Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)
13 minutes ago, Perkos2 said:

Ja nisam košarkaški stručnjak ali imam utisak da naši igrači preterano skupljaju i reketu i tako ostavljaju igrače koji pogode trojke. Imamo sasvim pristojme igrače pod košem i mislim da nema previše potrebe da im se pomaže i rizikuje trojka. Moguće je da ih povuče lopta ili se ide na taj rizik ali meni malo bode oči.

Zato što se bespotrebno preuzima i gotovo redovno "mali" ostaje na "visokom".

Koliko puta su samo Batler ili Karter ostali na Omoruiu.

Onda po običaju igrač koji čuva igrača u ćošku krene da pomogne, nekad i po inerciji, i ostavi svog igrača. 

Kodi kad ostane i ne ispaštamo uvijek jer ima tijelo da isparira, bar tih par sekundi dok se visoki ne vrati na svog igrača.

Edited by Dzo23
Posted
35 minutes ago, Čočo said:

Nadam se da je kanalizacioni otpad završio sa praćenjem ekipe na poluvremenu i da će ova tema na dalje da lepše miriše. Zgazi ih sveeeeee!!! ❤️🔥

Deo će da zaćuti, deo će proslavi pobedu, svakako neće održati reč da ih sezona više ne zanima, već će sledeću priliku sačekati u petak, a i dalje će smatrati da je nazivanje igrača idiotima i psovanje majke pravi primer navijanja.

• Like 2
Posted (edited)

Čima je imao šta da kaže :) Ali Semi, kako je bocnuo onu trojku iz ćoška za 104:100. Brale, retko ovde iznosim mišljenja jer ima iskusnijih znatno od mene. Ali deluje mi pouzdano kao LeBranko iz ćoška. Milina je ovo, ajmo sad na jug Španije i po skalp u Kataloniju!

Edited by božija noga
  • Like 3
Posted

Srce šampiona, nema predaje do poslednjeg momenta! ❤️

Ogromna pobeda, protiv večeras odličnog protivnika. Jeste da oni imaju loš skor, ali su večeras imali bolesne procente tako naša pobeda još više dobija na značaju.

• Thanks 1
Posted
1 minute ago, Golijat said:

Vlade Djurovic na areni Rivera zove Romero

Gledao Vlade sinoc Bellator. Odusevio se Yoel Romerom. Bar pogadja sto su Kubanci. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Занимљиво да су Коди и Батлер имали исти индекс, иако је Батлер имао 12 поена више. Батлер је имао 5 изгубљених лопти, а сви остали играчи само 8. Надам се да ће имати више концентрације у наредним утакмицама, често има тај НБА менталитет у важним ситуацијама, кад баца неке пасове по принципу ”ако прође прође”.

Лоша вест је што су Коди и Чима су одиграли 37 и 35 минута, а чека нас кључни меч за мање од 48 сати. Охрабрује што Звезда ове сезоне игра добро у таквим ситуацијама.

Чини ми се да је највећа Сашина дилема целе сезоне како да састави петорку кад Коди седне да одмори. Са Јагом не иде, Картер је реконвалесцент и игра прву сезону у Евролиги. То је тренерова квака 22

Edited by Вујке
  • Like 2
Posted
14 minutes ago, Truman said:

Sto su se na kraju Chima i Semi pokacili kod slobodnih bacanja?

Mislim da je Cima vrv hteo da izadje da dodje sebi od pada i grceva ( sigurno i umora )a da gadja bacanja neki bek tipa Karter. S obzirom da je pogodio 1/3 i da generalno nije neki izvodjac, imalo je mozda rezona

Posted (edited)

Ali onaj kadar na Diakatea kad se vrati na klupu iz svlačionice.

Plus ono ničim izazvano penjanje na reklame.

Edited by Glavonjic
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, Вујке said:

Чини ми се да је највећа Сашина дилема целе сезоне како да састави петорку кад Коди седне да одмори. Са Јагом не иде, Картер је реконвалесцент и игра прву сезону у Евролиги. То је тренерова квака 22 целе сезоне

Jeste to najveća dilema, ali najveći problem umeju da mu budu izmene koje radi po planu, večeras je bez potrebe zamenio skoro istovremeno Dobrića i Nvoru u prvoj četvrtini i time usporio  igru i vratio Baskoniju u meč. 

Posted
3 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Mislim da je Cima vrv hteo da izadje da dodje sebi od pada i grceva ( sigurno i umora )a da gadja bacanja neki bek tipa Karter. S obzirom da je pogodio 1/3 i da generalno nije neki izvodjac, imalo je mozda rezona

Svaka cast Ojeleju ako se usprotivio tome, necemo valjda da sramotimo klub.

Ne trebaju nam Asik pobede. 

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Ovo je ona utakmica kad se zapitas:

Koji ce k.... sve ovo meni i sto hoces da ti deca rastu bez oca, koji se slogir'o zbog gomile nedovedenih milionera koji trce za loptom🫣

Ne mogu ni da se radujem, fizicki me sve boli...proci ce me do sutra valjda, pa se mozda i probudim nasmejan😎

I da, neka sam za svojih skoro pola veka pracenja ove prelepe igre, doziveo da sudije beze iz dvorane, a da se to ne desava u Beogradu...sad sam sve video😆

Salu na stranu, izgleda da je ova luda skupina, konacno zavredila neki respekt ovog jebenog takmicenja i organizacije, koje mi 10+ godina kida dzigericu. Bilo je i vreme...

• Like 5
Posted
8 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ko zna kako bi se kasnije sve odigralo da je izašao i ušao kad Karter izvede bacanja. Ovako je posle bacanja lupio blokadu, poentirao, trčao ko da je tek stigao na utakmicu. :classic_biggrin:

Posted

Da me neko ne shvati pogrešno... ne pravdam ni sebe, ni druge koji smo kritikovali na poluvremenu... i dobar dio utakmice...

Ova je utakmica bila "biti ili ne biti " ... 

I ja lično ne pamtim kada sam sa ovoliko emocija ispratio neku utakmicu... vjerujem i mnogi drugi...još mi nije dobro... neko se iskontroliše, neko pukne...meni je lakše bilo što sam pisao... žao mi je samo ako sam na nekoga drugog prenio negativu... što se napisanog tiće mislim sa je 90% ljudi bilo u pravu sa "paljbom" i osudama na igru, pristup, energiju i zalaganje... to ova pobjeda ne smije zamaskirati i sakriti... sve naredne utakmice su nove "priče za sebe", ali generalno onakva zajebancija se više ne smije ponoviti jer će nas skupo koštati... večeras SREĆOM nije...

Na kraju krajeva...nismo mi navijači ni bitni jbt ... pišemo, brišemo, slavimo, patimo... momci na parketu su glavni protagonisti... mučiš se cijelu sezonu, prođeš kroz pakao povreda,  niz pobjeda, veliki skalpovi, pa kriza,  pa onda sve u krug... pa dođeš u situaciju da se pitaš..  

I izađeš i primiš od krnje Baskonije 52p za poluvreme.... .... ....jbt sve dovedeš u pitanje, svoj rad, trud, sve ono dobro...

A bila bi šteta, zbog njih prevashodno..da ne dobiju priliku i šansu za taj plej off... 

Eee to me lomilo  44 min ... 

U 45oj sam eksirao vruće pivo jer sam se izgubio i u vremenu i u prostoru...

Ako nekog zanima... malo mi je bolje...

Laku noć Cigani... dan je bio dug...

• Like 1
Posted

Vratih sad kraj i produžetak... Na 2.36 do kraja smo imali +7, a onda Kalina šuta trojku preko ruke... I jedva izvukosmo produžetak... Svi živci odoše... 

Posted

Koliko smo svi strahovali (mnogi preterivali izmisljajuci lose odnose) kako ce Kodi i Batler funkcionisati a oni se perfektno nadogradjuju

Iako se po dolasku Batlera moglo videti da Kodija jednostavno povuce lopta sada se to bas retko desava a i bas primetno spusti gas  i prepusti palicu nebitno da li njemu ili Nvori kad je u naletu

Zlata su vredne te odlike Kodija, trunku sujete nema

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Volter said:

Ko zna kako bi se kasnije sve odigralo da je izašao i ušao kad Karter izvede bacanja. Ovako je posle bacanja lupio blokadu, poentirao, trčao ko da je tek stigao na utakmicu. :classic_biggrin:

Hvala Semiju

• Like 2
Posted
1 hour ago, Valensija said:

Moja ne ulazi u dnevnu sobu kad igramo.😂

Moja kod one jedne primljene trojke pri kraju utakmice probudi se i dodje u dnevni, kao jel to nesto lupilo ja sutim nervozan, primismo i drugu, onda je znala da sam to bio je.. 

• Ha-ha 2
Posted

Vodili smo u Atini preko 10 razlike pa izgubil, gubili sa više od 10 razlike od Badkonije pa pobedili. Košarka je sport pun preokreta i često se meč reši u zadnjoj sekundi. Navijajte i uživajte u samoj igri, nije smak sveta i ako se izgubi a nije ni pobeda razlog za extremno slavlje. Za nepuna dva dana imamo novu utakmicu koja će isto biti teška za gledanje, značajno je da pobedimo ali mislite malo i o sebi i svom zdravlju. Igrače se košarka i dalje.

• Love 2