Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 hours ago, Don Dusko said: Kud me podseti joj, Cigani kad CMM poveže 2 loše utakmice. 2 1 9
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, suptil said: Sto ti noge klecaju na Dubai? Dubai i Partizan su ekipe sa najlosijom formom trenutno u El - tri vezana poraza. Utakmicu po utakmicu treba gledati. Više od sranje rasporeda tj puta u Emirate, pa onda Monaco koji će kampovati u BG te sedmice. 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Sector said: Više od sranje rasporeda tj puta u Emirate, pa onda Monaco koji će kampovati u BG te sedmice. Nedovic 28p, 7as, 7/9 za 3, lagano. 1 1
Daiki Ito Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nvora je i za srijedu pod velikim upitnikom , izvor je isti novinar kao za ova dva kola . 1 1
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 28 minutes ago, NMX said: Nedovic 28p, 7as, 7/9 za 3, lagano. Ja mu to zelim, al mi da pobedimo. 1
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 34 minutes ago, Sector said: Više od sranje rasporeda tj puta u Emirate, pa onda Monaco koji će kampovati u BG te sedmice. Obradovic najbolje poznaje Monako. Sa te strane barem ce biti lakse. Integrisacemo do tada Batlera... Polako samo "take it easy". 1
Daiki Ito Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://basketnews.com/news-234177-sasa-obradovic-talks-butlers-adjustment-names-crucial-element-in-euroleague.html
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) zna li netko da li je Grahem počeo da trenira sa ekipom? 39 minutes ago, Daiki Ito said: Nvora je i za srijedu pod velikim upitnikom , izvor je isti novinar kao za ova dva kola . Šteta da ga neće biti značilo bi nam puno ali bolje ne forsirati. puno toga je još pred nama. Edited 1 hour ago by bodo
Daiki Ito Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, bodo said: zna li netko da li Grahem počeo da trenira sa ekipom? Pitacu , pa javljam u toku dana . 1
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, bodo said: zna li netko da li Grahem počeo da trenira sa ekipom? Danas ekipa putuje u Suboticu, pa verujem da danas naš tim ima trening, do sada Grejem NIJE trenirao, jer kada mu je pre nekoliko dana odobreno da može sa ekipom trenirati da je dobio virus i veoma visoku temperaturu. Tako da čekamo još malo da vidimo obraćanje pre sutrašnjeg meča i fotografije možda i snimke kao i uvek sa treninga. Iskreno ja očekujem da Grejem bude makar u rosteru od 12 igrača za sredu i meč protiv Panatinaikosa i smatram da je pametno da Grejem i Nwora treniraju sa ekipom, ali da ih čuvamo ipak za sredu, jer taj meč je verujem u novembru i najznačajniji za Zvezdu. 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 44 minutes ago, Daiki Ito said: Nvora je i za srijedu pod velikim upitnikom , izvor je isti novinar kao za ova dva kola . Klasika, naših 7 do 10 dana. 1
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pustene karte. Najjeftine ulaznice 2.000 i 2.500. Proslo kolo 1.400 i 1.700. Bice krcato.
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Sector said: Klasika, naših 7 do 10 dana. list je to. kad je Booker ima istu povredu odsustvovao je dve sedmice. i to je bio blaži stepen povrede.
Daiki Ito Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Sector said: Klasika, naših 7 do 10 dana. Sacekajmo narednih dana , saznacu sigurno i nesto vise . Za sad nek bude da je pod upitnikom . 1
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma iskreno imamo Batlera za Panatu, a verujem i Grejema, uz ove ostale koji su u sjajnoj formi. Važnije je ako može da se Nwora maksimalno dobro zaleči i da sredi to, krene sa treninzima i oporavi se. Rizično je Nworu staviti da igra ako nije 100% fit. Nama je Nwora važan i za drugi deo sezone kada se bude lomila sezona da tada imamo najjači mogući roster, ne želim nikako da ga izgubimo na mnogo duži period, ako mu se povreda pogorša, još 30 mečeva samo u Evroligi imamo.
Bruda Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako se ne varam Holms ne igra protiv nas, kao i Lesor koji je već duže out, tako da na centru imaju samo Jurtseverna, treba to iskoristi, ali o tom po tom prvo Spartak. 2
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fenomenalno smo iskoristili ovaj deo sezone gde smo dugo u Bgd, I prebacili očekivanja. Ranije smo znali da se okliznemo protiv zalgirisa , Asvela,Baskonije, ali sada smo furiozno protutnjali i napravili finu zalihu pobeda. Sutra Subotica, a onda dodatna tri dana u BGD da se rehabilituju povredjeni igrači, prikupi dodatna energija, pa sreda I spektakl.
Los_Pollos_Hermanos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Bruda said: Ako se ne varam Holms ne igra protiv nas, kao i Lesor koji je već duže out, tako da na centru imaju samo Jurtseverna, treba to iskoristi, ali o tom po tom prvo Spartak. Ово ће да буде први меч ове сезоне у ЕЛ ђе ћемо да будемо попуњенији на центру од противника. Додуше ту су и Хуанћо и Митоглу. Биће ово добра борба, Нвору би више волио да имамо због одбране него ли напада. ПАО је доста лоше ове сезоне у дефанзиви, натрпаћемо их, али ваља одбранити Нана, Чедија, Слукаса, Шортса.... 1
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bilo kako bilo, uveren sam da naš klub,naš trener i svi zaista ozbiljno rade na tome i daju sve od sebe da za sredu osposobe obojicu i Grejema i Nworu i bliži sam mišljenju da će ako ne obojica, makar jedan SIGURNO igrati, nego da nećemo imati nijednog za sredu. Štaviše mislim da ćemo i nosioce maksimalno sutra odmoriti na meču protiv Spartaka i da će sva pažnja i koncetracija biti na meču u sredu, jer koliko god zvučalo glupo jer je tek početak sezone, taj meč protiv Panatinaikosa je u ovom delu sezone najznačajniji, posebno ako imamo u vidu da nakon toga imamo dosta teži raspored gde u Aba ligi igramo u nizu i protiv Budućnosti i Cedevite, a u Evroligi 2 gostovanja teška Dubaiju, Valensiji a kod kuće izuzetno kvalitetan Monako... Sa 7-2 skorom, mi smo u fantastičnoj situaciji.
MarioKempes Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Vidim da su skoro pa usvojene dve pretpostavke za koje mislim da nema šanse da se dese. Prva, da CMM, Moneke i Kalina odmore protiv Spartaka, da ne igraju ni malo ili skoro ni malo. Pa, s kim onda da se uigrava Batler, sa Radošićem i Stojkovićem? Trenutno nam je najbitnije da se on što pre integriše u tim, a to može samo ako će da bude na parketu sa najvažnijim saigračima. Slažem se da pomenuta trojica ne treba da riljaju 30min u Subotici, ali da ne igraju uopšte - no way. Druga, Grejem u timu protiv zelenih. Čovek je van treninga bar 4-5 nedelja, on nikad nije igrao takmičarsku utakmicu van SAD, poslednji put trenirao još sa Kenanom, Karterom i Riverom. Ovo sad je druga priča, drugi trener, 3 nova saigrača, bez krštenog treninga. Mislim da mu treba bar 2 nedelje da bude zdrav, da trenira sa timom, da odigra nešto u ABA, pa tek onda da krene integracija u EL. To se taman poklapa sa periodom u kom bi trebalo da Batler prođe prvu adatpaciju, mnogo bi bilo dva takva istovremeno. 2
Daiki Ito Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 1 hour ago, bodo said: zna li netko da li je Grahem počeo da trenira sa ekipom? Šteta da ga neće biti značilo bi nam puno ali bolje ne forsirati. puno toga je još pred nama. Dobio je zeleno svijetlo za trening sa kontaktom , nije bio takve vrste treninga zbog duplog kola , al ima dozvolu da trenira sad je sve Sasina odluka za srijedu .
tejlor Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 1 hour ago, Nini3112 said: Dzejms dao preporuku Butleru da dodje kod nas😂 Kam tu red star bro.
Placebo Lone star Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago On 10/17/2025 at 11:02 PM, Phobia said: Kako je lepo videti ovo Panata jenovde imala 4-1
Recommended Posts