pavlaka Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Kad se setim da je prošle sezone Francisco igrao za 600k a Yago za 800k nešto me preseče u stomaku. Ili novi igrac Monaca za 1.1m. Sto je 500k vise, jos vise me presece 😡 1
durantula35 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ljudi brat mi je polomio nogu jutros tako da imamo 3 karte viska. Ako je neko zainteresovan da kupi neka se javi.
Crni Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 36 minutes ago, durantula35 said: Ljudi brat mi je polomio nogu jutros tako da imamo 3 karte viska. Ako je neko zainteresovan da kupi neka se javi. Tebi polomio nogu?😱 17
Phobia Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 39 minutes ago, durantula35 said: Ljudi brat mi je polomio nogu jutros tako da imamo 3 karte viska. Ako je neko zainteresovan da kupi neka se javi. Ovo nam je novi bek, potpisuj! Brz oporavak druze 18
kolanidja Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 47 minutes ago, durantula35 said: Ljudi brat mi je polomio nogu jutros tako da imamo 3 karte viska. Ako je neko zainteresovan da kupi neka se javi. Bratska ljubav at its finest 💞💞💞 1
NikolaTest Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, durantula35 said: Ljudi brat mi je polomio nogu jutros tako da imamo 3 karte viska. Ako je neko zainteresovan da kupi neka se javi. To ti je pauza 4-6 nedelja 😄 Brz oporavak! 3 4
Popular Post Sinnerman Posted 19 hours ago Popular Post Posted 19 hours ago Mi smo toliki baksuzi, da su nama i navijači počeli da se povređuju i odsustvuju više meseci... O jebem te srećo! 4 1 45 1
Daiki Ito Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sto se tice Markusa Hauvarda teska , ali teska glupost , laz , spin nazovite kako god zelite . Toliko od mene za sad . 4 2
Phobia Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 15 minutes ago, Daiki Ito said: Sto se tice Markusa Hauvarda teska , ali teska glupost , laz , spin nazovite kako god zelite . Toliko od mene za sad . Ali kako to, ne bi sigurno Luka Maldivi lagao radi klikova, zar ne? 1 1
Sinnerman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Još 19. jula kada ga je Real potpisao, napisao sam da je Čuma Okeke zapravo Čima Moneke sa Aliexpress-a. Evo ih portali dočekali duel da bace forice na temu 🙃
fradler Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Vršljam malo po sajtu evrolige i primetih da je Petrušev trenutno na 60% za 3 i 92% sa bacanja Aj što igračima padnu procenti kod nas, nego što još i podivljaju kad nas napuste... 6
Сандро Лаки Ђентиле Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Само да се од вечерас оно филмско Секулино "Шта си се наврзо на мене ки чума на децу" не промени у популарном говору у "ки Чума на Звезду".
bodo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Iskreno glupo mi je prognozirati pobedu u situaciji u kojoj nismo favoriti niti malo ali ako ponovimo angažman kao u utorak ništa nije nemoguće onda. Doći će i taj trenutak kad ćemo biti kompletni pa da vidimo onda za šta smo sposobni. Edited 17 hours ago by bodo
durantula35 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Hahha dobro zezanje momci😃 ispred hale je drugar , ima 3 karte ako neko hoce nek se javi , dacemo ih i na poklon bolje nego da propadnu.
fradler Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Onako odokativno, trebaće nam 4 trojke Mekintajera za pobedu ovde. 3 1 1
Nini3112 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 13 hours ago, Nini3112 said: Danas kralj pada na kolena. 🥰 4
Recommended Posts