Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Odgledao sam Media Day pažljivo i kao neko ko je poprilično kritički nastrojen i ko ima visoka očekivanja, moram da kažem da mi se dopada kako je sve izgledalo. 

Očekivano je drugačija priča jer kolo ne vodi "domaća osnova", međutim vidi se da su igrači lepo kliknuli. Odmah da se ogradim, ne kažem da idemo na F4 jer mnogo tu ima faktora, samo kažem da se vidi da tu ima prijateljstava i pre Zvezde i da su neki preduslovi za dobru sezonu ispunjeni. Nastavak "pumpanja" biće ako tim veže neke pobede pa i navijači uskoče u hype vozić. 

Chima je očigledno domaćin show programa, on očekivano dobro pliva u tim vodama i mogu da kažem da je on glue guy ovog tima. Lepo se slaže sa domaćom manjinom, sa Izunduom i Ođelejom se kapira na osnovu Nigerije, sa Riverom na osnovu frizure, sa Nworom i Kodijem je prilično dobar, Kenan (koji mi duguje prošlu sezonu) vidim da je oduševljen što igra sa njim i počinjem da razumem njegov ostanak. Pored ugovora koji je bio kamen spoticanja, mislim da je procenjeno da je možda bolje da popravimo ovo što imamo, nego da okušavamo sreću sa još jednim novajlijom. Karter i Grejem su tu malo povučeniji ali u njih ne sumnjam i ne brinu me. 

Jedino što primećujem da me malo žulja jeste Kalina. Znam da je on malo "svoj lik", međutim stekao sam utisak da "nije prisutan" i kao da je pištoljem nateran da bude tu gde je. Velika je verovatnoća da je sve ovo oko njega uticalo na raspoloženje, počev od packi za pumpanje, pa do kapitenske trake i na kraju onog idiotskog incidenta sa grafitom, za koji na osnovu gramatičkih grešaka nije isključeno da mu je šarao neko iz Nigerijske osovine ili možda čak i neki strani igrač komšija. 

Edited by Sinnerman