Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja i mislim da dobijamo Barsu ali to mi ne menja mnogo,svoje smo prosuli.
djura.net Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jedina zamerka veceras je sto smo uopste pristali da igramo utakmicu u ligi koja je u slicnoj situaciji zbog nekih drugih suspendovala takmicenje na mesec dana. Trebalo je poslati juniore ili se uopste ne pojaviti. Sto se mene tice, puna podrska za napustanje ABA lige. 2 1 1
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Srpski igrači u derbiju - 6 poena. Svi iz Zvezde. Serem ti se na ovakav derbi. 1
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nismo bez šansi protiv Barselone, to je jasno. Posebno ove Barselone bez Laprovitole, koja je daleko od svoje najbolje forme i ima 9 poraza na poslednjih 14 El utakmica. Nemaju bolje igrače od nas. No, tradicionalno nam ne leže, prilično su pametna i iskusna ekipa, imaju mnogo ozbiljnijeg trenera i imaće verovatno bar blago domaćinsko suđenje. Batler je protiv njih baš nemoćno izgledao prošli put, pročitali su ga i zatvorili maestralno, bojim se da se ni sad neće naigrati. 35-65 u njihovu korist, rekao bih. Nešto slično bi bilo i u eventualnom meču sa Monakom, možda i 40-60 jer je Monako low-iq ekipa, Saša ih odlično poznaje, a trener im je početnik. Može to da se igra, ali mi zaista ne delujemo kao tim sposoban da u tri dana sa dva teška evroligaška do-or-die gostovanja odnese dve pobede. Ne s ovom košarkom koju igramo mesecima, ne s ovakvim Kalinićem koji je trebalo da bude naš x faktor za ove mečeve. Voleo bih da grešim. Ali ok, hajde za početak da probamo da pobedimo u utorak kako znamo i umemo. Dužnici su nam, a i bio bi to ipak kakav-takav iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Možda i nije loše što su momci već prežaljeni, a očekivanja na minimumu.
mindgame Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago ne znam da l sam lud ili retardiran, ali da mi neko ponudi poraz od Barce i smenu trenera nakon toga ja bih na keca prihvatio to. 1
chimamoneke Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Malo optimizma kaže da ovde sa par izmena u prevodu bekap na kecu uz Kodija koji moze da odigra 15 min, dodatnog igrača na poziciji 3/4 umesto Kalinica i centar umesto Rivera ovu ekipu moze mnogo daleko da odvede i na sve to neka ostane Sale jos jednu sezonu a ne da se divlja i menja ko svake godine nego da probamo ko ljudi pa boze moj ja verujem da moze veliki rezultat da se napravi. Mada pre toga nije ni Barsa ni Monako/Pao nepobediv
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, mindgame said: ne znam da l sam lud ili retardiran, ali da mi neko ponudi poraz od Barce i smenu trenera nakon toga ja bih na keca prihvatio to. Znaš kako kažu"ko je lud ne budi mu drug"😀
ljutikrilo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 4/18/2026 at 1:20 AM, Truman said: "To kako ce on da misli i kako ce da se izrazava, neces odredjivati ni ti, ni mnogi drugi." "to kako će on da udara etikete drugima, sa tim bi mogla moderacija da se pozabavi"
Truman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 24 minutes ago, ljutikrilo said: "to kako će on da udara etikete drugima, sa tim bi mogla moderacija da se pozabavi" Moderacija dopusta lincovanje i nazivanje trenera i igraca raznim pogrbnim imenima, pogotovo na Live temi, ali kapiram da propagiraju slobodu govora.
Recommended Posts