Гвозден Чекић Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Igor_ said: Samo da vidimo ugovor. Da nije neki nbaout. Ово сам и ја помислио. Ваљда нису толико луди да на то пристану…
Azazelkg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, kojan said: Nemojte previse da ludujete Esi insajder? Ako nisi da ignorišemo upozorenje 😏. 1
Papadac Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dok ne bude zvanicno... jos se secam darka milicica 🤬 2
kojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Azazelkg said: Esi insajder? Ako nisi da ignorišemo upozorenje 😏. staro vox92 verovanje da ako se previse luduje moze da se iskundaci, nista vise 1 1
The_Big_S Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, pavlaka said: Jeste da nije Howard, ali može da posluži 6 2
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jel ima ovde neko ko je upoznat sa Batlerom malo detaljnije, čisto da ga opiše nama koji ga nismo pratili? 5
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Aj sad svima po tri dana zabrane upisa, cisto da se iskuliramo!
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, The_Big_S said: Jeste da nije Howard, ali može da posluži Howard za sirotilju 4
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Čestitke za Batlera(jedino se nadam da makar do kraja ove sezone ostaje naš, mada kakva je situacija značio bi nam i da cepa par meseci) Sada još jednog beka da dovedemo, ako Grejem neće se vraćati uskoro odnosno makar do Panatinaikosa, a ako će se vraćati, onda ne bih makar trenutno nikoga dovodio više, posebno što se u sebi nadam makar nekom doprinosu posle povratka Dobrića i Kartera(molimo se svi za njegovo zdravlje da ozdravi i vrati se još jači na parket)
pavlaka Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, JPM said: Aj sad svima po tri dana zabrane upisa, cisto da se iskuliramo! Pusti nas da se radujemo malooo.. 😅
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Obrišite one upise u vezi bojazni od utakmice sa Baskonijom. Od pre nekoliko minuta smo ih već pobedili.
RSF Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Samo da ga zdravlje posluži.. Quote Jared Butler has a genetic heart condition called hypertrophic cardiomyopathy (HCM), which was diagnosed during a pre-college physical exam when he was 18. Despite being asymptomatic, the condition involves thickening of the heart walls and requires regular monitoring and medical evaluation. He was medically cleared to play basketball after being evaluated by a Fitness-to-Play panel 3
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, pavlaka said: Pusti nas da se radujemo malooo.. 😅 9
feanorlfc Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali garantovana minutaza. U nasoj situaciji, gde imamo jednog beka a i taj ne ulazi u evroligi, 30 minuta je ugovorna obaveza koja dolazi s nase strane. 8 1 26
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, feanorlfc said: Ali garantovana minutaza. U nasoj situaciji, gde imamo jednog beka a i taj ne ulazi u evroligi, 30 minuta je ugovorna obaveza koja dolazi s nase strane. Ja zato i kažem da smo mi možda i prvi u redu za potpis. Samo pogledaj našu situaciju na na 1. i 2. Mislim da je njegovom agentu bilo jasno kad je video da na krilima imamo 15 igrača na beku jednog.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Butler je isti tip igrača kao Graham, score first PG. Ja sam mislio da tražimo SG poziciju ali izgleda da i patkometrija sa komšijama igra ulogu. 1 1
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni je jedina falinka što je on plejmejker, a nama je trebao bek, ili dva čak beka tu nam je gorelo. Da li ovo znači da će Nwora još uvek ostati na poziciji 2 i igrati sa Grejemom kad se vrati i menjati se sa njim, a Kodi i Butler će biti prvi i drugi plej, ili ćemo igrati u paru sa dva plejmejkera pošto nemamo čistog beka cele ove sezone u tandemo Kodi- Butler obojica u prvoj petorci, a Nwora da ulazi sa klupe kao dvojka? Ovo sve pod pretpostavkom da nećemo nikoga dovoditi više i da će nam plejevi i krila poput Nwore igrati na poziciji 2..
Disfruto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Chaos Is Me said: Butler je isti tip igrača kao Graham, score first PG. Ja sam mislio da tražimo SG poziciju ali izgleda da i patkometrija sa komšijama igra ulogu. Kombo koji kreira iz pnr-a sto nama najvise fali. Sigurno najbolji FA i najbolji fit po nas u ovom trenutku. Cekamo zvanicno.... 11
Recommended Posts