Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Kad se setim da je prošle sezone Francisco igrao za 600k a Yago za 800k nešto me preseče u stomaku. 

Ili novi igrac Monaca za 1.1m. Sto je 500k vise, jos vise me presece 😡

• Thanks 1
Posted
36 minutes ago, durantula35 said:

Ljudi brat mi je polomio nogu jutros tako da imamo 3 karte viska. Ako je neko zainteresovan da kupi neka se javi. 

Tebi polomio nogu?😱

• Ha-ha 17
Posted
39 minutes ago, durantula35 said:

Ljudi brat mi je polomio nogu jutros tako da imamo 3 karte viska. Ako je neko zainteresovan da kupi neka se javi. 

Ovo nam je novi bek, potpisuj!

Brz oporavak druze

• Ha-ha 18
Posted
47 minutes ago, durantula35 said:

Bratska ljubav at its finest 💞💞💞

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, durantula35 said:

To ti je pauza 4-6 nedelja 😄

Brz oporavak!

• Like 3
  • Ha-ha 4
Posted
15 minutes ago, Daiki Ito said:

Sto se tice Markusa Hauvarda teska , ali teska glupost , laz , spin nazovite kako god zelite . Toliko od mene za sad . 

Ali kako to, ne bi sigurno Luka Maldivi lagao radi klikova, zar ne?

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Još 19. jula kada ga je Real potpisao, napisao sam da je Čuma Okeke zapravo Čima Moneke sa Aliexpress-a. Evo ih portali dočekali duel da bace forice na temu 🙃

Posted

Vršljam malo po sajtu evrolige i primetih da je Petrušev trenutno na 60% za 3 i 92% sa bacanja :s_w:

Aj što igračima padnu procenti kod nas, nego što još i podivljaju kad nas napuste...

• Like 6
Posted (edited)

Iskreno glupo mi je prognozirati pobedu u situaciji u kojoj nismo favoriti niti malo ali ako ponovimo angažman kao u utorak ništa nije nemoguće onda. Doći će i taj trenutak kad ćemo biti kompletni pa da vidimo onda za šta smo sposobni.

Edited by bodo