Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
31 minutes ago, Sinnerman said:

Daiki Ito, moj izabrani insajder! 

Ako uopšte ima istine u svemu oko krateža, dobro je što se ovako ispalo. Momčić bi se polomio negde na aerodromu prilikom dolaska, slomio bi nogu ili ključnu kost. 

Nisam insajder , ova informacija ide na racun uncle screw jedan mnogo dobra stranica na Instagramu , koju vodi jedan  poznat novinar . 🙂

Edited by Daiki Ito
Posted
9 minutes ago, Daiki Ito said:

Nisam insajder , ova informacija ide na racun uncle screw jedan mnogo dobra stranica na Instagramu , koju vodi jedan veliki Zvezdas i relativno poznat novinar . 🙂

Ako je tako onda ne moras pisati ovde i predstavljati kao da dolazi od tebe.Prijateljski savet.

• Like 1
Posted

Čima i Saša u lošim odnosima. Ko zna na šta će to da liči ako Saša dođe?!

Dva dana kasnije, Čima i Saša :

• Love 1
  • Ha-ha 15
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Ako je tako onda ne moras pisati ovde i predstavljati kao da dolazi od tebe.Prijateljski savet.

Admine dragi  si mi . Ti si me toliko puta i onemogucio da pisem , da se necu zacuditi da to opet uradis . Evo trudim se prilagoditi nacinu pravila ovog foruma i pokusavam da ih postujem . Zasluge sam mogao prisiti i sebi , ali lazima se ne bavim niti cu ikad . Bilo je informacija do kojih sam dosao sam , ali konkretno ovu je podijelio covjek samnom . 

• Like 2
Posted
4 hours ago, Borky said:

Jesmo ovakvi ili onakvi al ja se ne secam da je ikada iko pljuvao igrace ili trenera kad izgubi od ova 4 dzina (Real,Barsa,Oli,Pnata). Da na sudije i losu srecu smo padali u dilerijume i to sa pravom. Nikada jedan klub nije toliko puta ostecen protiv ovih velikih kao nasa Zvezda. 

Sto se tice same utakmice samo trcanje u ledja i to se sinoc dobro vidjelo kad je Partizan ubrzao u drugom poluvremenu i bas je dobro Vanja rekao da su bili prespori u 1p. U pozicionoj igri su nam male sanse sa obzirom na nase plejeve a bogami i njihove plus Tavares. Samo ubrzavati igru jer to izbacuje Tavaresa iz komforne zone. Hezonji ne dati da se zapali a sa ostalim se moze zivjeti. Takodje se nadam da ce nam proraditi sut kojeg bukvano nismo imali od pocetka a opet smo davali 80-90p,znaci tu imamo bas rezerve.

Mislim da je bilo jako pljuvanje kada smo izgubili prosle sezone od Panate u Pioniru nakon dvoznamenkastog vodjstva.

Posted

Kakav je Čima mangup i zajebant... Baš mi drago što je takva pozitivno luda glava u našem dresu...ni trunke konfliktan a sve pršti od energije i ludila, pa i na treningu izgleda..

• Like 5
Posted

Bas sam lose procenio Monekea, ne znam meni je delovao kao jedan kancer za ekipu, koji egom para oblake, mislim tako je delovalo u Baskoniji, ispucavanje kako mu dodje lopta, nerezonski sutevi, obicno se igrala bolja timska kosarka kad je na klupi. Momcina toliko pametno igra od kada je dosao, a bas se nalozio na atmosferu, tacno vidis samo da hoce da odigra pametno i jako da podigne publiku. 

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Arsen10 said:

Bas sam lose procenio Monekea, ne znam meni je delovao kao jedan kancer za ekipu, koji egom para oblake, mislim tako je delovalo u Baskoniji, ispucavanje kako mu dodje lopta, nerezonski sutevi, obicno se igrala bolja timska kosarka kad je na klupi. Momcina toliko pametno igra od kada je dosao, a bas se nalozio na atmosferu, tacno vidis samo da hoce da odigra pametno i jako da podigne publiku. 

Moguce da se tokom prosle sezone vodio misljenjem da bude u spotlightu i pumpa statistiku jer mu je isticao ugovor. I ja sam imao los predosecaj ali me je bas razuverio, sve kao sto si i ti napisao

• Like 1
Posted
14 minutes ago, Arsen10 said:

Isto sam mislio, uopšte mi se nije svideo potpis ali me je već razuverio.

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, tejlor said:

Novinar SDNA prenosi da nas je PAO odbio za pozajmicu TJ Shortsa.

Dozet dosao na tu ideju, a Bagzi hteo da se raspitaju oko pozajmice Nunn-a, igrali "papir kamen makaze" i pobedio Dozet pa je onda odluceno da pitaju PAO za Shorts-a.

Edited by Borca
  • Ha-ha 5
Posted
1 hour ago, kolanidja said:

Mislim da je bilo jako pljuvanje kada smo izgubili prosle sezone od Panate u Pioniru nakon dvoznamenkastog vodjstva.

Mozda gresim al vise se kukalo kako smo propustili sansu i da smo se zalili na Slukasove korake ako se dobro secam al da je bilo pljuvacine po treneru i igracima tesko.

Posted
2 minutes ago, Borky said:

Mozda gresim al vise se kukalo kako smo propustili sansu i da smo se zalili na Slukasove korake ako se dobro secam al da je bilo pljuvacine po treneru i igracima tesko.

Ma bilo je pljuvanja, Kalina je npr bio prvi na tapetu jer je izgubio neke lopte kad se lomilo

Posted
7 hours ago, No name said:

Ovaj meč može da bude za dušu. Nemaš šta mnogo da izgubis, a pobeda je samo bonus. Zato ocekujem da igraci budu opušteni pa za koliko bude dovoljno. Najbitnije je da nema novih povreda. Izvukli smo 2-2 do sada što je i više nego dobro. 

Sledeća je Baskonija,  I tu treba vrebati sansu, jer očekujem u timu i Dobrica da se malo proširi rotacija .

Sve u svemu sutra praznik košarke. Real vrlo jak. Da bi ovo dobio moraš da das i 200%  ...

Slazem se sa tobom, ali bas u situaciji gde nam je pobeda samo bonus, treba se potuci muski sa njima. Ne dati domaci teren nikom, po svaku cenu.
U principu i ocekujem taj pristup, ekipa je u naletu posle Fenera i Zalgirisa, imali smo vise od 24h u odnosu na njih da se odmorimo.
Ok, kvalitetniji su, ja sam juce bio impresioniran koliko brzo igraju i koliko su naboli tih par pojacanja. Jaka ekipa, nema sta.
Ali to ne garantuje pobedu. Prednost dajem njima, ali videcemo.
Oseca se pozitiva posle turbulentnog pocetka, stvari idu uzlaznom putanjom. Nadam se da ce momci ispratiti to.

• Like 1
Posted

Real igra loše, neki ključni igrači iz ranijih sezona poput Kampaca, Tavaresa i Hezonje su u lošoj formi. Na tri i četiri smo bar egal, njima je ovo treća EL utakmica u 5 dana i baš imaju velike amplitude.

Nama će problem biti kreacija, kako ćemo rešavati zonu. 

Recimo protiv Baskonije ih je Lvavu uništio, a na tim pozicijama bi trebalo da su dobri.

Da se nije vratio Maledon bio bih u fazonu da dobijamo, ovako njima dajem veće šanse , a Zvezda samo borbeno do kraja.

Nakon Baskonije da budemo na 3-3 i sve super

Posted (edited)
38 minutes ago, Milos 3.14 said:

Real igra loše

Ja sam ih samo sinoć gledao ove sezone tako da možda lupam, ali su mi na momente izgledali kao ekipa koja osvaja EL ove godine. Tečna i raznovrsna u napadu, Tavares uvek u stanju da izmisli 2 poena ako dobije loptu, solidna odbrana. Ali sa druge strane opusteni, na momente i previše. Deluje kao da imaju bas visok plafon ali znaju lagano da zadju u podrum na momente i to bi trebalo iskoristiti.

Edited by djenkoslav
  • Like 1
Posted
15 minutes ago, djenkoslav said:

Ja sam ih samo sinoć gledao ove sezone tako da možda lupam, ali su mi na momente izgledali kao ekipa koja osvaja EL ove godine. Tečna i raznovrsna u napadu, Tavares uvek u stanju da izmisli 2 poena ako dobije loptu, solidna odbrana. Ali sa druge strane opusteni, na momente i previše. Deluje kao da imaju bas visok plafon ali znaju lagano da zadju u podrum na momente i to bi trebalo iskoristiti.

Mi na strani smo užas uvek na početku sezone, nije taj meč neki reper.

• Like 1
Posted

Hauard izjavio da je nezadovoljan u Baskoniji i da se mnogo toga promenilo u ekipi i da nije čudno što su mnogi igrači otišli...

(u pozadini zvuk horor filma). 😅

• Like 1
Posted
1 hour ago, Bobby Shurda said:

Meni je stvarno genijalno ako su zvali Pao da pitaju za Šortsa a ovi ga bukvalno doveli da ga ne bi niko drugi pokupio 

Има смисла. Али има ли смисла да држе у тиму незадовољног играча? Шушка се већ да се свађао са Атаманом