Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, dunaj95 said:

Najbitnijje je da Karter brzo ozdravi... A za karijeru ćemo lako... Obično se kod vrhunskih sportista takve stvari otkrivaju u ranoj fazi, pa ne budu "zapušteni" i pravovrememo se liječe... Koliko se sječam, mislim da je Serena Williams imala emboliju, i nakon nekoliko mjeseci mirovanja, vratila se treningu i tenisu...jbg baš smo loše sreće ove sezone.. Nadam se da je kod Kartera , obična viroza i gripa, koja se "spustila" na pluča... Jbg sada je sezona toga...

Dobro se secas a ja sam je i slusao kada je pricala o tome.

Sve je manje bitno samo da Karter bude ok a ne sumnjam da hoce, mlad je momak, sportista ...

Posted

Neka bude deckonja dobro, jebes sezonu...

A mi da se polako naviknemo da cemo ovu sezonu provesti u tankovanju i pripremama za narednu.Mi nemamo toliko slobodnih mesta za registraciju igraca u EL, da pokrpimo polovinu ovih sranja koja se desavaju od pocetka sezone.Ovo ne bi izdrzali ni mnogo bogatiji od nas, smanjiti ocekivanja, borba, i to je to...

P.S. Da li je Moses Wright imao isti problem kada je propustio gotovo celu proslu sezonu?

• Like 2
Posted
22 minutes ago, Krle said:

Ja nekako mislim da ce se Devonte brzo snaci, jer videlo se kako su pripreme odmicale da se sve bolje snalazi pod pritiskom, udvajanjima, itd... Mislim da se mogu naci i u Evropi neki igraci koji mogu da budu potencijalno odlicni igraci. Mozda bi bilo dobro dovesti jednog iskusnog i jednog mladjeg zeljnog dokazivanja. Recimo James Palmer Jr iz Galatasaraja moze da bude vrlo zanimljiva opcija i cini se da mu je plafon dosta visi od Lige Sampiona i turske lige.

Ono sto sto od Grejema do sada videli ne uliva optimizam.Najblaze receno..Sad jos i povredjen,nemamo pojma koliko dugo nece igrati ali svakako duze nego sto se prognozira..to nas je iskustvo naucilo..

• Like 2
Posted (edited)
5 minutes ago, Elevator Operater said:

Cestitke na EL prvencu uz malo zakasnjenje. Izgleda da ste na putu da imate jos jednu musteriju 🙂

Samo da budemo kompletni. Ili bolje rečeno da ne padnemo na 7 igrača u timu jer nećemo ni imati priliku za nove mušterije. Trenutno smo na 9 igrača. 

Edited by Čočo
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Samo da budemo kompletni. Ili bolje rečeno da ne padnemo na 7 igrača u timu jer nećemo ni imati priliku za nove mušterije trenutno smo na 9 igrača. 

Bice bolno za mnoge kada se kompletirate, potencijalno i za nas s obzirom kako derbiji idu zadnjih godina... a ovo sto vam se desava je uzas 101.

Posted

Sad šalu na stranu. Treba tražiti odlaganje utakmice. Ne samo zbog kratkog rostera nego ne znam kako neko može da trenira i igra ako im je saigrač u bolnici i možda u kritičnom stanju. 

• Like 2
Posted
1 hour ago, RSF said:

Nadam se da ce sad svi navijaci imati razumevanja ako rezultati ne budu onakvi kakve smo ocekivali.. Svima je jasno da ova ekipa kompletna ima jako veliki plafon. Ali ne moze se protiv vise sile... 

Ne verujem da ce biti bilo kakvog razumevanja od navijaca.Po meni,i ne treba da bude.Ako je neko ocekivao celicno zdravlje od veterana Kenana,ili Grejema koji vise od godinu dana igra kosarku rekreativno,ili staklenog Rivera...ovo sa Karterom ne mogu da tvrdim da je skauting omanuo,i medicinski tim,ali mi je neverovatno da neko mlad,spreman,vrhunski sportista preko noci dobije plucnu emboliju

..verujem da ima na forumu ljudi koji se bolje razumeju u medicinu od mene...

• Tuzno 1
Posted
Just now, Elevator Operater said:

Bice bolno za mnoge kada se kompletirate, potencijalno i za nas s obzirom kako derbiji idu zadnjih godina... a ovo sto vam se desava je uzas 101.

Pa teško da ćemo se kompletirati jer su tri igrača iz projektovanog sastava završili sezonu a za dvojicu je neizvesno. 

• Like 1
Posted

Na vreme je reagovano, mislim da život nije ugrožen sad kad je već pod stručnim nadzorom. Ali je za ovu sezonu izgubljen, uz neki srećan splet okolnosti možda se vrati na samom kraju iste.

Tipujem na prokleti covid i njegove mutante, ponovo je u opticaju u ko zna kojoj iteraciji, sa slabijim simptomima ali podjednako opasnim posledicama koje mogu i ovako da se manifestuju. Mlad je i fit, mislim sa neće ovo ostaviti efrkta na duži rok na njegovu karijeru.

A ja i bukvalno od ove vesti više ništa ne očekujem od ove sezone sem da se kod nas više niko ne ranjava, povredjuje, razboljeva, sapliće o nogare stola… Ja ovo u životu svom video nisam. Ovoliko pehova i nesrećnih okolnosti na istom mestu u isto vreme ja u životu nisam video. Zaista tragično i misteriozno…

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Diogen said:

Na vreme je reagovano, mislim da život nije ugrožen sad kad je već pod stručnim nadzorom. Ali je za ovu sezonu izgubljen, uz neki srećan splet okolnosti možda se vrati na samom kraju iste.

Tipujem na prokleti covid i njegove mutante, ponovo je u opticaju u ko zna kojoj iteraciji, sa slabijim simptomima ali podjednako opasnim posledicama koje mogu i ovako da se manifestuju. Mlad je i fit, mislim sa neće ovo ostaviti efrkta na duži rok na njegovu karijeru.

A ja i bukvalno od ove vesti više ništa ne očekujem od ove sezone sem da se kod nas više niko ne ranjava, povredjuje, razboljeva, sapliće o nogare stola… Ja ovo u životu svom video nisam. Ovoliko pehova i nesrećnih okolnosti na istom mestu u isto vreme ja u životu nisam video. Zaista tragično i misteriozno…

I to sve u četiri utakmice od početka sezone. Neverovatno. Bukvalno nikad nigde viđeno u kolektivnom sportu. 

• Tuzno 1
Posted (edited)

Mene najvise plasi a ujedno i nervira sto nikakvih vesti o povredjenima

Jbt sezona je tek pocela, potencijalno tek krecu problemi sa gustim rasporedom i povredama a mi vec sedmorica out

Nadam se da ce Sasa biti mnogo otvoreniji sa medijima po tom pitanju ako vec klub nista ne govori

Edited by srlepajce
  • Like 1
Posted
8 minutes ago, Čočo said:

Sad šalu na stranu. Treba tražiti odlaganje utakmice. Ne samo zbog kratkog rostera nego ne znam kako neko može da trenira i igra ako im je saigrač u bolnici i možda u kritičnom stanju. 

Mislim da je pravilo 8 i manje registrovanih igraca koji mogu da igraju. Pariz je prosle godine sobio odlaganje (protiv Fenera cini mi se) jer ih je bilo 8.

Mi imamo 8 i vise registrovanih i zdravih (cmm, jago, miljenovic, nwora, kalina, deda, moneke, d-mo, izundu, odzelej, radosic). Tako da od odlaganja nema nista.

• Like 1
Posted

Vidim da je Karter pobrisao sve slike sa svog Instagram naloga koje su imale veze sa Zvezdom. Ja se samo nadam da opet nešto nismo zasrali.

• Tuzno 4
  • WOW 4
Posted

Nadam se da je Saša dobio ugovor bar za dve sezone pa da ovu pustimo niz vodu uz ful minutažu klincima na poziciji 2. Radošić i neki U18, uz pojačanje na 1. Klincima da odbrana bude prioritet, i da minutažu dele spram zalaganja u odbrani. Uz pozicije 3, 4, 5 možemo imati borbu za plej-in.

Posted
1 minute ago, Bad said:

Vidim da je Karter pobrisao sve slike sa svog Instagram naloga koje su imale veze sa Zvezdom. Ja se samo nadam da opet nešto nismo zasrali.

Znaci da je sezona za njega gotova.

• Tuzno 1
Posted
14 minutes ago, Čočo said:

Malo nas jebe što nama treba dvomjesečno odlaganje. Od svega navedenog, Davonte mi je najveci upitnik. Nesto su se uhinjili oko njega, nista ne govore a lik hoda sa gipsom na nozi. U svemu ovome, nadu mi daje to sto smo mi, kao narod, najbolji kad nas jebe sa svih strana. I da, nema vise beskonacnih rotiranja jer nema sta rotirati.

Posted
3 minutes ago, Bad said:

Nismo.

Previše se pažnje posvećuje instagramu i ko je šta okačio/obrisao, pri čemu to u 99% slučajeva bude pogrešna procena.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Bad said:

Mozda zato sto ih nikad nije bilo. Pratim coveka, nije obrisao nista.

• Like 6
  • Thanks 2
  • Ha-ha 8
Posted
1 minute ago, Small Owl said:

Malo nas jebe što nama treba dvomjesečno odlaganje. Od svega navedenog, Davonte mi je najveci upitnik. Nesto su se uhinjili oko njega, nista ne govore a lik hoda sa gipsom na nozi. U svemu ovome, nadu mi daje to sto smo mi, kao narod, najbolji kad nas jebe sa svih strana. I da, nema vise beskonacnih rotiranja jer nema sta rotirati.

Ja se nadam da će sada ubrzati ta dva igrača spolja. I ako je u ovom trenutku i to malo. Ali sa tom dvojicom da se bar nekako popuni spoljna pozicija. Pa na dalje lagano, bez pritiska i očekivanja. Saša je potpisao na dve godine. Neka ta dvojca ne budu brzopleta pojačanja već neko ko može da bude deo sistema i u narednim godinama. Polako da se pravi okosnica. Ništa više od ove sezone ne očekujem. Ako to uradimo kako treba onda smo izvukli maksimum od ove sezone i biću zadovoljan. 

• Like 2