liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tesko da Partizan u ovom sastavu moze da nam "naudi",ali mi sami sebi,itekako mozemo..u poslednje 4 utakmice smo najgore odigrali protiv najslabijeg protivnika.To je,ujedno,bila i jedina utakmica u kojoj je pobeda bila "pod moranje"...na sve to,najbolju igru u ovom mini ciklusu,smo pruzili sinoc,u verovatno,najnebitnijoj utakmici sezone.Sve u svemu,ovaj tim je vise puta ove sezone pokazao da je sam sebi najveci protivnik.
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, perikle said: Pa nudjen je sigurno za 50% ugovora, mozda cak i vise. Samo da ga se otarasimo. Niko nije hteo. Ima i do toga sto on nije hteo da igra van EL. Osim toga brzo se zaboravlja kako nam je kao jedini plej doneo titulu ABA lige, pobednicki kos Partizanu. On je covek izgubio ono sto mu Sale istice kao prednost, a to su muda. Ranije nije preskakao suteve i pogadjao u finom procentu. Ranije ga je bilo briga ako dobije i par banana na ulazu za redom, a sada svi ocekuju taj pas napolje. Sa preskakanjem otvorenih pozicija za sut je izgubio i tu jedinu prednost koju je imao. Jednostavno od povrede prosle godine, a posebno od ovog, ne dolazi ne trebas nam, je drugi igrac. Po meni, bilo koji nas navijac koji vredja naseg igraca, je zreo za psihijatra. Niko nije savrsen i zavisi puno od situacije, tenutka u kom se nasao i mnogih drugih faktora da bi pruzio igre kakve OCEKUJEMO od njega. Ovo ocekujemo, posebno naglasavam, jer svako od nas ima drugaciju sliku. kako ko treba da igra. Mozda je juce u praznom Pioniru Jago cuo kako ga ljudi napusavaju za svaki potez, pa resi da ga bas zabole da se cima kada vec ima svojih 900 hiljada jos godinu i tri meseca. Mozda bi da smo ga malo podrzali i podigli posle promasaja ili pogresnog dodavanja, sada imali jos neku pobedu vise i ne bi kukali na bekap pleja, jer nas je covek sam vukao skoro celu sezonu, a sada ne moze da bude ni bekap. I da ne bude da sam pro Jago, mislim da je Miljenovic morao biti u 12 posle zaustavljanja Nana u prvoj utakmici sa PAO. 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, liv7 said: Tesko da Partizan u ovom sastavu moze da nam "naudi",ali mi sami sebi,itekako mozemo..u poslednje 4 utakmice smo najgore odigrali protiv najslabijeg protivnika.To je,ujedno,bila i jedina utakmica u kojoj je pobeda bila "pod moranje"...na sve to,najbolju igru u ovom mini ciklusu,smo pruzili sinoc,u verovatno,najnebitnijoj utakmici sezone.Sve u svemu,ovaj tim je vise puta ove sezone pokazao da je sam sebi najveci protivnik. Pa u tom sastavu su naudili mnogima, uglavnom su konkurentni i dosta pobjeđuju, ne vidim razlog da se podcijenjuju naročito nakon neprijatnog iskustva sa Bayernom. 1
djenkoslav Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prosli derbi u EL su oni bili mnogo slabiji a mi mnogo jaci pa svi znamo kako se to zavrsilo. Trebalo bi da dobijemo, ali se ne bi prerano radovao. Elem, nije slucajno da nama prednost od 15-20 poena ne znaci nista... jako lako mi to prokockamo.
sinisat5 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Partizan ima sasvim dobar sastav,narocito 7-8 igraca,mozda nemaju sirinu.Karlik,Sterling,Bonga,Osetkovski Bruno je odlična petorka,plus Kalates,Milton,Dzakir..Budemo li igrali ono nase, pusti protivnika da se razigra,primi oko 50p prvo poluvrijeme pa onda kao drugo počni igrati odbranu neće biti dobro..Ako nisu u stanju od prve minute izginuti i jednu utakmicu pošteno odigrati 40 minuta, neka izgube i nisu za play of. 1
Gudura Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago (edited) 47 minutes ago, sinisat5 said: Partizan ima sasvim dobar sastav,narocito 7-8 igraca,mozda nemaju sirinu.Karlik,Sterling,Bonga,Osetkovski Bruno je odlična petorka,plus Kalates,Milton,Dzakir..Budemo li igrali ono nase, pusti protivnika da se razigra,primi oko 50p prvo poluvrijeme pa onda kao drugo počni igrati odbranu neće biti dobro..Ako nisu u stanju od prve minute izginuti i jednu utakmicu pošteno odigrati 40 minuta, neka izgube i nisu za play of. Koga bi menjao glava za glavu iz njihove startne petorke: Carlik, Sterling, Bonga, Osetkovski, Bruno Za nasu: CMM, Nwora, Kalina, Moneke, Bolomboj Verovatno samo Bonga-Kalina, cisto igracki gledano A sada, koga bi menjao iz zamenske petorke: Calates, Milton, Lakic, Poku, Jekiri Vs. Batler, Carter, Dobric, Ojeleye, Izundu/Rivero? Tako sam i mislio... Njima su 11 i 12 igrac Radanov i Bosnjakovic, nama Jago i Rivero/Izundu. Davidovac bi kod njih verovatno ravnopravno mogao da se kolje za minute sa Poku-om, a kod nas je trinaesto prase. Tako da nemojmo se zajebavati, kvalitet i sirina rostera su debelo na nasoj strani, o cemu govore i trenutne pozicije na tabeli, da ne pricamo kako je to izgledalo do pre samo 4,5 kola. Dakle nemojmo se baviti relativizacijom i trazenjem alibija za eventualni poraz u predstojecem derbiju, kvalitet je na nasoj strani, o vaznosti meca za jedne i druge da ne govorimo, i eventualni poraz je ravan katastrofi, iako nisam sklon fatalizmu Edited just now by Gudura
Recommended Posts