JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Vonko Normalni said: Ово што се дешава Калинићу се дешава редовно када дође до бурног развода брака. Мајке често користе децу као средство освете и онемогућавају или отежавају виђање са оцем. Мој брат од стрица је у тој ситуацији на крају дигао руке и потпуно се отуђио од ћерке, јер је сваки сусрет био драма и траума за дете. Суд и Центар за социјални рад су по аутоматизму на страни мајке, изузетак може да буде само ако је отац полицајац или високи функционер СНС-а. Калинић не да то није, већ је и на злу гласу због подршке студентима. Свакако је клуб могао да му помогне ваљда без да чека да се огласи јавно онако пред камерама. Možda češće majke to rade ali svakako nije to glavni problem. Da postoje institucije, niko to NE BI SMEO da radi. Jer bi ležao zatvor. A kod nas sve može, jer nema institucija, jer se sve može potplatiti i staviti u fioku. Recimo primer iz moje porodice, bivši muž ne dozvoljava mojoj sestri da vidi decu, ona pozove policiju, policija napravi zapisnik, zapisnik ode tamo gde treba i? Pa...ništa...pojede vuk kupus. Sledeći put opet. I tako u nedogled. Dakle, ako se uzdaš u pravosuđe, umrećeš a decu videti nećeš jer im je lakše da ne rade ništa. Ako je jedan od roditelja budala, možeš biti siguran da će situacija izmaći kontroli. U uređenim državama se nakon razvoda vrlo brzo ustanovi ko, šta, kako , sa kime. Jednom ne poštuješ, dođe opomena. Drugi put, bajbok. Ljudi nisu svesni koliko je sujetna bagra na vlasti. Mislim, ovo je offtopi pa ću završiti sa ovime, ovim upisom. Ali čekaju te na prvu krivinu, za najbanalniju stvar, da te jebu dok ne crkneš. Da, toliko smo otišli u majčinu, samo hvala bogu mnogim od vas se ništa nije desilo, i nadam se i neće, inače bi vam bilo jasno gde živite. NEMA INSTITUCIJA. 5 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da li je moguće da se Devonte baš tako sjebao kod onog polaganja? Čak je i nastavio da igra nakon toga. 7
BojanaCZV Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 55 minutes ago, Čočo said: Ne verujem da se nešto preko kluba ide na Kalinića. Problem može biti mnogo veći od toga. Vodeći se time na kojoj opštini živi Kalinić, sumnjam u neke druge stvari. Nakon razvoda naročito ako je razvod prošao burno, uključuje se Centar za socijalni rad koji dalje postupa po pitanju starateljstva i daje mišljenje gde na kraju nadležni sud donosi odluku o modelu kontakta. Ako uzmem u obzir koji će Centar za socijalni rad da daje mišljenje, da je istom rukovodilac jedan od glavnih stanovnika Ćacilenda i da uz sve to hulja ima i svoje sudije sva je prilika da se preko toga sada iživljavaju nad Kalinom jer podržava studente. Ne postoji objašnjenje i rečenica kojom bih opisao šta bih im sve radio zbog ,, igranja" sa ovakvim stvarima i ljudskim, dečijim životima. Institucije svakako da jesu veliki problem u ovoj situaciji. Ali je mnogo veći problem majka, koja ocito misli da nije nista strasno da otac ne vidja dete preko 20 dana, uz pretpostavku da je Kalina vrlo verovatno dobar otac.
bosMan_jr Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da braco, jeste sve naopako ovde, ali nisam siguran da AV i upravnici Cacilenda mogu da nagovore normalnu majku da spreci vidjanje deteta sa ocem (pod uslovom da je otac normalan). Malo vise paznje i na odabir partnera 10
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi poslije Reala imamo Baskoniu koja bi mogla biti prilično oslabljena i Asvel kući pa Makabi u pioniru. Realno ove dvije kući bi trebali dobiti bez problema i sa ovim rosterom, tako da i ne moramo toliko zuriti, ja bi sačekao definitivan rasplet u nba,možda se tu pojavi igrač koji moze praviti razliku, a to će se znati već početkom sledeće sedmice. 3
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 45 minutes ago, fradler said: "Neizvesnost oko Devontea" To bas i ne zvuci kao da je blizu povratka na parket... A na snimku koji je meridian objavio kaže da se Dobrić, Plavšić i Graham očekuju u narednim danima. Edited 3 hours ago by Урош19 5
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, bosMan_jr said: Da braco, jeste sve naopako ovde, ali nisam siguran da AV i upravnici Cacilenda mogu da nagovore normalnu majku da spreci vidjanje deteta sa ocem (pod uslovom da je otac normalan). Malo vise paznje i na odabir partnera 24 minutes ago, BojanaCZV said: Institucije svakako da jesu veliki problem u ovoj situaciji. Ali je mnogo veći problem majka, koja ocito misli da nije nista strasno da otac ne vidja dete preko 20 dana, uz pretpostavku da je Kalina vrlo verovatno dobar otac. Ne može da nagovori majku ali može voditelja slučaja da da mišljenje koje nije u opštem interesu deteta. Ili verovatno u ovom slučaju da prolongiraju odluku što duže dok majka u međuvremenu ne da da se otac viđa sa detetom. Naravno da je i do majke. @BojanaCZV 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, Sector said: Imali smo nismo znali... Svi daju sve sto imaju. Pa kako?Ja mislio samo domaci to rade. 2
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Novinar SDNA prenosi da nas je PAO odbio za pozajmicu TJ Shortsa. 11 1 1
Hogar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 53 minutes ago, bosMan_jr said: Da braco, jeste sve naopako ovde, ali nisam siguran da AV i upravnici Cacilenda mogu da nagovore normalnu majku da spreci vidjanje deteta sa ocem (pod uslovom da je otac normalan). Malo vise paznje i na odabir partnera Tačno, ali ovde je žena sa nekim krimosem i ne da da se vidja dete a nisu rastavljeni zvanično pa da sud odredi.
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, tejlor said: Novinar SDNA prenosi da nas je PAO odbio za pozajmicu TJ Shortsa. Jok dace nam ga😂 2
Vonko Normalni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, Čočo said: Ne može da nagovori majku ali može voditelja slučaja da da mišljenje koje nije u opštem interesu deteta. Ili verovatno u ovom slučaju da prolongiraju odluku što duže dok majka u međuvremenu ne da da se otac viđa sa detetom. Naravno da je i do majke. @BojanaCZV Ја опет кажем, нема потребе да било ко кога шта наговара. Свако би прошао исто као Калинић у ситуацији у којој се мајка заинати да прави проблем и да се свети преко детета. То што је он "блокадер" му једино отежава да може да потегне везе да реши ситуацију у своју корист, иначе није потребна никаква интервенција АВ или не знам кога да би се нашао у оваквом проблему. То се дешава константно, зато је он и рекао да се обраћа јавно, не због себе, него због свих оних који имају исти проблем а немају прилику да га јавно изнесу као он. 5
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, tejlor said: Novinar SDNA prenosi da nas je PAO odbio za pozajmicu TJ Shortsa. A i oni su na kraj srca, a znaju da nam nije problem da ga ne pustimo da igra protiv njih...
Daiki Ito Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) On 10/15/2025 at 3:19 PM, Daiki Ito said: Ides u dobrom smjeru preko Chime kontaktiran najbolji prijatelji , zelio bi on da ode cak se i posvadjao sa Atamanom , al ima neko i iznad Atamana koji nije toliko lud da ga pusti . Sta sam napisao ja juce posto sam odje za ovu stvar ismijavan ? 🙂 Edited 2 hours ago by Daiki Ito 5 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bas me ne bi cudilo ako ostane Cima sledece sezone da dovuce Kratkog. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ocekujem da Shorts zatrazi transfer od ola sezone, sad je jos rano. Voli ataman da ima emvipija na klupi ali to ne ide tako bas. 4
pavlaka Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ima se para, sve se plasim da ne izvisimo za Markusa. Umesto da pojure buduceg mvp el, njima je on izgleda opcija B.. I dalje se nadam da je tips juce pogodio vest u moru promasaja ove sezone.. 1
Daiki Ito Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, JPM said: Ocekujem da Shorts zatrazi transfer od ola sezone, sad je jos rano. Voli ataman da ima emvipija na klupi ali to ne ide tako bas. Sorts je vec trazio transfer u tome jeste stvar , al iznad Sortsa postoji ugovor i najmocni presjednik u Evropi sto se tice kosarke .
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, pavlaka said: Ima se para, sve se plasim da ne izvisimo za Markusa. Umesto da pojure buduceg mvp el, njima je on izgleda opcija B.. I dalje se nadam da je tips juce pogodio vest u moru promasaja ove sezone.. Buduci mvp ne moze biti mvp baskonije a ne neceg vise 4
The_Big_S Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Sector said: Da li je moguće da se Devonte baš tako sjebao kod onog polaganja? Čak je i nastavio da igra nakon toga. Ako se ne varam, neko je pisao ovde da je Grejem zapravo prikrio povredu pete kada je dolazio kod nas, a naš medicinski tim to naravno nije uočio prilikom lekarskih pregleda... došlo je samo do pogoršanja stanja...
simaspass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Daiki Ito said: Sorts je vec trazio transfer u tome jeste stvar , al iznad Sortsa postoji ugovor i najmocni presjednik u Evropi sto se tice kosarke . Ako je tako, moze se sam potruditi da ih ubedi kroz par sledecih utakmica da ga puste😅
Daiki Ito Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, simaspass said: Ako je tako, moze se sam potruditi da ih ubedi kroz par sledecih utakmica da ga puste😅 Razlog je svadja sa Atamanom . Kontakt je isao Sorts se pozalio Cimi , a on nasim , nasi kontaktirali PAO i dobili odgovor od njih ne . 3
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sve dok je Čima kod nas a mi zainteresovani za Kratkog pitanje je vremena samo kad će da završi kod nas. 3 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Daiki Ito, moj izabrani insajder! Ako uopšte ima istine u svemu oko krateža, dobro je što se ovako ispalo. Momčić bi se polomio negde na aerodromu prilikom dolaska, slomio bi nogu ili ključnu kost. 3 1
Recommended Posts