Mile1 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Dzo23 said: A zasto ima temperaturu? 1 16 1
Dropkick Murphys Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Mile1 said: A zasto ima temperaturu? Sepsa 23 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Posekao se na zarđalu konstrukciju u Pioniru što je ostala od Čovića 12
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, NMX said: Posekao se na zarđalu konstrukciju u Pioniru što je ostala od Čovića Gurnula ga domaća osnova. 😂 1 1
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Mile1 said: A zasto ima temperaturu? Kladio se sa Plavsicem da moze dva ziva krompira da pojede i da mu ne bude nista Veceras na oruk i halu da se dobije Asvel.
Popular Post DejanT Posted 6 hours ago Popular Post Posted 6 hours ago Muceni Grejem se toliko navikao na cizmu da se prehladio cim je skinuo 4 1 58
Dobar Los Milos Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Grejem, CMM Batler Nvora, Dobric Kalina, Semi Moneke, DeDa Boki, DM, Izundu Gledam, moguca postava od januara (bez Bolomboja i ranije), i jeza me hvata, ali napokon pozitivna. 2 1
Dropkick Murphys Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, DejanT said: Muceni Grejem se toliko navikao na cizmu da se prehladio cim je skinuo Sve kreće od nogu. Uvek bilo. 8 8
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Dobar Los Milos said: Grejem, CMM Batler Nvora, Dobric Kalina, Semi Moneke, DeDa Boki, DM, Izundu 1 1 19 1
Dz0nika Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Boga mi iznenadjenje prvo i to bas bas pozitivno da su konacno izasli i rekli sta i kako za igrace za koje se mnogo spekulise(ne odnosi se na Bokiboja). Hvala Bogu da je sve ispalo kako treba i da cemo konacno da vidimo ples dva opasna beka😎 E i promaklo mi je ovo za Plasica ali bila bi ideala kada bi otisao jer je stvarno kao klovn u klubu. Ne uklapa se u ovu hustle ekipu uopste. Nemam nista protiv domace osnove, ali priblizava nam se polako i to da cemo se otarasiti Udbojsine zaostavstine u vidu igraca. E sad fokus na utakmicu i da ih prebijemo veceras! 1
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Dobar Los Milos said: Grejem, CMM Batler Nvora, Dobric Kalina, Semi Moneke, DeDa Boki, DM, Izundu Gledam, moguca postava od januara (bez Bolomboja i ranije), i jeza me hvata, ali napokon pozitivna. Uz Batlera još jedan klasični šuter. Koji ne vodi loptu nego samo trči i prangija. 😂
Dobar Los Milos Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Bukvalno mogu da ga cujem. 😄 *smoke bomb!* 3 minutes ago, Čočo said: Uz Batlera još jedan klasični šuter. Koji ne vodi loptu nego samo trči i prangija. 😂 Pisem listu i mislim se kako bi tu legao Karter.... 1
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Dobar Los Milos said: Bukvalno mogu da ga cujem. 😄 *smoke bomb!* Pisem listu i mislim se kako bi tu legao Karter.... Ko dupe na nošu. Samo mali da ozdravi i ostane živ. 🙏❤️ 1 1
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ali kakav je brat Graham, temperatura haha. Kakav bi epic bio da se nakon svega pokaže kao dobro pojačanje. 3
duško matić Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Izraz "Zvezdin vojnik" sa ovim silnim čizmama ovih dana dobija potpuno novo značenje 4 1
Dobar Los Milos Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Sector said: Ali kakav je brat Graham, temperatura haha. Kakav bi epic bio da se nakon svega pokaže kao dobro pojačanje. Mislim da ce u ovoj ekipi, sa ovakvim likovima i u atmosferi koja vlada, a svi zdravi (pupupuTM), svako da pokida.
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Verovatno ovo nema neko racionalno utemeljenje i verovatno je samo do mene jer mi se jako dopada stil igre Grahama ali on će, ako ostane zdrav, biti najveće pojačanje posle Nwore. Ajmo mališa, vreme je. btw...večeras ubaciti Batlera u kop jedno pola sata, da se naloži toliko da srce izdrži a da on ne može da dočeka četvrtak 3
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, NMX said: btw...večeras ubaciti Batlera u kop jedno pola sata, da se naloži toliko da srce izdrži a da on ne može da dočeka četvrtak Rizično je da bude u kopu, pogotovo ako ripa na - ko ne skače taj je ćaci.
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, NMX said: Verovatno ovo nema neko racionalno utemeljenje i verovatno je samo do mene jer mi se jako dopada stil igre Grahama ali on će, ako ostane zdrav, biti najveće pojačanje posle Nwore. Ajmo mališa, vreme je. btw...večeras ubaciti Batlera u kop jedno pola sata, da se naloži toliko da srce izdrži a da on ne može da dočeka četvrtak Uff,teske reci oko Grejema,ne prija svacijem oku njegova igra... mnogo malo toga smo videli na pripremama,voli on loptu vise od svih ovde zajedno.
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Konačno i lepe vesti i to 3, ako su istinite sve. Jedino šteta da baš sada baksuz Grejem dobio virus i temperaturu bzv.. Bilo kako bilo da se Butler registruje, pa u četvrtak(šteta što nije petak kao u proslom duplom kolu da imamo više vremena za odmor, registraciju i treninge), da se revanširamo tom Makabiju za baš težak i bitan poraz od njih u praznom Pioniru zbog kojeg smo i bili na tek 10.mestu na kraju, umesto koju poziciji više. Srećno večeras momci i do rutinske pobede nadam se bez tenzija kako sam najavio, verujemo u vas!!!
Dobar Los Milos Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Kad citam ovo novo o povredjenima, imam osecaj kao da konjica stize... Edited 5 hours ago by Dobar Los Milos 1
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Zvezdaš96 said: da se revanširamo tom Makabiju za baš težak i bitan poraz od njih u praznom Pioniru zbog kojeg smo i bili na tek 10.mestu na kraju, umesto koju poziciji više. Ove sezone 700 ulaznica je dozvolio Makabi za naše navijače. 1
liv7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo da i ja pohvalim,posle duzeg vremena, one koji vode klub.Bravo za izlazak u javnost sa informacijama.Nadam se da ce saopstenje oko povredjenih igraca postati praksa i za ubuduce,da ne bi ponovo dolazilo do "uznemiravanja javnosti"... 4
Recommended Posts