Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Nisam kritikovao Sasu do sada, verovao sam onako navijacki.

Veceras mogu reci da je ovo veliko razocarenje i jasno je da nam se smesi 11.-12.mesto.

Ovakva forma u odlucujucim trenucima sezone je zaista frustrirajuca i nedopustiva, trener je krivac i treba da se zamisli. Sezona izmace..

• Like 14
  • Thanks 1
Posted

Isto nikad progovorio o celavom nisam, ali mislim da je vreme da se tera u kurac. 

I ove picke od igraca 2 utakmice gubis od ovih bogalja, ne trebas da igras ni plej of Aba lige a ne EL, tako da nadam se da sledecu utakmicu nece niko doci.

Spoiler

Dusko banuj me slobodno mozda i bolje

• Like 10
Posted

Jos nije kasno da se spasi sezona,i otera ovaj nemac pojma.Ne moraju ni da imaju trenera do kraja sezone,dovoljno je spreciti ovog da implementira i dalje.

• Like 5
Posted

END of an era.

Utepa ga Španac ka zeca.

Dajte polako prelazni rok temu da vidimo koje sve nba ekipa će se potući za Butlera i Nworu. A možda i kneževi daju još jednu šansu ćelavom bogu implementacije. Ne bih pustio suzu za njim svakako.

• Like 12
  • Ha-ha 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Ljudi, pa nije cudo sto je covic oterao ovog implementora…neka ostave i ovog kao girosa za sledecu sezonu pa opet menjaj…Nikad necemo biti ozbiljan klub, s tim da ni aba necemo ove sezone uzeti…

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ovako kako implementor utakmicu, to moze svako od nas…On ni u monaku je isto ovo radio, pustio dzejmsa i udri do zore…Nit neke akcije, nit spremljena utakmica…zgadio mi je sezonu

• Like 2
Posted
On 3/31/2026 at 9:03 AM, NMX said:

Ne da ne vidim kako grobari mogu da nas dobiju u četvrtak nego mislim da ćemo ih ugaziti na onom nivou kao kada su Čika Miša i gospodin Fredi Gilespi plesali po reketu Partizana

Eto, bas si dobar prognozer, svaka cast. Sigurno si naucio kako mogu da se dobiju ili izgube utakmice.

• Ha-ha 1
Posted

Ovaj drugi poraz od Partizana nam je dovoljno rekao o karakteru nase  ekipe. Nikada ruznu rijec nisam rekao o Sasi, veceras moram. Ovo sto smo mi odigrali veceras je za momentalni otkaz. 

• Like 11
Posted

Previse ja volim Zvezdu da bih bio objektivan, jbg. 

Ovo kurcu nista ne valja i Sale ako ne udje u PO Evrolige ni ne mora da igra PO ABA. Nek ide odmah. 

Mislim da ovako bezidejni u napadu nismo bili ni sa Sakotom i Gavrom nastavnikom fizickog.

Sramota za sve u klubu.

E, da. Jago ima muda za ovakve tekme, jbg.

• Like 9
  • Ha-ha 1