Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Jedina zamerka veceras je sto smo uopste pristali da igramo utakmicu u ligi koja je u slicnoj situaciji zbog nekih drugih suspendovala takmicenje na mesec dana. Trebalo je poslati juniore ili se uopste ne pojaviti. 

Sto se mene tice, puna podrska za napustanje ABA lige.

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Nismo bez šansi protiv Barselone, to je jasno. Posebno ove Barselone bez Laprovitole, koja je daleko od svoje najbolje forme i ima 9 poraza na poslednjih 14 El utakmica. Nemaju bolje igrače od nas. No, tradicionalno nam ne leže, prilično su pametna i iskusna ekipa, imaju mnogo ozbiljnijeg trenera i imaće verovatno bar blago domaćinsko suđenje. Batler je protiv njih baš nemoćno izgledao prošli put, pročitali su ga i zatvorili maestralno, bojim se da se ni sad neće naigrati. 35-65 u njihovu korist, rekao bih. Nešto slično bi bilo i u eventualnom meču sa Monakom, možda i 40-60 jer je Monako low-iq ekipa, Saša ih odlično poznaje, a trener im je početnik.

Može to da se igra, ali mi zaista ne delujemo kao tim sposoban da u tri dana sa dva teška evroligaška do-or-die gostovanja odnese dve pobede. Ne s ovom košarkom koju igramo mesecima, ne s ovakvim Kalinićem koji je trebalo da bude naš x faktor za ove mečeve. Voleo bih da grešim.

Ali ok, hajde za početak da probamo da pobedimo u utorak kako znamo i umemo. Dužnici su nam, a i bio bi to ipak kakav-takav iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Možda i nije loše što su momci već prežaljeni, a očekivanja na minimumu.

Posted

Malo optimizma kaže da ovde sa par izmena u prevodu bekap na kecu uz Kodija koji moze da odigra 15 min, dodatnog igrača na poziciji 3/4 umesto Kalinica i centar umesto Rivera ovu ekipu moze mnogo daleko da odvede i na sve to neka ostane Sale jos jednu sezonu a ne da se divlja i menja ko svake godine nego da probamo ko ljudi pa boze moj ja verujem da moze veliki rezultat da se napravi.

Mada pre toga nije ni Barsa ni Monako/Pao nepobediv

Posted
14 minutes ago, mindgame said:

ne znam da l sam lud ili retardiran, ali da mi neko ponudi poraz od Barce i smenu trenera nakon toga ja bih na keca prihvatio to. 

Znaš kako kažu"ko je lud ne budi mu drug"😀

Posted
On 4/18/2026 at 1:20 AM, Truman said:

"To kako ce on da misli i kako ce da se izrazava, neces odredjivati ni ti, ni mnogi drugi."

"to kako će on da udara etikete drugima, sa tim bi mogla moderacija da se pozabavi"

Posted
24 minutes ago, ljutikrilo said:

"to kako će on da udara etikete drugima, sa tim bi mogla moderacija da se pozabavi"

Moderacija dopusta lincovanje i nazivanje trenera i igraca raznim pogrbnim imenima, pogotovo na Live temi, ali kapiram da propagiraju slobodu govora.