wing Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mora to redom... Prošle sezone deseti. 😉 Ove sezone rekordan broj EL pobeda. 😁 a naredne sezone ili one tamo da i mi jednom uzmemo oba EL derbija...kao neki. 💣 Jebo plej in. Ako nas se seti...seti.
Golijat Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago @MrTwister Da ne quotujem jer je nesto duzi, brate sjajan post i analiza. Ovaj topic bi mnogo dobio kada bi pisao cesce ovde i mnogo bismo naucili.
dzakala Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, wing said: Mora to redom... Prošle sezone deseti. 😉 Ove sezone rekordan broj EL pobeda. 😁 a naredne sezone ili one tamo da i mi jednom uzmemo oba EL derbija...kao neki. 💣 Jebo plej in. Ako nas se seti...seti. Rekordan broj pobeda sa vecim brojem utakmica u EL ove sezone. 1
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 hours ago, Dzo23 said: Očekujem 2-3 utakmice bez publike minimum. Posle onoga sinoc zasluzili smo da igramo u praznoj areni na duže staze. Pojedini dolaze u halu da liječe komplekse, iživljavaju se i nanose direktnu štetu klubu. Da smo normalna država onaj s laserom bi bio identifikovan, dozivotno zabranjen ulaz na sportske priredbe, uz debelo udaranje po dzepu. A "huligani" koji su se šibali s murijom bi vec bili u zatvoru. Ovako će zbog grupe maloumnika, i nespremnosti uprave i države da se obračuna sa istima, ispaštati velika većina pravih navijača i ljubitelja sporta koji dolaze da pruže bezuslovnu podršku i ljubav klubu, kao i sam klub. No, znamo da su mu navijačke grupe poslednji bastion odbrane i da je naučna fantastika da dodje do pomaka na tom polju. Tužno ali istinito. 20% arene maks će biti, pa kad su se gadjale sudije sa obe strane više od toga nisu dobili blizanci.
drakon1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, Čvarkov said: DMo došao u kritičnom momentu za klub, preokrenuo sezonu na neki način, srodio se sa timom i klubom, postavio se kao mentor mnogim igračima, a evo ga sad u civilu i nije napravio ni najmanji problem. Svi znamo koliko mu je kao Litvancu još teže u ovoj toksičnoj sredini, čak je i u domovini bio na udaru jer igra za naš klub. Nisam siguran šta se desilo jer se ni na snimku ne vidi najbolje, ali to uopšte nije važno za poentu posta jer me zapravo ne bi čudilo da mu je neko pretio. Znači "navijač" nema pojma o svemu ovome iz uvodnog dela posta, kako se sezona odvijala i šta je određeni igrač dao klubu, kakve je partije pružao i kako predstavlja klub na terenu i van njega, ali zna da preti tom istom igraču iz samo njemu znanih (100% debilnih) razloga. I posle se pitamo zašto igrači ne žele da potpišu/produže ugovor sa nama. Stoka! Isto stoka koja ubacuje predmete na parket, drka lasere i baca topovske udare. Još jednom - stoka! Koliko god sam kritican prema "najvernijima, treba biti korektan i priznati da su se predmeti itekako ubacivali sa svih strana, a ne samo sa Istoka u Areni.
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, drakon1 said: Koliko god sam kritican prema "najvernijima, treba biti korektan i priznati da su se predmeti itekako ubacivali sa svih strana, a ne samo sa Istoka u Areni. Nisam mislio samo na njih, svako ko ubacuje je stoka.
Volter Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 14 hours ago, djole_ynwa said: Јуче се само још једном показало колико ми заправо нисмо кошаркашка публика, или бар та екипа која води навијање. Имам осећај да ту долазе само због договора са управом. Уопште ме не би чудило да против Париза буде празна хала. Не знам колико од вас је испратило, али један од навијача је синоћ ударио некога из управе. Да се Давидовац није умешао ко зна шта би се ту десило. Са трибине је изгледало да су чак и Мотејунасу нешто претили јер је и он стајао ту близу. Срамотан смо ми клуби шта себи дозвољавамо. Možda ljudi koji su bili u dvorani znaju bolje, koliko sam čuo i pročitao, valjda je prilikom gađanja Karlika pogođen i neko iz uprave koji se okrenuo prema navijačima i krenuo da se pičkara. Neki od viđenijih vođa sišli i lupili mu ćuške. U tom pičkaranju možda je delovalo da prete i Donatasu. Sa pojedincima iz uprave samo neka se tuku.
dunaj95 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Đurović briljira...🤣🤣🤣 Kaže Zvezda ima petice, četvorke, trojke, dvojke... kao veliki "stručnjak" kao jedini problem je evidentirao, pazi sad, Kodija...koji "limitira" ekipu 😅🤣🤣🤣 Zamisli ti baviš se košarkom, živiš od toga .... kažeš da si miran na petici na kojoj imaš dva "polomljena" igrača i prosečnog Izundua ... miran si na trojci na kojoj ti igra RASPALI KALINIĆ kojeg ne smije uzeti u usta... preskače još mnoge...i upire prst u PRVOG ASISTENTA LIGE!! Koji nas vuče cijele sezone... Od 35 utakmica Kodi je odigrao dobro jedno 30... Prokometariši domaće igrače...JADEEEE STARI
Taki Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 8 hours ago, Disfruto said: Play-in nije isto sto i playoff i nemojte da pretvarate prvi u uspeh. Razlika izmedju 11og mesta i 10og da ispadnemo u prvoj utakmici ne postoji. Uspeh je igrati playoff nebitno sa koje pozicije, ali su ti sa 10og mesta mnogo male sanse. Nikada nismo igrali playoff , idemo korak po korak i neka je taj prvi korak bio prosla sezona kad smo bili 10ti. Ova sezona je trebala da bude taj korak vise i ulazak u playoff. Dodatno smo cele sezone u dobroj poziciji ispod 8og mesta i sada je kao uspeh ako budemo 10ti? A sta toliko znaci taj famozni ulazak u play of i onda izgubis na pr 3:0 ili 3:1,i to je kao uspjeh, a budes osmi igras dvije utakmice play in ispadnes i to je neuspjeh? Najvaznije je biti u igri do samog kraja i imati ekipu koja je konkurentna i moze svakog dobiti, a kako ce se zavrsiti vidjecemo..
Saxon01 Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Nisam mnogo pisao u poslednje vreme, ali sam mnogo puta napisao da mi u top 10 necemo ni uci. Ispostavlja se kao tacna moja tvrdnja. Sasa Obradovic nije trener za Zvezdu i to je neminovno. 2
crni96 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Garantujem da je Zvezda u top 10 i posle svega. Meni je krivo zbog poraza zato što sam potajno se nadao čak i top 6. Dosta utakmica nam je išlo na ruku, s druge strane vezali smo neke baš baš teške brejkove i nadao sam se da smo oni pravi koji ćemo iskoristiti domaći teren + još koja da se poklopi kod rivala i to je to. Međutim sad smo zeznuli baš. Pariz i Asvel ćemo ubost, ubijeđen sam.
Bejn Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 27 minutes ago, Taki said: A sta toliko znaci taj famozni ulazak u play of i onda izgubis na pr 3:0 ili 3:1,i to je kao uspjeh, a budes osmi igras dvije utakmice play in ispadnes i to je neuspjeh? Najvaznije je biti u igri do samog kraja i imati ekipu koja je konkurentna i moze svakog dobiti, a kako ce se zavrsiti vidjecemo.. Da, uspeh je ući u play-of a za razliku od osvajanja krk-a.
Recommended Posts