Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Dropkick Murphys said:

:ispali od Burse u Areni:

To je njihova sramota, nikako nas problem.  Cinjenica je da su imali u EC ekipi 2 igraca sa F4 EL od prethodne sezone. Kao i najveceg u univerzumu na klupi. Nama se stranac sa najvecim pedigreom u toj ekipi povredio u predsezoni, i manje-vise bio neupotrebljiv do kraja iste. Bezveze je potcenjivati nas rezultat te sezone

• Like 5
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
9 minutes ago, Gudura said:

To je njihova sramota, nikako nas problem.  Cinjenica je da su imali u EC ekipi 2 igraca sa F4 EL od prethodne sezone. Kao i najveceg u univerzumu na klupi. Nama se stranac sa najvecim pedigreom u toj ekipi povredio u predsezoni, i manje-vise bio neupotrebljiv do kraja iste. Bezveze je potcenjivati nas rezultat te sezone

Ne potcenjujem ih ako kažem da nisu bili apsolutni favoriti, jer nisu. Ni objektivno, ni po kladionici, ni po rezultatima u drugim takmičenjima. 

Niti je bilo neko čudo što smo mi osvojili. 

A osvojili smo, pored toga što jesmo odigrali dobru sezonu, i zato što su oni napravili brainfart u završnici drugog derbija ABA lige i tako ispustili prednost domaćeg terena u plejofu. 

Svakako, zaslužili jesmo. 

Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

Ne treba zaboraviti i zakucavanje Holinsa 😎

Sa kakvim smo ih mi timom dobili, apsolutni favoriti su bili. Bukvalno, inat. Još su nam i tribine praznili, dok se  njihov trener smejao.. pravo ABA blato je zacinio i mali Trifa, na kraju mu je naš brat Kalina pokazao ko ima veće mišiće. Meni licno najdraža ABA titula. 
Markovic , Holins, Dobrić , Kalinić, Kuzmić

Plus rezerve - Dzoni Ivanović, Branko Lazić, Davidovac, povređeni Vajt i Luka Mitrović.. 

Fale Volters, Simonovic i Zirbes

Posted
11 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Imali smo 2 pobede više od njih, + bolji međusobni susret. 
Malo je i do nas 😎

Dobro, ovaj jedan njihov poraz je bio posle derbija, ali da, nisam bio u pravu da bi bili ispred nas da su bili bolji međusobno. Sećam se da je Obradović baš izneverovao na te njihove greške u završnici, pa sam pogrešno povezao s tim. Možda su očekivali neki naš kiks, a moguće i da sam i izmiksovao sa onom trojkom Nedovića u drugom EL derbiju, kad je Obradović poludeo. 

Sve u svemu, taj moj argument ne stoji, ali rekoh već, zasluženo smo osvojili.