Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Milko Miller said:

Ne razumem tačno zbog čega se sad priča o Zalgirisu. Oni i Valensija su svakako imali najbolju sezonu, ali i mi smo ostavili pozitivan utisak. Da li ćemo biti treći po nekoj budžet/igraci-rezultati listi ili bliži sredini zavisi od toga šta uradimo u četvrtak. 

Ako se pominju Armani i Partizan kao losiji primeri od nas sa slicnim budzetom, onda je u redu i da se pomenu Valensija i Zalgiris kao svetli primeri sa verovatno i manjim.

Edited by Cavani
Posted (edited)

С Реалом у четвртак, с гробарима у недељу (у 9 увече!), прва утакмица плеј-ина у уторак, друга у петак. Овај распоред као да је правио Жељко Пантић. Мораћемо у дербију да одмарамо играче очигледно...

Edited by Вујке
Posted
2 minutes ago, Вујке said:

С Реалом у четвртак, с гробарима у недељу, прва утакмица плеј-ина у уторак, друга у петак. Овај распоред као да је правио Жељко Пантић. Мораћемо у дербију да одмарамо играче очигледно...

Sva sreća pa mi bolje izgledamo u tom tempu ove sezone...skoro uvek kada smo imali celu nedelju da spremimo utakmicu(tj . da nije duplo kolo) mi smo gubili i izgledali manje vise uzasno...poslednji primer Partizan,pre toga i Bajern..

Tako da to ne mora biti toliko lose,aa u derbiju bih svakako odmorio neke igrace..

Posted (edited)

2 minutes ago, Delija96 said:

Sva sreća pa mi bolje izgledamo u tom tempu ove sezone...skoro uvek kada smo imali celu nedelju da spremimo utakmicu(tj . da nije duplo kolo) mi smo gubili i izgledali manje vise uzasno...poslednji primer Partizan,pre toga i Bajern..

Tako da to ne mora biti toliko lose,aa u derbiju bih svakako odmorio neke igrace..

Па тачно донекле, али Батлер константно понавља да је уморан, а Коди ако буде морао да гули по 35 минута сваку утакмицу, има да га реанимирамо. Дерби није резултатски важан и требало би лимитирати минутажу главним играчима. Сваки други приступ је преризичан, ако је Евролига приоритет...

Edited by Вујке
  • Like 1
Posted
38 minutes ago, Cavani said:

Ako se pominju Armani i Partizan kao losiji primeri od nas sa slicnim budzetom, onda je u redu i da se pomenu Valensija i Zalgiris kao svetli primeri sa verovatno i manjim.

al ne mora bas na svakoj stranici

Posted

Batler je umoran jer nije navikao da igra na svaka 2-3 dana po 20 minuta ovakav intenzitet. On je u nba igrao po 11,12 minuta, mahom garbage time. 

Pritom taj hronični problem sa srcem...

Vjerujem da skoro svaki igrač uživa da ima što veću minutažu i da se osjeća što bitnijim. 

Mislio sam da je prethodni abaligaški derbi nebitan, ali teško da ćemo odigrati nebitniji, u svakom pogledu, od ovog u nedelju. 

Iz više razloga apsolutno pod moranje odmoriti sve najvažnije igrače. 

Ali prvo Madrid i "meč sezone". 

Posted

Samo EL fokus, kad tud ispadnemo onda se okrećemo Abi. Dobra stvar što se Abi ove godine okrećemo u drugoj polovini aprila(mozda i posle) što znači da klub raste i pravi iskorake.

Posted

Иста судијска тројка као са гостовања Басконији........

Само да не подлегну притиску створеном од стране дегенерика са друштвених мрежа па крену да се искупљују за погрешан аут који су нам досудили након што су пропустили да свирају јасне кораке. Контра очекивањима, ове сезоне нам са овим балтичарима добро иде — са Рижиком смо 2-1, Замојским 4-0 и Перандијем 2-0. Нека се настави тако!

Posted
4 hours ago, Stefi88 said:

Dobro mec protiv grobara nam je totalno nebitan, tu treba opet odmoriti jednog ili 2 igraca.

Utakmica protiv Partizana NIKAD ne sme biti nebitna. Oni su nam to pokazali i Euroligi skoro, njima je bila nebitna. Derbi ne moze biti nebitan nikad i uvek je neugodno izgubiti. Tako da pun sastav i maksimalno. 

A veceras, vreme je za cuda. Zelim sigurno 7 mesto a mozda i direkt PO