fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kao sa osnovcima da igraju, i to zakrzljalim, koje sa klupe vodi nastavnica biologije. 1 4
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Wer iz difens....bojim se da ce ovo biti cesto pitanje Sfera, ako pretera do oktobra.
Borca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovde bi vrlo moguce i ja mogao na ulaz i lagano polaganje pored ovih lelemuda.
Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Koliko je grozan igrac ovaj nigerijski Boney M. Zaprepasticu se ako pretekne u timu posle NG Edited 2 hours ago by Gudura 1
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je skandalozna igra. Fizicki i intelektualno smo toliko inferiorni da boli. Sfero je takodje nemac pojma da se ne lazemo.
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako Kalina i Moneke ne odigraju kao Pipen i Dzordan iz prajm Bulsa, jebali smo ježa. 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, K.Dot said: Ako Kalina i Moneke ne odigraju kao Pipen i Dzordan iz prajm Bulsa, jebali smo ježa. Ako prošle sezone nije nikog, ove će sigurno nekog zadaviti. 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izundu, Ođelej i Karter deluju kao upotrebljivi košarkaši u nekom smislenom sistemu, kod nekakvog makar polupismenog trenera. 1
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nemoj samo Sfera da mi dirate. Poslozice to sve on, kao što je radio prosle sezone. Lebtejebo, na šta mi ličimo. 2
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Razumem prpreme i sve ali ne razumem da se ne vidi nas nacin igre.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, K.Dot said: Ako Kalina i Moneke ne odigraju kao Pipen i Dzordan iz prajm Bulsa, jebali smo ježa. Plus kapo od makine, naš gospodar zmija.
Borca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Stefi88 said: Raspadamo se jbt... Ne znam kako cemo u sezoni ovakvi Mozda da na svaka 2 minuta napises post u slicnom "sarkazam" fazonu da pokazes kako je nebitno sto se gubi skoro 30 razlike protiv Evroligaskog tima iz "donjeg" dela tabele (po igrackom kadru).
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uzas i tragedija. Kako na terenu tako i na uvek objektivnom forumu. Samo sto ce na terenu svakako biti bolje a ovde bas tesko. Najjaci smo navijaci na svetu. E, da. Prosle godine posle puta u Moksvu i onog ubogog turnira, kakvih je komentara bilo. Pa onda najbolja EL polusezona ikada. Sada ceo novi tim. Ajde malo barem prikocite jbt 3 1 1
Stefi88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Borca said: Mozda da na svaka 2 minuta napises post u slicnom "sarkazam" fazonu da pokazes kako je nebitno sto se gubi skoro 30 razlike protiv Evroligaskog tima iz "donjeg" dela tabele (po igrackom kadru). Kako mislis da je nebitno, nebitno je kada gubis nesto knap ili egal, a ne ovo gazenje od mocnog Pariza... Kakav sarkazam? Svi kukaju, sto ti samo ja smetam sto se raspadamo?
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, NMX said: Sada ceo novi tim. Tim je nov ali je zato trener stari 😄u tom grmu leži zec, nemoguće da svi igrači koji dodju kod nas zaborave da igraju košarku. 2 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Uzas i tragedija. Kako na terenu tako i na uvek objektivnom forumu. Samo sto ce na terenu svakako biti bolje a ovde bas tesko. Najjaci smo navijaci na svetu. E, da. Prosle godine posle puta u Moksvu i onog ubogog turnira, kakvih je komentara bilo. Pa onda najbolja EL polusezona ikada. Sada ceo novi tim. Ajde malo barem prikocite jbt Aj iz tvoje tastature u moje usi.
Sokmeniki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali koliko se ovaj Mekintajer prepadne ovo nigdje nema, nevjerovatno je plasljiv... 1
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sanse nema da obranimo nesto. Evo Plavse hahahah
Recommended Posts