Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dosađuje se Blosomgejm čekajući let pa rešio da odgovara na pitanja. Postavili mu pitanje sa kojim igračima bi voleo da igra. Odgovorio je Campazzo i CMM. Logičan zaključak je #kkcz sledeće sezone 😀. Šalu na stranu, nisam zbog toga napisao ovo, već samo saberite koliko ima igrača koje je mogao da pomene, a on je naveo igrača kojeg na mrežama naši retardi zovu kancer ekipe i koji igra za nas. Prosto je neverovatno koliko ne samo što ne znaju, nego ni ne osećaju košarku i tim. Sa jedne strane bih želeo da ostane ovde po svaku cenu, a sa druge mislim da mi kakvi smo, ne zaslužujemo da takav lik igra za #kkcz. 4
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Danas se nadamo lepim vestima iz Beograda, Ljubljane i Mađarske. 2
crni96 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 19 hours ago, BojanaCZV said: 6. necemo biti sigurno. uvek postoji u zivotu i mogucnost da se dobije i loto. solidna sezona i sve osim top8 bi bilo tupavo, da se ne lazemo. ako je za nesto vise ova ekipa kadra, dobicemo Real u Madridu. Kad pišemo o ovakvim stvarima, treba čovjek uvijek podsvjesno da zna da smo mi 5 najskuplji tim u EL sa jednom od najjačih baza navijača u istoj.
Recommended Posts