СамоТи3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, СамоТи3 said: Какав флоутер Кенана, утишава хејтере.. А може и за триииииии 1
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni je Rivero ok 8 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Pa onda tako mozes da pricas i o Nwori. Jok,on mi deluje kao da ga bas zabole samo da dobaci do svoje brojke 1
Thor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Gro poena smo postigli iz tranzicije...da se tu definisu neki rani napadi, opcije za brzi pik,sutere i low post i mozda zalicimo na ekipu... Ps Kenan vezao 5 poena, aj nek mu je sa srecom 3
Issey Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Meni je Rivero ok Bolji od Mitra definitivno... 2
bodo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Moneke donosi čvrstinu. Ovo danas je već drugačija slika.i Cenan proradio , pet poena 1
303 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, Creed Bratton said: Ima li neko link? Treba malo preživeti reklame na početku, bar na desktopu. https://www.vipleague.pm/fiba/monaco-vs-crvena-zvezda-1-live-streaming 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lepo je ovo primetio Thor. Nas glavni problem uz Janisa naravo je i nemanje cistog pass-first pleja. Uzasni smo sa CMM. 1
Thor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Moneke donosi mnogo sto sta...tranziciju, ofanzivni skok, anticipaciju u odbrani u neverovatnu energiju....ne znam ekipu kojoj to ne bi koristilo 5
mister-no Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 5 minutes ago, Nini3112 said: Meni je Rivero ok Jok,on mi deluje kao da ga bas zabole samo da dobaci do svoje brojke Ma vidi se da mu je rečeno da šutira i da ima svu slobodu , što je baš kontraproduktivno.. Još na dvojci. Lik nikada nije gore izgledao A ujedno i zabrinjava jer izgleda da smo se bazirali i kladili na pogrešnog.. Edited 5 hours ago by mister-no
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Od novopridoslih jedino Moneke ima visok IQ. Mada je to bilo poznato i ranije.
Thor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Teška priča iz pozicionog napada...bar ovo sto danas pokusavamo. Najsigurnija opcija ispade lopta Riveru na niskom postu. Samo sto ne uspevamo da mu je doturimo. Ps: Bas nam ruzno izgledaju pozicioni napadi, ko god da je na pleju i koji god napad da pozove Edited 5 hours ago by Thor
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Klizaju se obe ekipe gore nego u Moraci. Daj brisite parket 2
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kalinić isti kao prošle sezone. Kad god krene nešto da kreira padne na guzicu. 2
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sferopulos izgleda ozbiljno misli da mu Nvora igra 2. 2
Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Treba svaki napad postavljati za ovog mučenog Nworu dok ne pogodi. Valjda će da pogodi jednom.
Recommended Posts