Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, fradler said:

Za koga navijamo u ovom žestokom okršaju Ćoki vs Bagzi?

Ćoki zadao prvi aperkat... 

Sam sebi. 

• Like 2
Posted
17 minutes ago, Polivalentni Stevica said:

Jedva čekam da gledam Bolomboja u ovoj ekipi.

Naravno da ne očekujem da momentalno zaigra na nivou pre povrede,ali biće lepo ga videti na parketu posle dugo vremena.

Ne sumnjam da će podići formu kako sezona bude odmicala.

Veliko olaksanje za nas i njega je sto se ne ocekuje, i nije nam potrebno, da nam sam krpi uz Kalinu celu odbranu kao prosle sezone.

• Like 2
Posted

Boki je primer momka kakvog bi svaka ekipa zelela u rosteru. I sad ne pricam o kosarkaskim kvalitetima. To po strani. Family guy koji pogine na terenu pa se onda slika sa klincima posle meca, ne lozi i pravi cirkus tokom meca nego muski odradi mec i ode kuci (nererko na ivici mogucnosti zbog beskompromisnosti sa kojom igra, par puta je jedva stajao na nogama posle meca). Bukvalno igrac za pozeleti za svlacionicu. Glede ovog sto se desava u komsiluku - nije da mi nismo imali kapisle u rosteru koje su mogle da prave sranja (pod pretpostavkom da se to u kkp svlacionici zaista desilo) ali je bilo em.domacih igraca da to drze pod kontrolom em stranaca koji su bili kao Boki. Mozda mi nismo imali rezultate, mozda smo masili sa pojacanjima, samo je manje vise svaki stranac, posebno amer, odavde odlazio samo uz reci hvale i sutra bio preporuka za neke nove. Boki je jedan od takvih.

I onda naravno da nam svima ovoliko nedostaje i jedvacekanje da kroci nogom u Arenu, srusice se dvorana kad se to desi.

• Like 12
Posted

Dosta cudna vest, profi kosarkasi ne idu u urgentni da snimaju zglob, cak ni nedeljom. Ima dijagnostike po gradu da ne mora da ide u UC.

Posted

Kako mi prija sto igraci imaju napokon slobodno vreme za odmor, bukvalno ko da su meni dali odmor, a bogami nisu, no sutra ujutru treba ustati i izaci iz toplog kreveta.

Posted

Kodi

Grejem

Batler  

Nvora

Dobric

Kalina

Moneke 

Odzelej

Bolomboj

Izundu

Motijunas