Wingwalker Posted Wednesday at 02:22 PM Posted Wednesday at 02:22 PM Kakav stop&go ima brat Trimbl...
DijametralnoSuprotan Posted Wednesday at 02:22 PM Posted Wednesday at 02:22 PM Sta je Miljenovicu forte?
Сандро Лаки Ђентиле Posted Wednesday at 02:23 PM Posted Wednesday at 02:23 PM Књиговодствено 4-6 недеља, реално 2-3 месеца.
Azazelkg Posted Wednesday at 02:24 PM Posted Wednesday at 02:24 PM Jel postoji pravilo po kome je obavezno da se prvo bacanje promaši?
YAO Posted Wednesday at 02:25 PM Posted Wednesday at 02:25 PM Kako li je navijacima CSKa kad gledaju ovo. U fazonu ovi igraju evroligu umesto nas
DijametralnoSuprotan Posted Wednesday at 02:25 PM Posted Wednesday at 02:25 PM Kako su nas nakantali s pola snage. Bas lose izgledamo na terenu. 30p smo primili za cetvrtinu, lici na mec protiv Pariza.
nunilo Posted Wednesday at 02:25 PM Posted Wednesday at 02:25 PM 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Sta je Miljenovicu forte? Misko. 2
Thor Posted Wednesday at 02:25 PM Posted Wednesday at 02:25 PM 1/4 odigrana u rangu one protiv Pariza. Poniziše nas bukvalno čitanjem igre, odbranom, taktikom....
fradler Posted Wednesday at 02:25 PM Posted Wednesday at 02:25 PM Cas kosarke izuzetno skromne ekipe Cska. Bas tuzno izgledamo, na oba kraja. 1
Creed Bratton Posted Wednesday at 02:26 PM Posted Wednesday at 02:26 PM Jel ima jos neko da nije ispucao ovu foru 4-6 nedelja cisto da je svi kazemo po jednom pa da ne moramo da citamo na svakoj stranici 1
Wingwalker Posted Wednesday at 02:26 PM Posted Wednesday at 02:26 PM (edited) 5 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Sta je Miljenovicu forte? Slavi Djurdjevdan... Edited Wednesday at 02:28 PM by Wingwalker 1
Don Dusko Posted Wednesday at 02:26 PM Author Posted Wednesday at 02:26 PM (edited) Ma iznenadice nas Papi Rivero ma iznenadice.... Edited Wednesday at 02:26 PM by Don Dusko 1
Bodie Posted Wednesday at 02:27 PM Posted Wednesday at 02:27 PM 4 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Sta je Miljenovicu forte? Ništa
Dzo23 Posted Wednesday at 02:28 PM Posted Wednesday at 02:28 PM Za klasu su bolja ekipa. Nastavljamo da kamenjamo. Ne možemo ni slučajno da pogodimo s distance što je već tragikomično.
Igor_ Posted Wednesday at 02:28 PM Posted Wednesday at 02:28 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Ma iznenadice nas Papi Rivero ma iznenadice.... Nisi ispratio da je za Bolomboja u piku hakim licno? 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted Wednesday at 02:28 PM Posted Wednesday at 02:28 PM Што је најгоре и кад испорађамо неке поене и спојимо одбрану-две да мало приђемо, једном изменом или тајмаутом нас врате на старо, лаганих 8-15 разлике наизглед без муке. Све мане без проблема огољене.
Azazelkg Posted Wednesday at 02:28 PM Posted Wednesday at 02:28 PM 3 minutes ago, YAO said: Kako li je navijacima CSKa kad gledaju ovo. U fazonu ovi igraju evroligu umesto nas Jedino što Zvezda nema ništa sa tom činjenicom niti je uticala na nju....
Thor Posted Wednesday at 02:30 PM Posted Wednesday at 02:30 PM Koje mi napade igramo majko mila, tacnije pokusavamo da igramo, jer nam bulvalno nista nije proslo, i ovo sto damo, porađamo bukvalno
Wingwalker Posted Wednesday at 02:32 PM Posted Wednesday at 02:32 PM (edited) Na semaforu je garantovano neki student koji želi da uči... Edited Wednesday at 02:35 PM by Wingwalker 1
mister-no Posted Wednesday at 02:36 PM Posted Wednesday at 02:36 PM Šteta što nije roster od 15 igrača da ih brat Sfero sve izrotira po dva puta za 1/4
Recommended Posts