СамоТи3 Posted September 14 Posted September 14 1 minute ago, СамоТи3 said: Какав флоутер Кенана, утишава хејтере.. А може и за триииииии 1
Nini3112 Posted September 14 Posted September 14 Meni je Rivero ok 8 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Pa onda tako mozes da pricas i o Nwori. Jok,on mi deluje kao da ga bas zabole samo da dobaci do svoje brojke 1
Thor Posted September 14 Posted September 14 Gro poena smo postigli iz tranzicije...da se tu definisu neki rani napadi, opcije za brzi pik,sutere i low post i mozda zalicimo na ekipu... Ps Kenan vezao 5 poena, aj nek mu je sa srecom 3
Issey Posted September 14 Posted September 14 1 minute ago, Nini3112 said: Meni je Rivero ok Bolji od Mitra definitivno... 2
bodo Posted September 14 Posted September 14 Moneke donosi čvrstinu. Ovo danas je već drugačija slika.i Cenan proradio , pet poena 1
303 Posted September 14 Posted September 14 8 minutes ago, Creed Bratton said: Ima li neko link? Treba malo preživeti reklame na početku, bar na desktopu. https://www.vipleague.pm/fiba/monaco-vs-crvena-zvezda-1-live-streaming 1 1
DijametralnoSuprotan Posted September 14 Posted September 14 Lepo je ovo primetio Thor. Nas glavni problem uz Janisa naravo je i nemanje cistog pass-first pleja. Uzasni smo sa CMM. 1
Thor Posted September 14 Posted September 14 Moneke donosi mnogo sto sta...tranziciju, ofanzivni skok, anticipaciju u odbrani u neverovatnu energiju....ne znam ekipu kojoj to ne bi koristilo 5
mister-no Posted September 14 Posted September 14 (edited) 5 minutes ago, Nini3112 said: Meni je Rivero ok Jok,on mi deluje kao da ga bas zabole samo da dobaci do svoje brojke Ma vidi se da mu je rečeno da šutira i da ima svu slobodu , što je baš kontraproduktivno.. Još na dvojci. Lik nikada nije gore izgledao A ujedno i zabrinjava jer izgleda da smo se bazirali i kladili na pogrešnog.. Edited September 14 by mister-no
DijametralnoSuprotan Posted September 14 Posted September 14 Od novopridoslih jedino Moneke ima visok IQ. Mada je to bilo poznato i ranije.
Thor Posted September 14 Posted September 14 (edited) Teška priča iz pozicionog napada...bar ovo sto danas pokusavamo. Najsigurnija opcija ispade lopta Riveru na niskom postu. Samo sto ne uspevamo da mu je doturimo. Ps: Bas nam ruzno izgledaju pozicioni napadi, ko god da je na pleju i koji god napad da pozove Edited September 14 by Thor
NMX Posted September 14 Posted September 14 Klizaju se obe ekipe gore nego u Moraci. Daj brisite parket 2
Shunsuke Nakamura Posted September 14 Posted September 14 Kalinić isti kao prošle sezone. Kad god krene nešto da kreira padne na guzicu. 2
Shunsuke Nakamura Posted September 14 Posted September 14 Sferopulos izgleda ozbiljno misli da mu Nvora igra 2. 2
Zadnji vezni Posted September 14 Posted September 14 Treba svaki napad postavljati za ovog mučenog Nworu dok ne pogodi. Valjda će da pogodi jednom.
Recommended Posts