Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Hvala igračima i treneru na zanimljivoj sezoni... 

Hvala za prekraćenim mukama večeras..

Ostatak sezone se prati lagano bez stresa..

Ne može na silu... 

I nakon zasluženih pohvala... želim da vam se "zahvalim" i za ovih košmarnih 10 kola ...uz jedno PRISTOJNO : SRAMOTI SE od TRENERA,  Kalinića, Batlera, Dobrića, Nwore, Monekea...

KODI VUČINO želim ti ugovor karijere u nekom velikom klubu sa dobrim saigračima...

Mučno je zaista bilo šta pisati....ali izgubiti dva puta od Partizana koji ima očajnu sezonu, Bajerna, Makabija, Pariza... izgubiti svaku utakmicu kada je bilo bitno..to zaista nije slučajno...i ovaj tim ne zaslužuje NIŠTA... 

• Like 2
Posted

Ovo mi je jedan od najtezih poraza koje pamtim za KK, plus sam bio u hali da se dodatno napujdam lose energije i ovog taloga od zemlje gde sa na utakmici osetis kao u Vijetnamu. Resio sam da odmorim neko vreme od Zvezde jer lose utice na mene, a bogami sigurno i od ovog foruma. Sem Kodija i Rivera ostali muda i ponos ostavise u svlacionicama. Vec neko vreme je vidljivo da je implementator pogubio konce i da igramo samo na nesumnjiv individualni kvalitet. Zao mi je sto sam i ovo vreme posvetio gurajuci se sa X ljudi na malom prostoru

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Dobrodošli u Zvezdin mart/proljeće... vidi se da smo srpski klub, u martu redovno neka sranja u basketu preživljavamo.

Crta nam se prošla sezona...  drugi igrači, drugi trener, isti scenario. Ne znam kako to uspijevamo da ponovimo iz godine u godinu.

Umjetnost! 

Čak i da ostanemo 10. na kraju, ili 9., a ima šansi za to, šta dalje? Da nas dobije neki Pao ili Barsa, po mogućnosti uz neku krađu da se žalimo do naredne prilike i kukamo za propuštenim šansama. Onda uđemo u neko besmisleno ABA polufinale u kom nas dobije Dubai, jer mi nemamo motiv (a realno i mi navijači ne dolazimo da gledamo to, posebno posle licence) domaćica posle toga je mrtva trka sa grobarima oko toga ko je više zas... sezonu.

Praznik košarke uz par razbijeni glava i prekida i tako...

Eto nam ga posle prelazni rok u kom se ponovo mi nadamo da ćemo dovesti neko čudo neviđeno od pojačanja koje će nas izvesti iz loopa, iz ovog dana mrmota u kom živimo godinama.

Ne mogu čak ni da se ljutim na igrače ili Sašu. Sve smo ovo gledali sa Duškom, Sferom, Lukom i Fakuom, Kenanom, Nedovićem, Kalinom... i sad opet sa njim I ovim momcima...

Ljutim se samo na sebe što u drugoj polovini pete decenije još gubim živce oko Zvezde... ali ima i većih muka od toga, pa idemo dalje...

• Like 10
Posted
1 minute ago, Small Owl said:

Kakav indijanac Obradovic. Vjerovatno mu Tomic jebo majku.

Ovo sam malopre komentarisao. Jebace mateer neko iz uprave Obradovicu veceras.

• Like 1
Posted
1 minute ago, suptil said:

Koji strucnjak je tempirao formu Batleru ovako? 

Pa trener… koji bez obzira na formu ga uvodi na prvo tehnickom tajmautu kao da je zapisano u statutu kluba… Pa majku mu, gde je subjektivni osećaj, da ga pustiš od početka, da ga ostaviš u igri kad izgubi 3 lopte….

Posted
1 minute ago, suptil said:

Koji strucnjak je tempirao formu Batleru ovako? 

Pa trener… koji bez obzira na formu ga uvodi na prvo tehnickom tajmautu kao da je zapisano u statutu kluba… Pa majku mu, gde je subjektivni osećaj, da ga pustiš od početka, da ga ostaviš u igri kad izgubi 3 lopte….

Posted

Dobio Partizan sasvim zasluženo. Ništa nismo igrali. 80% igrača potpuno van forme. U drugom poluvremenu jednu krštenu akciju nismo odigrali pride su oni promašili brdo otvorenih šuteva. Šta li je trener pripremao samo on zna. Ovo samo kod nas ima da ekipa koja nema nikakav imperativ pobede pokaže veću energiju i želju za pobedom od ekipe koja se bori za plej off/in. Nisam čak ni iznerviran, više sam rezigniran, posebno zbog ovog što ću napisati ispod u vezi stoke sa tribine.

Retardima sa laserima bih izlomio i ruke i noge, stoka. Malo ispod njih na lestvici su debili što ubacuju predmete u teren. Onom majmunu što je bacio patiku želim da slomi nogu negde usput.

• Like 6
Posted

Ne znam sta bih rekao a da ne psujem. Eto toliko. Ne volim prazne reci, ne volim neosnovana obecanja i demagogije. Dobili smo i mi Obradovica kao komsije, coveka koji samo kuka nakon poraza, a nakon pobede se uzdize u nebesa. One izjave nakon prvog derbija, a tek nakon derbija prosle nedelje gde naziva jacim treningom je sramotno za trenera kome ekipa izgleda kao da se okupila juce. Sfero je stvarno gospodin gledajuci iz ovog ugla. Nista manje ne voli Zvezdu od nekih. Ne mora da se busas u grudi i da pricas o ljubavi, to ne znaci da vise volis klub od nekog ko to ne potencira. Svaka cast igracima Partizana i Penjaroji koji su dali ovako gospodske izjave nakon onakve prozivke jednog evropskog trenera.

• Like 1
Posted

Čemu čuđenje? Ne igra se košarka bez trenera. Ćelavi Španac pojeo ćelavog nemača pojma.

• Like 3
Posted

Jbg braćo, po mom mišljenju još jedna utakmica izgubljena jer se 2 igrača od kojih očekujemo najviše poena nisu pojavila a kod protivnika jesu. Takođe ova utakmica je dobar primer zašto Miljenović nije mnogo igrao u EL ove sezone. Bez Jaga mi nemamo pleja na klupi i kakav god da je, bar može izvrteti neki pik i asistirati. Za razliku od Miljenovića, postoji šansa da razmrda ekipu kad prve opcije zatrokiraju u napadu. Kodi je dobro počeo pa ga nije bilo do pola 4/4 ali svakako ogroman rispekt za to što je odigrao i da nije bilo njega izgubili 20. Uz njega još i Rivero zaslužuje pohvale. Nvora u napadu nepostojeći a u odbrani spava. Batler je delovao kao onaj Batler sa početka sezone + je baš požurio sa onim flouterom na -3. Tu smo morali odigrati smisleniji napad pa makar i promašili jer vrv ne bi primili onih 2+1 Karlika. Od Čime sam očekivao da bude loš, prvi mu je derbi i baš deluje kao lik koji lako izgori. Bolomboj se borio al slaba vajda od te borbe, Izundu takođe dosta slabo. Od ovih iz drugog plana nije ni za očekivati da nešto urade kad prve opcije podbace.

Situacija je jebena za plasman bolji od 9. ili 10. mesta ali je se nadam Dva puta smo ove sezone pravili serije pobeda kad je delovalo da skroz tonemo, pa što ne bi i sad. Nadaću se i plej ofu sa 10. mesta ako bude tako moralo.

Očekujem dosta tenzionu temu u narednih par dana tako da pozdrav do sledeće EL utakmice.

• Like 7
Posted

Koliko sam nerava izgubio poslednju deceniju, ove sezone sam resio malo da prikocim pa me toliko ne pogadja.

Publika je neki nas adut u evroligi, e pa publika je skup svega i svacega i normalnih ljudi ali i brdjana kojima treba zabraniti da ne prilaze blize od kilometar Areni, moracejednog dana sistemski da pocne da se resava.

Kodiju svaka cast jer je ostavio sve sto je mogao na terenu i to radi celu sezonu.

• Like 5
Posted

Čemu čuđenje? Ne igra se košarka bez trenera. Ćelavi Španac pojeo ćelavog nemača pojma.

Posted
5 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ovo mi je jedan od najtezih poraza koje pamtim za KK, plus sam bio u hali da se dodatno napujdam lose energije i ovog taloga od zemlje gde sa na utakmici osetis kao u Vijetnamu. Resio sam da odmorim neko vreme od Zvezde jer lose utice na mene, a bogami sigurno i od ovog foruma. Sem Kodija i Rivera ostali muda i ponos ostavise u svlacionicama. Vec neko vreme je vidljivo da je implementator pogubio konce i da igramo samo na nesumnjiv individualni kvalitet. Zao mi je sto sam i ovo vreme posvetio gurajuci se sa X ljudi na malom prostoru

Na desetine puta sam bio u tvojoj kozi, dok nisam odlucio da je dosta.
Ispostavilo se kao jedan od najboljih poteza ikada. I sada gledam posle skoro 10-ak godina, bukvalno se nista nije promenilo na bolje, ni za milimetar.
A na gore prakticno sve, sa posebnim akcentom na ponasanje ljudi u hali.

• Like 2
Posted

Šta je fora bila sa Karterom, znas da nista nece napraviti? 3 kola do kraja, ti totalno pogubis hijerarhiju. Izundu posta odjednom 3.centar, Semi izgubi koševe iz ruku, Batler izgubi magiju, Nwora kao da je zavrsio ugovor sa Realom pa nesto nezainteresovan. Miljenpvic nigdje 10 utakmica i odjednom je tu..I sad ce kenjanje na pressu o nekoj filozofiji, implementacijama, svadja sa novinarima..Naravno, pod uslovom da mangup uopste dodje na press.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Don Dusko said:

Ja Saleta kao trenera nikad nisam nesto epohalno cenio(drugo je sto meni smeta sto bi vi posle 2-3 poraza menjali trenere).

Losi smo vec neko vreme al nije to toliko do trenera jer smo i prosle i pretprosle i natprosle u ovom stadijum gubili i pucali pod pritiskom.

Ali da li je Sale koji ce nas odvesti u promised land?Nije.

No dok zvanicno ne izgubi sve trofeje i plej in necu ga terati.

Ako se desi slobdno neka bira sledeci Monako.

Pravo u metu!

• Ha-ha 3
Posted

Mi smo najpozeljniji rival u plej inu,i ja mislim da se svi nadaju da ce se sastati sa nama ,mi i milanezi,godinama se takmicimo sa njima koja je veca luzercina od kluba.

Posted

Odvratno ponašanje Obradovića. Pa čestitaj majstore na zaluženoj pobedi… Tomića do kraja sezone, pa šta god da uradi, bar će biti gospodin…

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted

Šta je fora bila sa Karterom, znas da nista nece napraviti? 3 kola do kraja, ti totalno pogubis hijerarhiju. Izundu posta odjednom 3.centar, Semi izgubi koševe iz ruku, Batler izgubi magiju, Nwora kao da je zavrsio ugovor sa Realom pa nesto nezainteresovan. Miljenpvic nigdje 10 utakmica i odjednom je tu..I sad ce kenjanje na pressu o nekoj filozofiji, implementacijama, svadja sa novinarima..Naravno, pod uslovom da mangup uopste dodje na press.

• Love 1