Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, ZvezdaBL said:

Ne znam zašto se ne uključi logika makar malo, kakav Nwora i odsustvo do Barse, naravno da njega nece vucarati po Ljubljani nego ce ga maksimalno jos postediti da bude spreman za Valensiju.

Bespotrebno se unosi tenzija i nemir na ovo blagostanje sto napokon vlada medju ciganijom, ili smo previse bukvalno shvatili poslovicu kada ti je sve potaman, kada nemaš nikakvih briga i problema, ti stavi jedan kamen u cipelu da te žulja i da te boli.

Ovu logiku možeš da primeniš i protiv Valensije (ako ne bude putovao). Zašto bi ga gurao u avion do Valensije kad može da se čuva za Olimpijakos? On se čuva od Makabija još. Ok, povređen je (bio tad). Obelodani tu informaciju svojim navijačima i niko neće više pisati o tome niti će zumirati svaki video sa treninga u potrazi za igračima. Ili kao krijemo karte, pa da zavaramo protivnike da će igrati, a on nije planiran još mesec dana da igra.

Mi samo čuvamo igrače da ih ne bi vucarali. A i ne znam kako Nwori, ako je 120% spreman (kako kaže Saša, samo takvi mogu nazad u stroj), zar nije logično da se upiše 5-10 minuta protiv Cedevite? Kao i Grejem, koji ga trenira na najjače? Ako ne može ni tu 5 minuta dobiti, onda se krije nešto.

Ne daj Bože da smo izgubili većinu utakmica, nisi ni svestan koliko bi se tek tad pisalo o povredama, porazima i kako je to sve jedno sa drugim. Nesposobnost medicinskog tima, Dozeta, Bagzija, Vujčina, Drčelića, Sferopolusa, Saše.......... Pukao bi hosting ovog sajta od pljuvanja svega i svakog. 😄

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
11 minutes ago, NMX said:

A manje cemo ih trositi besomucnim stancovanjem stranica?

Ako se ubrzo ne pocnu vracati to znaci da su i dalje povredjeni i da oporavak ide sporije od ocekivanog.

Ubrzati ga niko nece kukumavcenjem na forumima.

Sve OK, neka se oporave i to je to. Samo treba tako da nam kažu, a ne ovo zavlačenje neprestano. 

Posted (edited)

Došlo vreme da ne smeš ni da pitaš o povredjenima (8 igrača) na ocigledne laži iz kluba gde se obmanjuje javnost.

Odmah se nakače dokoni svedoci puni razumevanja za ovu muljavinu da je to bože brane od ovih koji su zli i imaju loše namere. Otkud pravo nekom nesto da pita? 

Ide gas 'pa sta hoćete, vidite da pobedjujemo.

Dobar deo tih svedoka su i oni KO UMESTO SV

SWERA? Pustite ga da radi? Dajte mu vremena...Ko da bi neko drugi bolje vodio......Ova sezona je gotova...i ostale stvari što smo imali priliku da slušamo.

Tako i ovde po ovom pitanju puno je onih sa "razumevanjem" ...na očiglednu muljavinu kluba i svesno zamajavanje javnosti , namerno dovođenje u zabludu dobrog dela navijača.

Sve Ok...jašu na krilima dobrog rezultata,  žive od danas do sutra, ne gledaju duži period. 

Ko smo mi da pitamo? Ćuti i slušaj šta ti se servira.

Edited by No name
  • Like 9
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
3 hours ago, suptil said:

Meni je nerealno da Nwora preskoci Oly recimo. U 12 protiv Valensije pa makar ne ulazio u igru. Takva je moja percepcija. Za Olimpiju ga nisam ni ocekivao.

Шта ће ти у 12 ако не улази да игра? Каква ти је то перцепција?

2 hours ago, Summerfunk said:

Ja ne očekujem. Kao što i ne očekujem Monekea i Grejema. A ovaj lik što je napisao za Grejema i operaciju kaže da sva trojica putuju i igraju. 

Što se raskida ugovora tiče, verovatno na našu štetu. Ne vidim zašto bi on pristao da se odrekne, 600-700 hiljada evra? Valjda lekarski pregledi služe da se utvrdi stepen fizičkog stanja nekog igrača pred potpis istog? Ako je "prećutao" povredu, rekao bih da to ide na našu štetu jer nije otkriveno na vreme.

A izlazak na tržište? Sumnjam. Ide nam dobro i bez njega. Tako da ne verujem da će se bilo ko dovoditi. Iskreno, ne znam ni koga da dovedeš s obzirom da je on projektovan kao lider i prva violina tima. 

Да је “само” 600-700 хиљада и да је он стварно прећутао ту неку озбиљну повреду због које можда мора на операцију, он би одавно био отпуштен тј. клуб би раскинуо уговор на своју штету. Проблем је што је то играч са јаком репутацијом у НБА и са зарађених преко 50 милиона долара до сада, што значи да овде има далеко више од тих 600-700 хиљада због којих се сигурно не би цимао у Европу већ би остао тамо да игра “Џи” лигу. 

Posted
19 minutes ago, NMX said:

A manje cemo ih trositi besomucnim stancovanjem stranica?

Ako se ubrzo ne pocnu vracati to znaci da su i dalje povredjeni i da oporavak ide sporije od ocekivanog.

Ubrzati ga niko nece kukumavcenjem na forumima.

Nedaj boze da se povredjeni vrati pre roka pa se posle deset minuta odmah povredi..Bice onda losa sreca.

• Like 3
Posted

Odigrano je tek 11 kola u Evroligi, mi stvarno imamo brutalan skor, igramo odlicnu kosarku i to logicno treba da bude glavna preokupacija svih koji pisu. Sumnjam da to neko i zeli da osporava na bilo koji nacin. ALI…

Ali mora se izraziti briga nad igračima koji igraju, ne svima ali recimo Kalinic, Odzelej, Dobric i Kodi su u poslednjem periodu u bas jakoj potrosnji i nije tu samo pitanje povrede vec i pitanje cisto fizicke potrosnje, gde ces iz njih sada izvuci mnogo toga, a sezona se lomi u februaru/martu/aprilu koji su u ovom momentu bas daleko. 

Ne treba rovite igrace vraćati u pogon, niti one koji nisu zalečeni jer nije deo sezone kada se to radi ali nije ni pametno 5 utakmica meriti i ne seći jer ce zbog toga ovi zdravi da trpe. 

Izdrzati jos ovu utakmicu u Ljubljani, pa idu malo lakse utakmice u baba ligi i tu bi se moglo kalkulisati. Nema duplih kola i ima vremena malo i za odmore i za treninge. 

Posted (edited)
9 minutes ago, Гвозден Чекић said:

Шта ће ти у 12 ако не улази да игра? Каква ти је то перцепција?

Pa onda kažeš jasno i glasno "Prvotimac Crvene zvezde, Jordan Nwora doživeo je povredu.......... biće odsutan minimalno 8 nedelja, a o naknadnom povratku, klub će vas obavestiti". Kao za Larkina naprimer. Direktno kažeš da neće biti tu ~60 dana. Ako se nešto u međuvremenu zakomplikuje, javiš posle 2 meseca. Niko te ne bi smarao, napadao, zumirao videe sa treninga i tražio igrače. I ne bi se stvarale teorije zavera.

9 minutes ago, Гвозден Чекић said:

што значи да овде има далеко више од тих 600-700 хиљада због којих се сигурно не би цимао у Европу већ би остао тамо да игра “Џи” лигу. 

On ima ugovor od milion evra ako se ne varam, ne znam kako oni primaju platu, na koliko meseci, da li ovako, onako... Zato sam napisao tih 600-700 hiljada, pretpostavljam da su mu već isplaćene 2-3-4 mesečne plate? Ne znam ni od kog meseca im se isplaćuje to, zato sam lupio. A to da je prećutao, eto, videćemo uskoro. Ne znam ko je batica sa tvitera niti da li je puzdan. Napisao je ispod da ima dobre informacije. Videćemo uskoro. 

Edited by Summerfunk
  • Like 1
Posted
45 minutes ago, tejlor said:

Ma jok eto treba da cutimo sto nas prave majmunima i sve ok.

Covece, delimo prvo mesto u Evroligi. 
Jesi li ti navijac Grejema ili Zvezde? Na koji nacin te prave majmunom ne razumem.

Ako ides na utakmice onda uzivas u dobroj igri i pobedama, ako ne ides onda tvoje misljenje nije toliko bitno, ali dozivljavas isto to samo iz fotelje.

Sta tacno ocekujete da su svi zdravi evo sutra? Da budemo NULTI u evroligi?

Koja je razlika tacno, ne razumem?

• Like 2
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted

Može se kritikovati transparentnost kluba i bez prizivanja novih povreda igrača. Kao da nam nije bilo dovoljno ovo što se dešavalo do sada.

• Like 3
Posted

Bukvalno su iz kluba izasli sa informacijama sto se tice statusa povredjenih igraca, stvarno ne znam sta se postize da se na svaka dva dana postavljaju ista pitanja. Stvarno ne znamo da uzivamo i da stalno moramo nesto da se brinemo kao sada sto se tice o Grahamu da ce biti promasaj a da nije ni odigrao zvanicnu utakmicu za ekipu

Kada je dolazio Moneke bila prica kako je egoista kako ce srusiti hemiju u ekipu

Graham macka u dzaku poslednju utakmicu odigrao pre dve godine

Nwora bio los u efesu pa ide prica da ce biti los i kod nas

Izundu drvo javorovo dolazi kao treci centar

Kada je dosao Batler Isla prica kako ce srusiti odnos kao i ulogu cmm-a u ekipi

Montijeunas istroseni veteran koji vise ne moze da igra ni u ec ekipi

Opustite se malo kada budu bili 100%spremni bice u sastavu

• Like 7
Posted
4 minutes ago, Čvarkov said:

Kao da nam nije bilo dovoljno ovo što se dešavalo do sada.

Nadam se da smo se ispucali sa povredama bar 2-3 sezone. Pretera ga karma, ko je i izmisli

• Like 1
Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Bukvalno su iz kluba izasli sa informacijama sto se tice statusa povredjenih igraca, stvarno ne znam sta se postize da se na svaka dva dana postavljaju ista pitanja. Stvarno ne znamo da uzivamo i da stalno moramo nesto da se brinemo kao sada sto se tice o Grahamu da ce biti promasaj a da nije ni odigrao zvanicnu utakmicu za ekipu

Kada je dolazio Moneke bila prica kako je egoista kako ce srusiti hemiju u ekipu

Graham macka u dzaku poslednju utakmicu odigrao pre dve godine

Nwora bio los u efesu pa ide prica da ce biti los i kod nas

Izundu drvo javorovo dolazi kao treci centar

Kada je dosao Batler Isla prica kako ce srusiti odnos kao i ulogu cmm-a u ekipi

Montijeunas istroseni veteran koji vise ne moze da igra ni u ec ekipi

Opustite se malo kada budu bili 100%spremni bice u sastavu

Изашли су са информацијама али су очигледно све слагали и лажу све време. У томе је проблем и зато су навијачи бесни. 

17 minutes ago, Summerfunk said:

Pa onda kažeš jasno i glasno "Prvotimac Crvene zvezde, Jordan Nwora doživeo je povredu.......... biće odsutan minimalno 8 nedelja, a o naknadnom povratku, klub će vas obavestiti". Kao za Larkina naprimer. Direktno kažeš da neće biti tu ~60 dana. Ako se nešto u međuvremenu zakomplikuje, javiš posle 2 meseca. Niko te ne bi smarao, napadao, zumirao videe sa treninga i tražio igrače. I ne bi se stvarale teorije zavera.

On ima ugovor od milion evra ako se ne varam, ne znam kako oni primaju platu, na koliko meseci, da li ovako, onako... Zato sam napisao tih 600-700 hiljada, pretpostavljam da su mu već isplaćene 2-3-4 mesečne plate? Ne znam ni od kog meseca im se isplaćuje to, zato sam lupio. A to da je prećutao, eto, videćemo uskoro. Ne znam ko je batica sa tvitera niti da li je puzdan. Napisao je ispod da ima dobre informacije. Videćemo uskoro. 

За први део се слажем све само кажем да нема поенте да буде играч у 12 ако не може да игра. 

А што се тиче овог другог дела, моје лично мишљење је да има и још више од тих милион и да је зато зајебана ситуација. Под претпоставком да стварно неће моћи уопште да игра тј. да ће морати на операцију и још дуже одсуство и да се тражи начин за разлаз…

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Гвозден Чекић said:

Изашли су са информацијама али су очигледно све слагали и лажу све време. У томе је проблем и зато су навијачи бесни. 

Slagali su tacno sta?

• Like 1
Posted

Ne znam što ste se uhvatili Grahama... Što se mene tiče neću plakati ni da ne zaigra uopšte. Ako zaigra, očekujem da bude bolji od Yaga. 

Imamo mi prečih igrača u bolnici. 

Posted (edited)

@Гвозден Чекић Што се неНворе тиче, прилично сам сигуран да може да одигра 7-8 минута против Валенсије. Зато кажем да верујем да ће бити у 12 на том мечу. Да ли ће играти и колико то је до тренера. Ако је у 12 онда је спреман. Зато сам и написао макар и неиграо. Како год, кад Сале каже игра ће следећу вероватно, ја мислим на ЕЛ с не на АБА лигу. Да ли тако мисли и Сале? Једноставно ова екипа тј. тим је направљен за ЕЛ. Фантастично смо кренули са Саветом. Све мирише на сјајну сезону. Зато  уживај у тренутку. Синоним за кошарку ове сезоне у Београду је ред енд вајт. 

Edited by suptil
Posted
6 minutes ago, Mile1 said:

Slagali su tacno sta?

Mile, navijači jesu često nerazumni, ali kada klub dana 28. oktobra objavi ovo:

Džordan Nvora uspešno obavlja terapije povređenog lista, a medicinski tim KK Crvena zvezda čini sve da ga osposobi za utakmicu 8.kola Evrolige sa Makabijem u Beogradu. Odluka o njegovom nastupu biće doneta na sam dan utakmice.

I onda tog istog Nvore nema ni na utakmici koja se igra dana 17. novembra.

Moraš da priznaš da se navijači s pravom počnu pitati šta im to klub priča. 

Jesmo mi razmaženi, ali ni klub nije cvećka u ovoj priči.

• Like 13
Posted
1 minute ago, quentin said:

Mile, navijači jesu često nerazumni, ali kada klub dana 28. oktobra objavi ovo:

I onda tog istog Nvore nema ni na utakmici koja se igra dana 17. novembra.

Moraš da priznaš da se navijači s pravom počnu pitati šta im to klub priča. 

Jesmo mi razmaženi, ali ni klub nije cvećka u ovoj priči.

Rupturu lista je imao, nije bilo realno da se vrati tada

Posted
Just now, Mile1 said:

Znači, sad ti kažeš da je klub lagao u saopštenju?

• Like 8
Posted (edited)

Čine sve da ga oporave i doneće odluku na dan utakmice ≠ igraće tad. Očigledno je povreda malo ozbiljnija nego što se u tom trenutku mislilo i neće da ga vraćaju na teren dok ne bude na 100%.

I nz kako vam više ne dosadi da svaki dan kukate o istim stvarima.

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Mile1 said:

Znači za Makabi je postojalo 50% šanse da igra iako ima rupturu lista? Zanimljivo stvarno.

Edited by Summerfunk
  • Like 2
Posted
1 minute ago, Summerfunk said:

Znači za Makabi je postojalo 50% šanse da igra iako ima rupturu lista? Zanimljivo stvarno.

Ma ne prave nas majmunima sta vam je... sve je ok.

Posted

Sve je pocelo sa povredom Grejama, posle toga su ljudi krenuli da sumnjaju u sve i svasta zbog nestrucnosti ljudi na ljekarskim pregledimi ili losim informacijama o fizickom stanju igraca. Ove ostale povrede su manje vise sve jasne, ali ostaje ta sumnja od ovog sa Gtejhamom.

Posted
1 minute ago, Summerfunk said:

Nije postojala sansa nikako, ne znam zasto su napisali ovo za makabi onda je to glupost nevidjena

Moj post se odnosio na to da su izasli sa informacijama sta je igrac povredio

Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Nije postojala sansa nikako, ne znam zasto su napisali ovo za makabi onda je to glupost nevidjena

Pitao si šta su slagali, mi ti rekli šta su slagali.

• Like 1
Posted (edited)
25 minutes ago, Mile1 said:

Slagali su tacno sta?

4 minutes ago, Mile1 said:

Ne znam je l sad vidiš recimo zašto pojedini, ako ne i većina navijača pizdi. Pitao si šta su slagali i sam sebi odgovoriš.

Ja njima ništa ne verujem, kao i pretpostavljam velika većina navijača koje prave majmunima izgleda. Sve što mi očekujemo jeste istina o stepenu povrede igrača. Ako je ruptura lista, izađeš u javnost i kažeš to.

Onaj Vujčinov sramni, ali baš sramni "demant" da nije ahilova, ali gde nigde nije spomenuo da Nwora JESTE POVREĐEN je sramota od nekog ko je PR. Ali sramota. "Nije ahilova tetiva i molimo vas da ne pišete o neproverenim informacijama. Pitajte klub i sve će vam se kazati". I onda se ispostavi da jeste povređen i da će oporavak trajati, šta, ~6 nedelja koliko je neko ovde napisao bio? Ma ajde bre više.

Ne znam od koga se kriju te povrede? Šta uopšte imaju od toga što prećute tako nešto? Šta se postiže time? 

Edited by Summerfunk
  • Like 8