Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Poznato je moje mišljenje o Saši Obradoviću. Nekada jedan od omiljenih igrača, svojim postupcima kao igrač, počeo je da pada u mojim očima do te mere da mu skoro pun Pionir aplaudira i skandira, a ja ne, već sam u onih 5% koji su mu zviždali. To sam sklonio sa strane dok je naš trener, momente kao što je ovaj večeras nisam koristio da ga vređam, neću ni sada. Ne želim da cipelam nekoga dok je na zemlji (izuzev naprednjaka), pogotovo jer vidim da mu je teško pao ovaj poraz. Meni je jako žao, pre svega zbog nekih igrača jer sam se vezao za njih iz razloga kakvi su ljudi. Nemam koga da vređam, samo sam razočaran. Za razliku od mene pre deset godina, uključio mi se sigurnosni ventil tako da sam ravna linija. Samo ću ih iskulirati i pomiriti se da nismo zaslužili ništa dobro kao navijači. Ono što želim jeste da se trener promeni, proberu igrači iz ovog tima, nekima se zahvalimo i idemo sve ispočetka. 

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Kada te školuju pomoćni Ocokolja, penzionisani Kari, Penjaroja. i mrtvi Makabi u mečevima za direktan plejof/derbi plasman, onda je to to...  Ćelavi ISO pojma nema... 

Na šta mu ekipa liči na derbiju, lele... 

Daj da se uvalimo na 10 mesto, pa da odigramo tu dokvalifikaciju, ako se zapale ovih par naših milionera, možemo biti gadni... 

• Like 2
Posted

Odvratno ponašanje Obradovića. Pa čestitaj majstore na zaluženoj pobedi… Tomića do kraja sezone, pa šta god da uradi, bar će biti gospodin…

• Like 6
Posted
1 minute ago, Problem sa licnim greskama said:

Teško mi pada ovaj poraz. Za ponašanje publike nemam reči. A idem dugo i sve sam video. Kakav cirkus pubertetski i za naše uslove.

Jel su  to bili neki sukobi sa zandarmerijom?

Posted

Poznato je moje mišljenje o Saši Obradoviću. Nekada jedan od omiljenih igrača, svojim postupcima kao igrač, počeo je da pada u mojim očima do te mere da mu skoro pun Pionir aplaudira i skandira, a ja ne, već sam u onih 5% koji su mu zviždali. To sam sklonio sa strane dok je naš trener, momente kao što je ovaj večeras nisam koristio da ga vređam, neću ni sada. Ne želim da cipelam nekoga dok je na zemlji (izuzev naprednjaka), pogotovo jer vidim da mu je teško pao ovaj poraz. Meni je jako žao, pre svega zbog nekih igrača jer sam se vezao za njih iz razloga kakvi su ljudi. Nemam koga da vređam, samo sam razočaran. Za razliku od mene pre deset godina, uključio mi se sigurnosni ventil tako da sam ravna linija. Samo ću ih iskulirati i pomiriti se da nismo zaslužili ništa dobro kao navijači. Ono što želim jeste da se trener promeni, proberu igrači iz ovog tima, nekima se zahvalimo i idemo sve ispočetka. 

Posted

Kada te školuju pomoćni Ocokolja, penzionisani Kari, Penjaroja. i mrtvi Makabi u mečevima za direktan plejof/derbi plasman, onda je to to...  Ćelavi ISO pojma nema... 

Na šta mu ekipa liči na derbiju, lele... 

Daj da se uvalimo na 10 mesto, pa da odigramo tu dokvalifikaciju, ako se zapale ovih par naših milionera, možemo biti gadni... 

Posted

Mnogo truda je uloženo do sada, krvarilo se za svaku pobedu , gde smo u velikom delu sezone bili u gornjem delu tabele, da bi se sve olako prosulo.

Ne možeš da gubiš dva puta od ekipa koje su se oprostite od ambicija u takmičenju na 30% sezone. Jednostavno ekipa koja pretetenduje na visok plasman to sebe ne sme da dozvoli. Ajde jedan poraz ali dupli porazi , to je nedopustivo. 

• Like 3
Posted

Stvarno je Obradovic jedan klasican nemac pojma.

Kada se samo setim kako jenizgubio prvi derbi, i to od onakvog Partizana.

Onu maglu sto jenon prodavao u Monaku, gde je imao Dzejmsa Okoba i druzinu na terenu koji su igrom jedan na jedan radili sta su hteli a on bio fikus na klupi, tesko da ce posle nas igde uspeti da proda.

U svakoj utakmici, gde god nije imao upaljenog nekog od nosioca igre, i kada je on kao trener trebao da napravi neki potez da pobedimo mi smo to izgubili.

Na stranu sto mu je ekipa totalno van forme kada je najbitnije, takodje su i fizicki skroz izdusili, a nakon ovoga veceras i mentalni.

Kodi, izvini za sva govna koja smo tokom sezone sipali po tebi, svaka ti cast, idi na kraju sezone, zasluzujes bolje!

Batler, samo da vidimo koju cemo to ponudu iz nba morati da izjednacimo...

• Like 3
Posted

Opet je Jago kriv. Ne ide nam ova košarka baš nešto. Kad god se ponadamo biće nešto sledi krah. Nema se šta pametovati, nismo bili tim kojo želi pobedu 

• Like 3
Posted

Mnogo truda je uloženo do sada, krvarilo se za svaku pobedu , gde smo u velikom delu sezone bili u gornjem delu tabele, da bi se sve olako prosulo.

Ne možeš da gubiš dva puta od ekipa koje su se oprostite od ambicija u takmičenju na 30% sezone. Jednostavno ekipa koja pretetenduje na visok plasman to sebe ne sme da dozvoli. Ajde jedan poraz ali dupli porazi , to je nedopustivo. 

Posted

Opet je Jago kriv. Ne ide nam ova košarka baš nešto. Kad god se ponadamo biće nešto sledi krah. Nema se šta pametovati, nismo bili tim kojo želi pobedu 

Posted
11 hours ago, NMX said:

Previse ja volim Zvezdu da bih bio objektivan, jbg. 

Ovo kurcu nista ne valja i Sale ako ne udje u PO Evrolige ni ne mora da igra PO ABA. Nek ide odmah. 

Mislim da ovako bezidejni u napadu nismo bili ni sa Sakotom i Gavrom nastavnikom fizickog.

Sramota za sve u klubu.

E, da. Jago ima muda za ovakve tekme, jbg.

Hahah pa to si show

Sta sve ispisa zadnjih nedelja, sigurna pobeda, plitak potok, top6 siguran...

Ja cudu da se nacudim nisam mogao jer se iz aviona videlo da ne znate gde je levo i da igrate groznu iso kosarku. A i defanzivno ste losi, makar eye test.

Prezivece O'bradovic i ovo, pa ce vas ukanaliti pocetkom sledece sezone, i onda otkaz u novembru.

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Dobro je Losmi dobrodosao ovde, koliko vidim i u PAO ne cveta cvece...

Pa rekao bih da zelis da odes u sledeci klub koji ces da trolujes ovaj narod ovde.

Edited by Don Dusko
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Dobro je Losmi dobrodosao ovde, koliko vidim i u PAO ne cveta cvece...

Pa rekao bih da zelis da odes u sledeci klub koji ces da trolujes ovaj narod ovde.

Ja ne trolujem nista, samo cinjenice na ovom profilu.

Samo je poenta koliko su neki ljudi delulu i nisu videli sta ce se desiti.

Ne cveta ni kod nas, ali vidimo se u plejinu, osim ako ne trusnete skroz i budete 11...

• Ha-ha 1
Posted (edited)

A koja je fora sa ovim Losmijem,navijač Panatenaikosa a nekad navijao za nas?I kako dodje do toga da navija za Panatenaikos?

Edited by sinisat5
  • Like 3
  • Ha-ha 6
Posted (edited)

Uvek pričamo o domaćim igračima.. koji znaju šta je Zvezda, znaju šta je derbi, eksplodiraju kada čuju prve taktove Marša na Drinu... a onda sinoć pogledam Dobrića, koji ne zna gde se nalazi... nivo njegove energije na minimumu...

U odbrani ispada kao iz autobusa.. nikoga ne može da stigne.. maši polaganja... ne znam šta bih rekao...

Batler ni da potrči da stigne igrača koji stoji 5 sekundi sam na trojci...

Bacanja smo šutirali 70% .... svi na izdisaju.... ne mogu da stoje na nogama...

Karter mislim da nije ni trebao da se vraća do kraja sezone jer je igrač manje na obe strane terena...

Odželej koji nam uvek donosi ogromnu energiju potpuno u autu.... Čima takođe..

Izundu već nekoliko kola ne postoji...

Jedino prijatno iznenađenje je Rivero, ali tu je bio sale da ga spusti na zemlju.....

Edited by The_Big_S
  • Like 1
Posted

Tako je, kako je. Idemo dalje i da probamo da se uguramo barem na 9. ili 10. mesto. A tu, ako nam se kockice poklope, mozemo da budemo zajebani. Saša... Necu da ga branim, nije to zaslužio. Ali, sada samo njega kriviti... Nije da nam se raspad u drugom delu sezone  prvi put dešava. Centrala moze da pogresi jednom, ali bas toliko puta... Jbg, kao da nas neko ogozgo kažnjava. Prodali smo dušu đavolu. Ćacizacija kluba mora da dođe na naplatu, a to boli mnogo. 

Vidim da je kod komšija na drustvenim mrežama euforija. Intenzitet emocija kao kada je Zeljko odlazio, samo suprotna. Pa dobro, kanda da za srecu ne treba baš mnogo.

• Like 2
Posted

Najveca Sasina greska je sto je ubacio u sistem kartera i rivera. Kasno je bilo za njih dvojicu da se vracaju u ovakvom trenutku sezone. Mora da skrati rotaciju, Karterove minute da uzme neko drugi, da se odluci za 2 centra i da proba da povrati ekipu pred duplo kolo. Jos nista nije gotovo. Samo sto nam sad treba pobeda u Madridu gde ce biti kvota 5 za nas vrv. Mora Sasa da promeni nacin psiholoske pripreme ekipe pred odlucujuce meceve jer smo do sad videli da to ne radi kako treba(bayern, partizan, makabi).

• Like 5