Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted (edited)

Koliko je grozan igrac ovaj nigerijski Boney M.  Zaprepasticu se ako pretekne u timu posle NG

Edited by Gudura
  • Like 1
Posted
1 minute ago, K.Dot said:

Ako Kalina i Moneke ne odigraju kao Pipen i Dzordan iz prajm Bulsa, jebali smo ježa. 

Ako prošle sezone nije nikog, ove će sigurno nekog zadaviti.

• Like 1
Posted

Nemoj samo Sfera da mi dirate. Poslozice to sve on, kao što je radio prosle sezone.

Lebtejebo, na šta mi ličimo.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, K.Dot said:

Ako Kalina i Moneke ne odigraju kao Pipen i Dzordan iz prajm Bulsa, jebali smo ježa. 

Plus kapo od makine, naš gospodar zmija.

Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

Raspadamo se jbt...

Ne znam kako cemo u sezoni ovakvi

Mozda da na svaka 2 minuta napises post u slicnom "sarkazam" fazonu da pokazes kako je nebitno sto se gubi skoro 30 razlike protiv Evroligaskog tima iz "donjeg" dela tabele (po igrackom kadru).

Posted

Uzas i tragedija. Kako na terenu tako i na uvek objektivnom forumu. Samo sto ce na terenu svakako biti bolje a ovde bas tesko. Najjaci smo navijaci na svetu.

E, da. Prosle godine posle puta u Moksvu i onog ubogog turnira, kakvih je komentara bilo. Pa onda najbolja EL polusezona ikada. Sada ceo novi tim. Ajde malo barem prikocite jbt

• Like 3
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
Just now, Borca said:

Mozda da na svaka 2 minuta napises post u slicnom "sarkazam" fazonu da pokazes kako je nebitno sto se gubi skoro 30 razlike protiv Evroligaskog tima iz "donjeg" dela tabele (po igrackom kadru).

Kako mislis da je nebitno, nebitno je kada gubis nesto knap ili egal, a ne ovo gazenje od mocnog Pariza...

Kakav sarkazam?

Svi kukaju, sto ti samo ja smetam sto se raspadamo?

Posted
1 minute ago, NMX said:

Sada ceo novi tim.

Tim je nov ali je zato trener stari 😄u tom grmu leži zec, nemoguće da svi igrači koji dodju kod nas zaborave da igraju košarku. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Uzas i tragedija. Kako na terenu tako i na uvek objektivnom forumu. Samo sto ce na terenu svakako biti bolje a ovde bas tesko. Najjaci smo navijaci na svetu.

E, da. Prosle godine posle puta u Moksvu i onog ubogog turnira, kakvih je komentara bilo. Pa onda najbolja EL polusezona ikada. Sada ceo novi tim. Ajde malo barem prikocite jbt

Aj iz tvoje tastature u moje usi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...