Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 5 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Sferopulos izgleda ozbiljno misli da mu Nvora igra 2. Zanosi se čovek. Ukanali ovog čoveka. Ne znam da li je ovoliko driblao od srednje škole. Od sutera pravi driblera, pa sad nema ni jedno ni drugo. Stao nam napad, vracaj Kenana😉 Edited 2 hours ago by Thor 2 1
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Nwora i Grejem nas sahranise. Najveće uzdanice a krave muzare.. Na kraju će Karter, Rivero i Izundu pozitivno da iznenade 2
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakva mehanika suta Nvore. Strasno... Ko je zasluzan za sastavljanje ove ekipe ? Zatvor. Pa mi pozicioni napad nemamo, ne postoji. Strasno na sta lici ekipa. Sferopulos je za mene bivsi jos posle Spartaka ,tako da podrske nece imati, verovatno od vecine Zvezdasa. 1 1
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, NMX said: Klizaju se obe ekipe gore nego u Moraci. Daj brisite parket Nikozija je užasno vlažna. Kao da si u tropima.
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Thor said: Zanosi se čovek. Ukanali ovog čoveka. Ne znam da li je ovoliko driblao od srednje škole. Od sutera pravi driblera, pa sad nema ni jedno ni drugo. Je li ovo mučenik na tajm autu nacrtao da Kenan iskreira za Izundua jbt 1
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Najveće uzdanice a krave muzare.. Na kraju će Karter, Rivero i Izundu pozitivno da iznenade Izundu me je bas pozitivno iznenandio a Nwora negativno. Ostali su bas kao sto sam i ocekivao. Nista me nije iznenadilo. 5
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Grejem barem izgleda košarkaški za razliku od Nvore. Ne samo zbog ove trojke nego vidi se da može da pokrene napad. Samo mu treba vremena jer je neko vrijeme bez prave košarke. 2
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izašao Moneke da odmori i ovi spustili razliku a I ulazak Nwore nas je ukanalio.
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 minute ago, mister-no said: Je li ovo mučenik na tajm autu nacrtao da Kenan iskreira za Izundua jbt Dap... Kenan poznat po asistencijama😄 Edited 2 hours ago by Thor 1
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali kako smo jalovi iz pozocionih napada ,neverovatno. Apsolutno ništa da iskreiraju CMM i Grejem,ništa od njih što se razigravanje ekipe tiče.
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izundu zasad odličan, Kalinić kriminalan. Zamalo da nam Makabi “preotme” Grejema
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odzelej treba igrati i na tri i obavezno čuvati najboljeg protivničkog beka.
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zadovoljan sam Grahamom. Iz prodora je asistirao. 3ast i Kenan promasio sam za 3. Kako se ukopao na poludistanci, savrseno. Lepo prepoznao da Kenana cuva Motiejunas i trazio blok da bi njega preuzeo. 10
Krle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Au bre ljudi, vodimo na poluvremenu protiv finaliste EL, igramo sasvim solidno. Ekipa je skroz nova, neko igra bolje neko losije, ne mogu svi da igraju uvek dobro. Vidi se ozbiljan napredak u odnosu na prekjuce kako god se ovo zavrsilo
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 45 minutes ago, Disfruto said: Hoce li prodavac girosa shvatiti da Nwora nije bek? 37 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Odbrana ne postoji. Molimo se da neko nesto promasi. 37 minutes ago, mister-no said: Da nije kubanskog guzonje bilo bi ovo ružno. 36 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Добро што Монако неће да запиње изгледа, иначе би било баш ружно. 36 minutes ago, MrTripleDouble said: Imamo izrazito low iq ekipu i to su fakti 35 minutes ago, mister-no said: Hahah sramotni Kenan, igrač koji je prvi trebalo da bude najuren... E upravo na k. te 34 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Nwora i Grejem. Ne znas ko je gori. G League energija. 30 minutes ago, mister-no said: Grejem nije ni g liga fazon, ona cigla kad je bio sam zabrinjava 28 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Vec godinama igra ligu bez briga. Ovde se i u prijateljskim gleda u sitna crevca. Ako se ne dovede u red do pocetka EL, najebao je a i mi s njim. 25 minutes ago, Thor said: Iste napade igramo ko prošle godine, sa potpuno drugačijom ekipom. 15 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Od novopridoslih jedino Moneke ima visok IQ. Mada je to bilo poznato i ranije. 8 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Nwora i Grejem nas sahranise. 6 minutes ago, Saxon01 said: Kakva mehanika suta Nvore. Strasno... Ko je zasluzan za sastavljanje ove ekipe ? Zatvor. Pa mi pozicioni napad nemamo, ne postoji. Strasno na sta lici ekipa. Sferopulos je za mene bivsi jos posle Spartaka ,tako da podrske nece imati, verovatno od vecine Zvezdasa. 4 minutes ago, mister-no said: Je li ovo mučenik na tajm autu nacrtao da Kenan iskreira za Izundua jbt Sve ovo do poluvremena jebene pripremne utakmice. Gde (iako apsolutno nebitno i irelvantno za poentu) vodimo protiv vicesampiona EL. Kako vam jebeno ne dosadi 9
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nvora moze da bude efikasan iz nekog treceg plana, da coskari i katuje dok je lopta u rukama ljudi koji znaju s njom. Da on bude primarni skorer, uzima loptu i izmislja poene, usput izigravajuci beka... to moze pasti na pamet samo nekome zaposlenom u KK Crvena zvezda. 6 1
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Zadnji vezni said: Ali kako smo jalovi iz pozocionih napada ,neverovatno. Apsolutno ništa da iskreiraju CMM i Grejem,ništa od njih što se razigravanje ekipe tiče. Ma to je Sferobol nema tu pomoći. Nego kad se može doturiti do Štimbeta (vidim već da će mi postati ljubimac, samo friz da reguliše) i da proba nešto da uguzi ili da povratnu, i forsirati strong difens i tranzišn ofens
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Krle said: Au bre ljudi, vodimo na poluvremenu protiv finaliste EL, igramo sasvim solidno. Ekipa je skroz nova, neko igra bolje neko losije, ne mogu svi da igraju uvek dobro. Vidi se ozbiljan napredak u odnosu na prekjuce kako god se ovo zavrsilo Tacno tako, ono juče je bio kriminal. Vidi se danas koliko znaci Moneke, doduse nije Monako agresivan kao Pariz u petak. Mišljenja sam da problem organizacije napada nije do CMM-a i Grejma, vise mi je do opcija koje trener pokusava da igra
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Sve ovo do poluvremena jebene pripremne utakmice. Gde (iako apsolutno nebitno i irelvantno za poentu) vodimo protiv vicesampiona EL. Kako vam jebeno ne dosadi Napusti sahranu! 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 13 minutes ago, mister-no said: Najveće uzdanice a krave muzare.. Na kraju će Karter, Rivero i Izundu pozitivno da iznenade Ajde sacekajmo jbt 3
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: Ajde sacekajmo jbt Ma Grejem će biti ok, ali za Nworu nisam optimista.. A i što kaže chaos ne volim takve igrače, možda je i do toga.. Ali najviše je trenutno do uloge koja mu je namenjena.. Nadam se da neće Sfero biti tvrdoglav i da će odustati.
Night wolf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nwora će ili početi da pogađa ili će biti marginalizovan, tako da tu nije prava opasnost. Zavisimo od Kodija, Grahama i načina na koji ćemo igrati odbrani. Naravno i da Karter pokaže stabilnost u formi..
NikadProtivKaline Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago kakav GOAT topic jbt ne pamtim jace otvaranje sezone na forumu 1 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nwori ne zamjeram promašene šuteve, to će doći. Jedino što to ide malo bez luka, al doće to vjerujem. Oni mlaki ulazi gdje gubi lopte kao početnik su nedopustivi. Treba više leđima da igra. Nakon jednog tajm auta Sfero je zvao da napadne Nedu na postu i to mi se sviđa. Izmislili su mu faul al nema veze. Cujemo se posle utakmice. Sretno 1
Recommended Posts