TB Told Posted Tuesday at 11:50 AM Posted Tuesday at 11:50 AM Procenti Kalinića nisu loši kad se gleda cela sezona, ali u zadnjih 6 utakmica njegov učinak je 1,7 poena i 1 asistencija u proseku, uz šut iz igre 3/20. Tako da njegova statistika na nivou sezone zavarava. Posebno je problem što u zadnje dve utakmice na silu pokušava da se popravi u napadu. Treba da mu se smanji uloga, a posebno treba da dobije minute samo u zavisnosti od situacije na terenu.
Taki Posted Tuesday at 12:24 PM Posted Tuesday at 12:24 PM On meni bolje izgleda na 4, al kad imamo dvije cetvorke nije realno da tu uzima minute,s tim da smo nekad u napadu mogli rotirati njega i Odzeleja, da on dolazi u pik, dosta se bolje otvara i razumije igru vidi sve, a Odzelej da ceka na sutu za 3. 1
djenkoslav Posted Tuesday at 12:26 PM Posted Tuesday at 12:26 PM Ali ne bi mi bili Zvezda i Partizan da mi njih nismo pobedili gde njima treba, a oni nas gde nama treba. Volimo jedni drugima da se useremo u sezone... 😅 2
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 12:31 PM Posted Tuesday at 12:31 PM 56 minutes ago, Bejn said: A tek šta ima da im napravimo u KLS. Hebeš EL. Nisi razumeo. 😁
Dropkick Murphys Posted Tuesday at 12:42 PM Posted Tuesday at 12:42 PM Trener Pariza jutros: Quant au match de ce soir, nous le gagnerons. 1
Small Owl Posted Tuesday at 12:51 PM Posted Tuesday at 12:51 PM Nisam shvatio je l' ovo Nebojša ima info kad kaže "Mekintajer u Olimpijakosu, Nvora u Realu, Izundu u Efesu" ili bezveze priča, čisto da utjera kitu bivšim drugarima iz kluba (na sajtu Kurira ima tekst)?
MarioKempes Posted Tuesday at 12:57 PM Posted Tuesday at 12:57 PM Dobri Nebojša trenutno ima za cilj da muti vodu i napakosti Zvezdi jer više nije tu. A ne može da podnese da nepismeni (i košarkaški i skoro pa bukvalno) predsednik ima iste ili bolje rezultate kao on sa 372god u košarci. 5
Perkos2 Posted Tuesday at 12:59 PM Posted Tuesday at 12:59 PM neka momci pobede večeras a kaka je mutivoda nebojša dr čović poznato je odavno 1
Вујке Posted Tuesday at 01:17 PM Posted Tuesday at 01:17 PM (edited) 27 minutes ago, Small Owl said: Nisam shvatio je l' ovo Nebojša ima info kad kaže "Mekintajer u Olimpijakosu, Nvora u Realu, Izundu u Efesu" ili bezveze priča, čisto da utjera kitu bivšim drugarima iz kluba (na sajtu Kurira ima tekst)? Није тако рекао, баш напротив. Причао је да су то медијске подметачине против Звезде. Небојша добро зна како фукционишу те ствари са менаџерима Edited Tuesday at 01:18 PM by Вујке 4 1
TB Told Posted Tuesday at 01:20 PM Posted Tuesday at 01:20 PM 21 minutes ago, MarioKempes said: Dobri Nebojša trenutno ima za cilj da muti vodu i napakosti Zvezdi jer više nije tu. A ne može da podnese da nepismeni (i košarkaški i skoro pa bukvalno) predsednik ima iste ili bolje rezultate kao on sa 372god u košarci. Koliko samo pakosti u njemu ima. Javlja se na dan utakmice da popljuje sve redom u klubu, u nadi da je pogodio trenutak, pa da se posle poraza nostalgično setimo njegovog perioda. 2
Golijat Posted Tuesday at 01:34 PM Posted Tuesday at 01:34 PM Malo se priča o potencijalnoj kazni za derbi od strane EL. Kazna još uvek nije izrečena, i to me plaši. Po svemu sudeći, kazne će biti ali za one naredne tekme koje su još bitnije nego ova večeras. A naredne tekme su eventualni plej in ili plej of. 2
Čočo Posted Tuesday at 01:37 PM Posted Tuesday at 01:37 PM Rekao sam to odmah posle derbija. Možemo već sad da planiramo kaznu za meč kad nam najviše treba puna Arena. Sigurno nas kažnjavaju za olej in/plej of. 1
Čvarkov Posted Tuesday at 01:38 PM Posted Tuesday at 01:38 PM 53 minutes ago, Dropkick Murphys said: Trener Pariza jutros: Quant au match de ce soir, nous le gagnerons. Lisez mes lèvres. NE-PE-UT 1
Taki Posted Tuesday at 01:40 PM Posted Tuesday at 01:40 PM 4 minutes ago, Golijat said: Malo se priča o potencijalnoj kazni za derbi od strane EL. Kazna još uvek nije izrečena, i to me plaši. Po svemu sudeći, kazne će biti ali za one naredne tekme koje su još bitnije nego ova večeras. A naredne tekme su eventualni plej in ili plej of. Mi ako ovu izgubimo necemo vise kuci igrati do sledece sezone :) 1
TB Told Posted Tuesday at 01:48 PM Posted Tuesday at 01:48 PM 9 minutes ago, Čočo said: Rekao sam to odmah posle derbija. Možemo već sad da planiramo kaznu za meč kad nam najviše treba puna Arena. Sigurno nas kažnjavaju za olej in/plej of. I treba, kad smo svi za kolektivnu odgovornost, neka takva bude i kazna. 2
Don Dusko Posted Tuesday at 02:22 PM Posted Tuesday at 02:22 PM Upravo to mi uvek zajebemo nesto pa onda kako nas svi mrze ....
Erik Kartmen Posted Tuesday at 02:34 PM Posted Tuesday at 02:34 PM 56 minutes ago, Čočo said: Rekao sam to odmah posle derbija. Možemo već sad da planiramo kaznu za meč kad nam najviše treba puna Arena. Sigurno nas kažnjavaju za olej in/plej of. Preostaje nam samo da ih zajebemo tako što se nećemo plasirati dalje iz prostesta 🙂
Disfruto Posted Tuesday at 02:46 PM Posted Tuesday at 02:46 PM https://youtu.be/dBeYjiWqa9g?si=xczWdaNgsL0CmkpV Chima objasnio par stvari
NikadProtivŽelimira Posted Tuesday at 03:06 PM Posted Tuesday at 03:06 PM 1 hour ago, Вујке said: Није тако рекао, баш напротив. Причао је да су то медијске подметачине против Звезде. Небојша добро зна како фукционишу те ствари са менаџерима Videh isečak gde kaže da je ovosezonski budžet duplo veći od prošlosezonskog.
Small Owl Posted Tuesday at 03:13 PM Posted Tuesday at 03:13 PM 1 hour ago, Вујке said: Није тако рекао, баш напротив. Причао је да су то медијске подметачине против Звезде. Небојша добро зна како фукционишу те ствари са менаџерима OK, OK, nisam bio u prilici da odslušam a čudno je bilo formulisano pa nisam shvatio kontekst. 1
Don Dusko Posted Tuesday at 03:30 PM Posted Tuesday at 03:30 PM 43 minutes ago, Disfruto said: https://youtu.be/dBeYjiWqa9g?si=xczWdaNgsL0CmkpV Chima objasnio par stvari Nek on objasni par stvari na terenu a ne na podkastu. 7
Disfruto Posted Tuesday at 03:36 PM Posted Tuesday at 03:36 PM 6 minutes ago, Don Dusko said: Nek on objasni par stvari na terenu a ne na podkastu. 5. najkorisniji igrac evrolige je vec objasnio na terenu
The_Big_S Posted Tuesday at 03:47 PM Posted Tuesday at 03:47 PM 2 hours ago, Čočo said: Rekao sam to odmah posle derbija. Možemo već sad da planiramo kaznu za meč kad nam najviše treba puna Arena. Sigurno nas kažnjavaju za olej in/plej of. Misliš da ćemo biti u situaciji u plej in-u da igramo kao domaćini? Teškooo brate
Žilee Posted Tuesday at 04:24 PM Posted Tuesday at 04:24 PM 2 hours ago, Golijat said: Malo se priča o potencijalnoj kazni za derbi od strane EL. Kazna još uvek nije izrečena, i to me plaši. Po svemu sudeći, kazne će biti ali za one naredne tekme koje su još bitnije nego ova večeras. A naredne tekme su eventualni plej in ili plej of. Mi kako igramo kad dodje 20k ljudi bolje i da nam daju kaznu na bitnoj utakmici,ovako 16/17k i milina.
Recommended Posts