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Teška smo divljina. Nema Grku spasa, mislim da je ćao zdravo možda čak i posle ove utakmice. I Jago ga minira opasno... 2
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad kad im Sfero podvikne ima da se razlete po terenu, pa ne mogu tako da se igraju sa reputacijom jednog defanazivnog trenera. 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva raspojasana banda. Bez ikakvog plana,bez ikakvih akcija.Samo silovanja i soliranja.Ja kontam da ovi ne jebu Janisa ni 2%.
Webad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Stari lisac DeDa,ne da 4 na 1. Novi trogodisnji ugovor za dedu 1 1
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Ma ceo tim ga bojkotuje.Ovo je kraj. A zašto bi ga bojkotovali kada je on njihov drugar? Nije ni igračima u interesu da se promeni trener, možda naredni bude neko strog pa ih tera da igraju kako trener kaže.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako i treba da ga bojkotuju. Umesto da sam podnese ostavku nakon užasne prošle sezone, on je raspustio ceo tim. A glavni je krivac za onaj haos od sezone.
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo šta mi igramo mogu da pokazuju na klinikama kao etalon ružne i pogrešne košarke.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odzelej dao sve trojke sad će guliti klubu jedno 10 min. 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ova sala-komika vajb koji pici na lajvu mi jr mnogo jak, ali nerealno je na sta lici nasa odbrana. Tebi Zadar strpa 5 trojki za cetvrtinu, niko ne zna sta treba da radi, izgubljeni na terenu. Jedini mali Miljenovic je anomalija koja grize od pocetka. 2
Recommended Posts