Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Šiljokapi said:

Ono kao, pita ga dr, što vam je plava noga a on odgovori: farmerice pustile boju!

Ma kao kad odes na lekarski za vozacku dozvolu, ona te pita ti samo vices ne, ne ,ne ....

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
9 minutes ago, perikle said:

HAHAHAHAHA koje gluposti vi pricate ovde to nema nigde. Cuj prikrio povredu a prosao med preglede i odigrao pripreme sa timom komplet dok se nije povredio.

Ok, pošto pišem gluposti, nemoj više sa mnom da komuniciraš, pa kad se naučiš pristojnom razgovoru, ti se javi. Svako dobro.

Posted

U jednom trenutku ce se svakako potegnuti pitanje (ako vec nije) imamo li mi novca da dovodimo nove igrace. Mislim da je i to jedan od razloga, sto niko nije doveden jos uvek, jer se ceka da sto jeftinije prodjemo (verovatno smo i opreznijii nego inace). Vezano za Devontea, cisto sumnjam da je povredjen stigao, prosao kompletne pripreme, igrao nekoliko utakmica sa skrivenom povredom, pa se i dodatno povredio. Jednostavno nismo imali srece, isto kao i za Cartera i Kenana. 

AKo je stvarno istina da od Cartera nema nista za ovu sezonu (mada kad je on pitanju, kosarka i nije bitna, najbitnije je da se on oporavi i nastavi sa svojim zivotom), mislim da su nama potrebna dva igraca. 

• Like 2
Posted
2 minutes ago, astrix1402 said:

U jednom trenutku ce se svakako potegnuti pitanje (ako vec nije) imamo li mi novca da dovodimo nove igrace. Mislim da je i to jedan od razloga, sto niko nije doveden jos uvek, jer se ceka da sto jeftinije prodjemo (verovatno smo i opreznijii nego inace). Vezano za Devontea, cisto sumnjam da je povredjen stigao, prosao kompletne pripreme, igrao nekoliko utakmica sa skrivenom povredom, pa se i dodatno povredio. Jednostavno nismo imali srece, isto kao i za Cartera i Kenana. 

AKo je stvarno istina da od Cartera nema nista za ovu sezonu (mada kad je on pitanju, kosarka i nije bitna, najbitnije je da se on oporavi i nastavi sa svojim zivotom), mislim da su nama potrebna dva igraca. 

Pa ideja je valjda bila jedan bek plus da sačekamo Grejema, ali pošto je on u maniru čekanja Godoa, onda će verovatno morati dvojica. Carter jeste završio sezonu, nadam se da će da se oporavi dobro i da krene tamo u aprilu-maju pripremu za novu sezonu, nadam se kod nas.

• Like 2
Posted
13 minutes ago, Maverick88 said:

Killian Hayes je koliko znam primarna opcija za tog kombo igraca na 1/2. Imamo problem sto i hoćemo da dovedemo nemamo da platimo bas mnogo. Mislim da preko 4 miliona dajemo na igrace koji ni ne igraju a i pitanje kada ce i da li ce moci da igraju...

Pretpostavljam da misliš na Bolomboya, Rivera, Grahama, Cartera i Canaana.

Na to možemo dodati i Yaga koji je fino plaćen a u EL maltene i ne doprinosi, Dobrića koji teško može da nam značajnije pomogne, o Plavšiću da ne pričam a misterija su i dalje Mitrović i Lazić...

• Like 3
Posted

Pa dobro s obzirom da postoji informacija da je Graham upitan, odnosno da covek nece krociti na teren jos dobre 3 nedelje ako ne i vise, samim tim, znaci da je pod moranje da se dovede barem jedan bek ako ne mislimo da nam ove igrace sto trenutno imamo ne crknu. Okej je na kratke staze da igras ovako, ali generalno mi trenutno nemamo pravog beka. Nadam se da uprava uveliko radi na tome, i da ce se rasteretiti ostatak tima dolaskom tog igraca. E sad, da li uprava razmislja o jednom ili dva igraca je vec neka druga stvar.

Posted
3 minutes ago, Sector said:

Na to možemo dodati i Yaga koji je fino plaćen a u EL maltene i ne doprinosi, Dobrića koji teško može da nam značajnije pomogne, o Plavšiću da ne pričam a misterija su i dalje Mitrović i Lazić...

Da li igrači koji su teže povredjeni, imaju neki vid osiguranja koji bi im pokrio deo tih plata??

Posted
4 minutes ago, Sector said:

Jel zna neko da li neki deo plate u ovakvim slučajevima pokriva osiguranje ili je sve na teret kluba?

Posted
34 minutes ago, Stefi88 said:

Pa sto bi dovodili dva igraca?

Jer je bilo reči da zbog Kartera i Kenana kojih neće biti cele sezone dovodimo jednog ili dva igrača..čak mislim i da je Sale to rekao u jednom od intervjua..

Sada kada se prolongirala povreda Grejema, koji do Božića verovatno neće ući u kakav takav ritam, logično je da se razmišlja o 2 pojačanja.

A moj komentar je bio vezan za nedostatak para i kao što su neke kolege napisale preko 4 miliona u povređenim igračima.. 

Moraćemo da preživljavamo neke minute sa Dobrićem na 2 koliko god svima nama jasno bilo da to neće ličiti ni na šta!

Posted
4 minutes ago, Todo said:

Da li igrači koji su teže povredjeni, imaju neki vid osiguranja koji bi im pokrio deo tih plata??

Igrači su, predpostavljam, osigurani na neku sumu troška lečenja. Ne znam kako to ide kod sportskih udruženja. Verujem da se trošak deli u nekim procentima.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Sector said:

Lazić ima celu ovu sezonu ugovor.Luka mislim da je imao +1 tako da nema ali zaro imaš Rokasa.Ovi sigurno nisu preuzeli celu platu
Isto je pitanje i sa Nedovićem ako su ga produžili koliko je Monako preuzeo
Plus imaš Sferopulosa

Posted (edited)
15 minutes ago, JPM said:

Pa ideja je valjda bila jedan bek plus da sačekamo Grejema, ali pošto je on u maniru čekanja Godoa, onda će verovatno morati dvojica. Carter jeste završio sezonu, nadam se da će da se oporavi dobro i da krene tamo u aprilu-maju pripremu za novu sezonu, nadam se kod nas.

Iskreno, nisam ja jos odustao od Devontea, samo bih voleo da ga vidim na terenu u takmicarskoj utakmici. Zato mi jos vise ide na onu stvar ova zavera cutanja od strane kluba. Jbt, izadjite sa tacnim informacijama, recite pravo stanje vezano za povrede (ne samo za Devontea, vec i za Bolomboya).  

i da svestan sam da je situacija zajebana, nismo ni mi NBS, kako nas neki ljudi predstavljaju. Bas zbog toga, necu kritikovati Yaga, iako sam bio mnogo srecan kad je klub rekao da ne racuna vise na njega. Hvala mu, sto posle te odluke, nije zatezao kad nam je zatrebao, vec je seo na prvi avion i dosao u BG. Da li je igrac za ovaj nivo, nije ali je za Miljenovica prajm Chris Paul licno i perosnalno. Isto tako za Dobrica, da je igrac koji pravi razliku nije, ali da ce moci da popuni rotaciju i da pomogne, kad se raspadamo od umora, siguran sam da hoce. Za Plavsica, vec nisam optimista.

Kako god, kod povrede Cartera sam se pozdravio sa ovom sezonom, svaka nova pobeda je samo dodatni benefit i prilika da se radujemo sa ovim momcima. Pa kako bude do kraja, pokazali su da znaju kosarke, samo je pitanje do kad se moze izdrzati ovaj ritam i rotacija.

Edited by astrix1402
  • Like 4
Posted
1 minute ago, Born Ready said:

Zli Devonte sakrio povredu na pregledima

Medicinski tim KKCZ: "Nama je rekao da je zdrav..." 

Otprilike. Znam kako to zvuči, ali s obzirom na sve gafove do sada, mene više ništa ne iznenađuje. Nemoguće je da smo toliko baksuzni da se bukvalno kod svakog igrača povreda produži nego li kod drugih. Biće da je u pitanju velika nestruka.

2 minutes ago, astrix1402 said:

Jbt, izadjite sa tacnim informacijama, recite pravo stanje vezano za povrede

Pa ne znaju.

Posted
6 minutes ago, JPM said:

Otprilike. Znam kako to zvuči, ali s obzirom na sve gafove do sada, mene više ništa ne iznenađuje. Nemoguće je da smo toliko baksuzni da se bukvalno kod svakog igrača povreda produži nego li kod drugih. Biće da je u pitanju velika nestruka.

Pa ne znaju.

Stvarno mi je tesko da u 2025. godini sa svom dijagnostikom koju medicinsko osoblje ima na raspolaganju da nesto ne znas. Mozda da ne mozes da saniras povredu ali da ne znas stepen povrede i neki predvidjeni period oporavka (sa mogucim varijacijama) to mi je tesko da poverujem. Cak iako nas medicinski tim ne zna (to mogu da verujem), siguran sam da ima neko ko zna i ko moze da da analizu. Na kraju krajeva, uplodujes dokumentacju za konzilijum John Hopkins, platis fee i dobijes misljenje kao i plan lecenja.

• Like 1
Posted
Just now, astrix1402 said:

Stvarno mi je tesko da u 2025. godini sa svom dijagnostikom koju medicinsko osoblje ima na raspolaganju da nesto ne znas. Mozda da ne mozes da saniras povredu ali da ne znas stepen povrede i neki predvidjeni period oporavka (sa mogucim varijacijama) to mi je tesko da poverujem. Cak iako nas medicinski tim ne zna (to mogu da verujem), siguran sam da ima neko ko zna i ko moze da da analizu. Na kraju krajeva, uplodujes dokumentacju za konzilijum John Hopkins, platis fee i dobijes misljenje kao i plan lecenja.

Sve se slažem. Pa opet...evo šta se dešava...

Posted

Jedina 2 prava beka zavrsila sezonu,krilo nam igra 35 minuta na poziciji beka,projektovani prvi plej izgleda teze povrijedjen i nema pojacanja,cak pojedini misle i da ne treba ?

Bojim se da ce odje brzo karma da radi sa ne daj boze jos nekom povredom..

• Like 3
Posted (edited)

Ne bih se upuštao u teorije zavere oko ovog slučaja, samo bih se osvrnuo na ove cinične i podrugljive postove gde se veliča moderna medicina i podsetio ih na slučaj Derika Brauna kojeg su zakrpili u Americi, našpricali mu kolena kako bi prošao preglede kod nas, a kada je dejstvo prestalo, krenula da mu otiču kolena i da mu se pune vodom kao baloni od 5l. Ništa, nastavite. 

Edited by Sinnerman
  • Like 2
Posted (edited)
12 minutes ago, avakss said:

Jedina 2 prava beka zavrsila sezonu,krilo nam igra 35 minuta na poziciji beka,projektovani prvi plej izgleda teze povrijedjen i nema pojacanja,cak pojedini misle i da ne treba ?

Bojim se da ce odje brzo karma da radi sa ne daj boze jos nekom povredom..

Pa vidiš da misle da ne trebaju pojačanja. Mi faktički imamo JEDNOG pleja i NIJEDNOG beka već nam Nwora glumi beka. Kao što će i Dobrić da maši konstrukciju koša kad ga budemo gledali na beku. I neko napiše - "ne treba nam niko, šta ćemo kad nam se povređeni vrate". A od povređenih, izgleda da će Bolomboj prvi na teren, tamo u martu-aprilu 2026. A to da su Nwora, CMM, Chima zadovoljni sa 35+ minuta na parketu. Jesu. Ali šta ako se nešto (ne daj Bože) desi? Stigne umor?

A to što "nemamo" para, to se treba zahvaliti upravi koja i dalje isplaćuje skoro sve igrače iz prošle sezone sem tipa Dauma i JB III. Svi na platnom spisku i dalje 😍 Plus još sedmorica povređenih (za koje se sem Devonte ne zna kad će na teren, ni da li će ove sezone uopšte). 

Edited by Summerfunk
  • Like 1