Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Sut za 3p nam je kritican na pripremama i nisam siguran koliko tu ima mesta za napredak.

Ne zajebavaj.Ima mesta za napredak i te kako.

Jer lošije od ovog ne može a i ruke bi trebalo da budu vremenom mekše.

Posted
1 minute ago, Sector said:

Sad vidim što su plakali navijači Makabija. 

Jel Rivero ima ugovor na 2 godine ili 1?

Posted
2 minutes ago, Sector said:

Ima izlaz u slučaju NBA ponude.

Samo da ne napravi dete nekoj Srpkinji ovde pa da pobegne za Dubai...

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Videcemo kako ce izgledati sve kada ekipe protiv nas udju sa istom energijom i zeljom za pobedom.

Зашто мислиш да Олимпијакос не игра на максимуму сад? Буне се код судија за скоро сваки фаул њихови играчи, није баш да су незаинтересовани за победу овде. 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, quentin said:

Kakav je Nvora inače sa šutem? Meni izgleda kao da od Luke Mitrovića pokušavamo da pravimo trojkaša.

U NBA je karijerno na oko 38% za 3, u turskoj ligi prošle sezone na preko 50% na velikom uzorku.

Nemam pojma kako, stvarno mu šutevi izgledaju ružno.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Videcemo kako ce izgledati sve kada ekipe protiv nas udju sa istom energijom i zeljom za pobedom.

Opet mračiš sa pripremnim utakmicama.

Posted
1 minute ago, fradler said:

U NBA je karijerno na oko 38% za 3, u turskoj ligi prošle sezone na preko 50% na velikom uzorku.

Nemam pojma kako, stvarno mu šutevi izgledaju ružno.

Nema tih procenata koje KKCZ ne moze da spusti.

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted
6 minutes ago, fradler said:

Jebote, kakve cigle ispaljujemo, Nvora prednjači. Al obećava što i sa tako užasnim procentom za 3 igramo egal s Olijem.

Rivero vaistinu odličan.

I meni se čini da će nam to ponovo biti glavni problem. Žalosno je što nije došao neki igrač tipa Beron, Flečer Megi i tako taj tip,  gde bi pogađali trojke u velikim procentima. Ovako, tu je Kenan i sta je tu je, valjda će moći nesto da isporuči. 

Posted

Koliko god voleo brata Cigana Nedaru,kakav napredak na toj poziciji je Karter.(Mislim da je još u grču).

Pričali o odbrani Kartera (nema mase,tanke nožice),njegova odbrana je beton u poređenju sa kumarom i Kenanom.

• Thanks 1
Posted

Karter je spreman za sve, i što je najvažnije ne plaši se da uzima svoje šuteve. Ne jebe mnogo ove starije i zvučnije, što je naumio uradiće. Tako se i postaje mamba, drugačije ne može. 

• Like 9
Posted

Ovo je jako dobro. Ima stvari koje treba popraviti ali generalno više je stvari koje radimo na visokom nivou. 

Najbitnije je da budemo zdravi. Moneke mi malo štrči. Njegova energija je uvijek impresivna ali treba naći način da ofanzivno bude produktivniji. Ok, to je on, al mora smanjiti divljanje. 

Bacanja poslovično ciglarimo, ali vjerujem da će to biti bolje kad krenu zvanične utakmice. To je stvar koncentracije. Nemamo loše izvođače ove sezone.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...