No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne treba ni pretrpavati tim. Može doći do gušenja medju igračima. Ok, Carter,Cannan, povrede i skoro gotova ova sezona. Samim tim ja bi doveo samo jedno pojacanje npr ovog Batlera, I čekao Grahama i to bi bilo to. Ne smemo uci u klopku i raspodelu minuta na ravne časti kao što je radio Sverko, već imati nosioce koji mogu da igraju po 25-30 min, koji će da nose igru i budu kičma tima. Svaka vrsta improvizacije poput prosle godine gde su Cannam u Nedovic delili po 20 min, vodi nas u propast. Verujem da će ovo sale da poslozi.
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nas realno još samo 1 bek deli od maštanja o final 4, ili makar što brži povratak i ulazak u formu i navikavanje na Evropu Grejema. A sada zamislite da se nije desilo ovo sa Karterom, Bolombojem Riverom i Kenanom? Bukvalno bismo bili baš prejaki i imali najjaču ekipi u istoriji kluba u EL.
NikadProtivKaline Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 39 minutes ago, Jeremija123 said: Trujem se rakijoooom otpratio kazem ja previse ste ludovali 7
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Crni said: Ovo treba da bude smesno? Ovo je više ironično...
bosske Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobar dan ekipa, nisam nikakav insajder, ali dobio sam super info, pa da ih podelim. Butler je naš, Darko Plavšić će nas ponovo komentarisati, i velike su šanse da dovedemo još jednog igrača ako iskoči dobar potpis. 🤟🏼🤟🏼 2
BriJones Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Zvezdaš96 said: Pored odličnog prelaznog roka generalno(uprkos ovim pehovima Karter i Kenan neočekivano pre svega), mislim da su 2 najbolje stvari letos uradjene potpisivanje ugovora sa Kliničkim centrom Srbije i što smo dobili klupski autobus gledajući naš kompletan roster, uskoro će nam biti potreban još jedan za svaki slučaj. Samo da nam ne bude potrebna još jedna lopta u napadu (Jared i Jordan). 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovaj batica je pre neki dan dao 35 p Luki Dončicu i ekipi uz 9 asistencija...msm jes pripremna ali opet 35 poena je 35 p...poslednja provera pred start lige...i nije uspeo da uleti u neku od ekipa ??... Msm da kod ovog ako dodje nece biti sredine. Ili će da porobi ili se neće snaći. Može neko detaljnije ko je upućen u ovog momka...
Maverick88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko sam cuo plata ce Butleru biti oko 1.2-1.3m dolara,Ugovor na godinu ipo plus izlazna nba klauzula na leto. Bilo je reci o jos jednom pojacanju na beku ali mislim da se od toga odustalo za sada. Gejm bi trebalo da se vrati do 10 novembra, a Bolomboj tek ce se videti kada bude u mogucnosti da pocne sa treninzima. Tu se ne zna nista moguce da decko i zavrsi karijeru, jako je tesko prognozirati bilo sta ok povrede jer je prosto netipicna i svasta moze da bude na kraju. Kenan je out do kraja sezone, a Karter isto jako tesko je prognozirati sta i kako ce tu biti ali vrv je zavrsio sezonu. 8 2
Dobar Los Milos Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Edited 2 hours ago by Dobar Los Milos 4 1
StiviKivi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da li neko može samo da mi obijasni šta je to " godinu ipo dana" ugovor? Ima ugoror do pola sledeće sezone, ne razumem? 1 1
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ljudi, mislim da je nazahvalno prognozirati, ali opet i reći da su Karter i Kenan završili sezonu, posebno za Kartera. A Kenan ima tešku povredu, ali koliko znam i kod te vrste povrede postoji 3 vrste odnosno težine povrede, tako da ja se nadam i mislim da nije nemoguće makar jednog od ove dvojice da gledamo ove sezone, dakle u drugom delu sezone da se neko i vrati, to je sve individualno od igrača do igrača. Rivero je jedino siguran da se vraća u januaru, dok za Bolomboja postoji više informacija, ali ne verujem da će on baš karijeru završiti skroz, ima 31 godinu plus. Ako ništa igraće makar neku neobaveznu ligu da još novca zaradi. 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, StiviKivi said: Da li neko može samo da mi obijasni šta je to " godinu ipo dana" ugovor? Ima ugoror do pola sledeće sezone, ne razumem? Pa vrv se misli na ostatak ove sezone i celu sledeću iako to nije baš 1.5 13
bosMan_jr Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Ljudi, mislim da je nazahvalno prognozirati, ali opet i reći da su Karter i Kenan završili sezonu, posebno za Kartera. A Kenan ima tešku povredu, ali koliko znam i kod te vrste povrede postoji 3 vrste odnosno težine povrede, tako da ja se nadam i mislim da nije nemoguće makar jednog od ove dvojice da gledamo ove sezone, dakle u drugom delu sezone da se neko i vrati, to je sve individualno od igrača do igrača. Rivero je jedino siguran da se vraća u januaru, dok za Bolomboja postoji više informacija, ali ne verujem da će on baš karijeru završiti skroz, ima 31 godinu plus. Ako ništa igraće makar neku neobaveznu ligu da još novca zaradi. Ko je pisao pisao. zvezdas96 je upalio masinu… 1 10
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Taki said: Mene Zvezdaš96 asocira na Ratka Dostanića Da li je to kompliment? Ako nije kompliment, bolje obriši odmah comment hah
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 57 minutes ago, Gilmour said: Al će pljušte banovi za prelazni rok na neprelazni rok temi. Lele, lele. Nece jer su relevatni izvori javili, ne brini.
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) @bodo moze koja rijec za Butlera? Vjerujem da si ga gledao. Ako si vec napisao, prastaj. Luka ga vidio uzivo i aminovao😃 Edited 2 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Zvezdaš96 said: Da li je to kompliment? Ako nije kompliment, bolje obriši odmah comment hah Nadimak mu bio kratko ostanić 😁 2 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago To sto ce vam trebati tri lopte nije nikakav problem, kao sto nije problem ni Amerika na OI (uglavnom). Sa igracima ovog kvaliteta ako dodjete do neke vrste timske kosarke je bericetno. Sto se tice pozicija nije mi jasno sto neki kukaju na kombo bekove i traze "ciste" pozicije. Prvo, od ovih sto su pobedili Real vi imate Motejunasa, CMM i Jaga koji su "ciste" pozicije. Ovi drugi uglavnom su igrali na dve, ako ne i na tri u toku utakmice. Treba vam dobar trojkas, spot ap suter. Slazem se. Ali ne vidim sta je problem da uz to sto Batler svakako moze da bude dobar spot ap suter bude i plej skorer. To vam takodje treba, jer CMM i Jago na EL nivou nisu bas sigurni na lopti. Moze i ovaj kalibar igraca da flopne u Evropi, ali FM recnikom gledano, nije logicno da kukate sto igracu pise pored SG i PG, i sto mu je trojka 15/20 umesto 17/20, a potpuno ignorisete cinjenicu da su mu sve "ocene" tog ranga i da je sigurno bolje imati igraca koji moze sve, umesto specijalca kojem kad ne ide sut mozete samo da zalepite za klupu. 24 1 1
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Taki said: Nadimak mu bio kratko ostanić 😁 Sramii se, momentalno da si obrisao komentar, znači strašnoo... P.S. Dostanić je kul lik..
Borky Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Gaga said: Nisam ovog nikad gledao,za ove pare očekujem da isporučuje malo lošije od Nana. 2,5 miliona po sezoni,vau. Ma 10 stavi sta ti tesko. "Ljubomorni neka im uzdasi". 3
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 40 minutes ago, bosske said: Dobar dan ekipa, nisam nikakav insajder, ali dobio sam super info, pa da ih podelim. Butler je naš, Darko Plavšić će nas ponovo komentarisati, i velike su šanse da dovedemo još jednog igrača ako iskoči dobar potpis. 🤟🏼🤟🏼 Nidam insajser ali mogu da pogledam.
leki bg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Don Dusko said: Mek se javio ovde, sada sam sve video. I ostavio vrlo kvalitetan i racionalan post 👍 4
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, StiviKivi said: Da li neko može samo da mi obijasni šta je to " godinu ipo dana" ugovor? Ima ugoror do pola sledeće sezone, ne razumem? Ne, nego do kraja sledece sezone. Kada igrac potpise za neki klub kad je sezona vec krenula to se konvencijalno zove "pola sezone". U stvari je prakticno dve sezone jer je ova tek krenula. 1
Recommended Posts