alokin Posted Thursday at 05:56 PM Posted Thursday at 05:56 PM Sta je to bilo kod naših navijača? Gađanje bakljama i tuča, koliko sam uspeo da vidim.
McLeod Posted Thursday at 05:56 PM Posted Thursday at 05:56 PM Cita forum Obrad i poklekao je pred argumentima koji govore da Miljen treba da bude u 12.
Cavani Posted Thursday at 05:57 PM Posted Thursday at 05:57 PM Poslednjih 5 kola smo 17. off rejting u takmicenju, nesto je moralo da se menja. 1
Manoly Posted Thursday at 07:50 PM Posted Thursday at 07:50 PM Nisam kritikovao Sasu do sada, verovao sam onako navijacki. Veceras mogu reci da je ovo veliko razocarenje i jasno je da nam se smesi 11.-12.mesto. Ovakva forma u odlucujucim trenucima sezone je zaista frustrirajuca i nedopustiva, trener je krivac i treba da se zamisli. Sezona izmace.. 14 1
vinogradskaopera Posted Thursday at 08:03 PM Posted Thursday at 08:03 PM Isto nikad progovorio o celavom nisam, ali mislim da je vreme da se tera u kurac. I ove picke od igraca 2 utakmice gubis od ovih bogalja, ne trebas da igras ni plej of Aba lige a ne EL, tako da nadam se da sledecu utakmicu nece niko doci. Spoiler Dusko banuj me slobodno mozda i bolje 11
liv7 Posted Thursday at 08:07 PM Posted Thursday at 08:07 PM Jos nije kasno da se spasi sezona,i otera ovaj nemac pojma.Ne moraju ni da imaju trenera do kraja sezone,dovoljno je spreciti ovog da implementira i dalje. 5
TripleJ Posted Thursday at 08:11 PM Posted Thursday at 08:11 PM Izgleda da Obradovic moze da dobije samo "jaci trening" protiv Partizana, 3
vinogradskaopera Posted Thursday at 08:11 PM Posted Thursday at 08:11 PM MARS IZ ZVEZDE OBRADOVICU!!! A I POLA IGRACA NEK SE TERA U KURAC 2
Sector Posted Thursday at 08:11 PM Posted Thursday at 08:11 PM END of an era. Utepa ga Španac ka zeca. Dajte polako prelazni rok temu da vidimo koje sve nba ekipa će se potući za Butlera i Nworu. A možda i kneževi daju još jednu šansu ćelavom bogu implementacije. Ne bih pustio suzu za njim svakako. 12 1 1
Ivkela14 Posted Thursday at 08:12 PM Posted Thursday at 08:12 PM Ljudi, pa nije cudo sto je covic oterao ovog implementora…neka ostave i ovog kao girosa za sledecu sezonu pa opet menjaj…Nikad necemo biti ozbiljan klub, s tim da ni aba necemo ove sezone uzeti… 1 1
Ivkela14 Posted Thursday at 08:13 PM Posted Thursday at 08:13 PM Ovako kako implementor utakmicu, to moze svako od nas…On ni u monaku je isto ovo radio, pustio dzejmsa i udri do zore…Nit neke akcije, nit spremljena utakmica…zgadio mi je sezonu 2
Miloš 52 Posted Thursday at 08:14 PM Posted Thursday at 08:14 PM Zaslužena pobeda Partizana. Mi smo jednostavno loši tj. nedovoljno dobri i to je to. 1 1
djura.net Posted Thursday at 08:14 PM Posted Thursday at 08:14 PM On 3/31/2026 at 9:03 AM, NMX said: Ne da ne vidim kako grobari mogu da nas dobiju u četvrtak nego mislim da ćemo ih ugaziti na onom nivou kao kada su Čika Miša i gospodin Fredi Gilespi plesali po reketu Partizana Eto, bas si dobar prognozer, svaka cast. Sigurno si naucio kako mogu da se dobiju ili izgube utakmice. 1
K.Dot Posted Thursday at 08:14 PM Posted Thursday at 08:14 PM Ja se ne brinem, Čima je rekao da idemo na F4. Sale povedi nas, iako mi ovde na forumu to ne zaslužujemo. 1
bodo Posted Thursday at 08:14 PM Posted Thursday at 08:14 PM Sledi malo mentalnog odmora od praćenja našeg tima. Kad najviše treba nismo pravi. Uzroci su razni. 5
Dzo23 Posted Thursday at 08:15 PM Posted Thursday at 08:15 PM Kakav debakl dva ćacijevska kluba sa neograničenim budzetom. 🙂 Slika i prilika ove države. 7 2
Bejn Posted Thursday at 08:15 PM Posted Thursday at 08:15 PM Spremaju li don i konsiljere neku sramnu listu?
Valensija Posted Thursday at 08:15 PM Posted Thursday at 08:15 PM Ovaj drugi poraz od Partizana nam je dovoljno rekao o karakteru nase ekipe. Nikada ruznu rijec nisam rekao o Sasi, veceras moram. Ovo sto smo mi odigrali veceras je za momentalni otkaz. 11
srlepajce Posted Thursday at 08:15 PM Posted Thursday at 08:15 PM Rivero za 13m 13 p Zivo me zanima sta ce reci za njega 7
NMX Posted Thursday at 08:15 PM Posted Thursday at 08:15 PM Previse ja volim Zvezdu da bih bio objektivan, jbg. Ovo kurcu nista ne valja i Sale ako ne udje u PO Evrolige ni ne mora da igra PO ABA. Nek ide odmah. Mislim da ovako bezidejni u napadu nismo bili ni sa Sakotom i Gavrom nastavnikom fizickog. Sramota za sve u klubu. E, da. Jago ima muda za ovakve tekme, jbg. 9 1
Bode Posted Thursday at 08:16 PM Posted Thursday at 08:16 PM Sada postoji sasvim realna sansa da nas istisnu i iz play-in-a. Najgori smo kad je najpotrebnije. 5
Žilee Posted Thursday at 08:16 PM Posted Thursday at 08:16 PM Kodi hvala ti za sve ,sam si pokusao ,nisi uspeo. Ostale luzercine nisu vredne pomena. Veliki igraci al u pokušaju. 10
Cavani Posted Thursday at 08:17 PM Posted Thursday at 08:17 PM Penjarola napravio legitimnu top8 ekipu. Odbrana avion nego 3.5 godine pod Zeljkom. Uspela misija da komsiji crkne krava, vraticemo im u plej inu. 3
Recommended Posts