Sokmeniki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Licno bih potpisao sada da izgubimo sve i jednu pripremnu utakmicu do kraja, ali da Sferopulos isproba razne petorke i da koliko toliko podijeli uloge i ima uvid ko koliko moze. Tako da necu ni jednog igraca, a ni trenera da ocjenjujem na osnovu par utakmica u pripremnom periodu. Na Sferopulosu je da iskristalise uloge pojedinim igracima i postavi jasan plan i identitet ekipe, a do tada ga prvi ja neću kritikovati. Nadam se da ce u tome uspjeti za razliku od prosle sezone.
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kada smo već čistili praktično ceo tim ostao je jedan kamičak u cipeli zvani Cannan da se izbaci. Taj igrač će nas žuljati dokle god bude u klubu. I dalje mi nije jasno na koju foru je on ostao, i ako je on ako ne najveći onda sigurno u top 2-3 igrača koji si najveći krivci za prošlu godinu. Podsećam da je to osoba koja je jedina dobila zvizduke prošle sezone ( Spartak).. Opet kažem ako je većina otišla, ovaj je trebalo PRVI DA BUDE na listi, a ne da se ostavi sa milionskom platom da igra svoju alibi igru da se krije od odgovornosti.. 1
aleksa7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Џордан Нвора стартер на двојци... занимљиво, поготово након учесталих прича овде о томе да он то никако не може бити. Од свих бројева са ове табеле, највише ме узбуђује и импресионира чињеница да су нам крила имала скоро 30 скокова међу собом. Волео бих да се тако скакачки наметну и у Евролиги док се не врати Боломбој. Такође, Чиминих 15/15 у шуту заиста за поштовање, ко год да је противник. Оџелеј од свега по мало, супер. Edited 5 hours ago by aleksa7 2
Disfruto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, aleksa7 said: Џордан Нвора стартер на двојци... занимљиво, поготово након учесталих прича овде о томе да он то никако не може бити. Од свих бројева са ове табеле, највише ме узбуђује и импресионира чињеница да су нам крила имала скоро 30 скокова међу собом. Волео бих да се тако скакачки наметну и у Евролиги док се не врати Боломбој. Такође, Чиминих 15/15 у шуту заиста за поштовање, ко год да је противник. Оџелеј од свега по мало, супер. Kako je lepo videti 29/33 slobodna bacanja Mozda ne znaci nista ali i dalje… 7 2
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Za Kalinića nije izgleda tacna statistika, kako 3/4 za 2, a imao je 7 poena zbirno i dao jednu trojku, zapravo ova prva kolona i ne pise msm 2pts, samo za 3 pts.. 1
m0k1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Prva kolona lepo pise field goals sto je sveobuhvatan sut iz igre (i za 2 i za 3 zbirno). 1
BB7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3-4 из игре, а не 3-4 за 2 Nwora сигурно није шутнуо 4-15 за 2 7 minutes ago, Zvezdaš96 said: Za Kalinića nije izgleda tacna statistika, kako 3/4 za 2, a imao je 7 poena zbirno i dao jednu trojku, zapravo ova prva kolona i ne pise msm 2pts, samo za 3 pts..
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ok, pa mogli su napisati i posebno za 2pts, kao što na apsolutno svakoj statistici to piše i u evroligi i u NBA, i na fiba sajtu eurobasketa itd Kvalitetnije i preglednije je trebalo odraditi statistiku.. 2
Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovdje mi se najviše svidja 11:11 slobodna Monekea, 3 asist i 7 skokova Nwore i statistika Odzelaja :) Sačekajmo ove prve utakmice sto ćemo moći gledati da vidimo kako izgledaju igrači.
Jeremija123 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kad god smo bili šampioni pripremnog perioda prdnuli bismo u čabar te sezone i obratno. Tako da, bez njakanja molim. 1
Igor_ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Cmm i Kenan od 100, ni 10 zbirno. Nwora na 2, kakav kriminal.
Guru Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Hot tejkovi posle prve pripremne utakmice zatvorenog tipa na osnovu rezultata i box score-a... 6 1 1 9
Jelencom Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, Igor_ said: Cmm i Kenan od 100, ni 10 zbirno. Nwora na 2, kakav kriminal. Kako znaš da je Nwora igrao na dvojci ? Da li je neko ko je prisustvao utakmici to prenio , ili računate na osnovu minutaže ? 78 i kusur minuta su zbirno imali CMM, Miljenović, Graham, Karter i Kenan, ne vjerujem da je neko od njih igrao na trojci
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago - Rivero dve blokade i bacanja 6/6 - Samo 7 minuta za Kenana - Mekintajer ono njegovo. - Semi cak 6 skokova u napadu, generalno odlican ucinak njega i Cime. - Sa Karterom +21. Koliko imam dobar osecaj oko njega, toliko mi smrduckaju ovi Grahamovi nejpirovski statsi. - Plavsic u ulozi Dauma sa proslih priprema - dvorska luda koja pocne mec, odigra 5-6 minuta i vise se ne vraca. - Nvora na 2... bolje da ne komentarisem. 5 minutes ago, Jelencom said: Kako znaš da je Nwora igrao na dvojci ? Da li je neko ko je prisustvao utakmici to prenio , ili računate na osnovu minutaže ? Na osnovu startne petorke. CMM - Nwora - Kalinic - Moneke - Plavsic. 2
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, fradler said: Mekintajer ono njegovo Možda možemo sa Forgijem vidjeti da ga gurnemo u Fnc, izgleda da više boks trenirao :) Ma nama najviše zavisi od toga kako ća Graham izgledati, ako on bude drugi Nejpjer ne piše nam se dobro. 1
Igor_ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, Jelencom said: Kako znaš da je Nwora igrao na dvojci ? Da li je neko ko je prisustvao utakmici to prenio , ili računate na osnovu minutaže ? 78 i kusur minuta su zbirno imali CMM, Miljenović, Graham, Karter i Kenan, ne vjerujem da je neko od njih igrao na trojci Pa po startnoj petorci on je bio dvojka. Cmm-on-kalina-moneke-plavsic
Night wolf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izgleda da nas odbrana neće brinuti preterano, rešili smo da je ne igramo😂 Šalim se naravno. Ovde je rezultat najmanje bitan. Čini da ćemo imati pakao na krilima, a ako se bar još jedan igrač pridruži Karteru, za koga verujem da će biti standardan u formi, biće to dobro i spolja. Mnogo raduju slobodna bacanja i ovih 6 ofanzivnih Oyeleyea. Očigledno je da će se forsirati Nwora, po tome koliko puta je šutnuo, minutaži, a i u prvoj utakmici je dao najviše poena. Ne znam da li je igrao na 2 ili na 3...
Jelencom Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Igor_ said: Pa po startnoj petorci on je bio dvojka. Cmm-on-kalina-moneke-plavsic Nisam uopste vidio startnu petorku. Hvala 1
Gudura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago "Provera koja se igrala u hali “Aleksandar Nikolić” uz izuzetno čvrstu igru kvalitetnog sastava Igokee, ispostavila se kao pravi potez u ovom delu sezone. Jel moze neko da mi pojasni kako izgleda "čvrsta igra" pri rezultatu 105-103🤔
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Graham je morao da ubaci bar još 10 poena, CMM još 6, Kenan i Miljenović po 5, a prodavac girosa da do sada zategne tu njegovu odbranu i onda bi bilo sasvim prihvatljivih 131-79. 2 1 6
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Gudura said: "Provera koja se igrala u hali “Aleksandar Nikolić” uz izuzetno čvrstu igru kvalitetnog sastava Igokee, ispostavila se kao pravi potez u ovom delu sezone. Jel moze neko da mi pojasni kako izgleda "čvrsta igra" pri rezultatu 105-103🤔 Dosta faulova i slobodnih
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 55 minutes ago, Guru said: Hot tejkovi posle prve pripremne utakmice zatvorenog tipa na osnovu rezultata i box score-a... Majke mi ne bi bili cigani da je drugacije.
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Saxon01 said: To je ta granitna odbrana gosn sferopulosa. 🤦♂️ Jaoo počelo je... oh
Karakondzula! Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Zvezdaš96 said: Jaoo počelo je... oh Ili se s obzirom na koji smo način završili prošlu sezonu, nije ni završilo. Mislim na granitnu odbranu.
Recommended Posts