Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Napokon vise slobode Kalini i Šegiju u aba ligi,veca minutaza. Nadam smo ih dobili za naredni period. Sreca sto se Jago setio da odigra nesto ,pa je Kodi veci deo cetvrte presedeo.Papi sasvim korektan.Boki 💪.Semi presedeo skoro celo drugo,njega smo odmorili sto bi se reklo.Nwora ce morati mnogo ali mnogo bolje.
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: I tako uvalismo 100 tom mocnom Penjaroji.Bilo bi ubedljivije da ovi na kraju nisu pogodili dosta divljih suteva. Nema potrebe unizavati sad Penjaroju koji radi odlican posao u Partizanu u odnosu na onaj raspad sa Zocom i asistentom posle. Drago mi je da smo pokazali da mozemo igrati i bez Nvorinog ucinka , drago mi je da je Bolomboj odigrao najbolju tekmu otkad se vratio. Svaka cast momcima, nema nebitnog derbija, a sada da dobijemo u Baskiji kako znamo pa da zavrsimo uspesno Tour de separatismo po Spaniji 😄 15
Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Par minuta jake odbrane i rijesismo ovo. Dobric i Jago odlicni veceras. Uvijek je lijepo kada saspes komsijama stotku. Ajmo sad u pohod na Spaniju! 3
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Bejn said: Zaboraviti ovo. Sad, u nizu, slede "utakmice sezone". Da vidimo od čega smo. Što bi zaboravili? Nismo izgubili. 2
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kapa dole, baš su Jago i Dobric iskidali, a realno u el nemaju prostor niti ritam.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Kosjan Willavić said: Nema potrebe unizavati sad Penjaroju koji radi odlican posao u Partizanu u odnosu na onaj raspad sa Zocom i asistentom posle. Drago mi je da smo pokazali da mozemo igrati i bez Nvorinog ucinka , drago mi je da je Bolomboj odigrao najbolju tekmu otkad se vratio. Svaka cast momcima, nema nebitnog derbija, a sada da dobijemo u Baskiji kako znamo pa da zavrsimo uspesno Tour de separatismo po Spaniji 😄 Ne unizavam ja Penjaroju koliko su neki prethodne nedelje ga uzdigli sve iz straha prema komsijama. 1
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Raduje i činjenica da Rivero daje naznake da če biti pojačanje u nastavku sezone. Baš se dobro kreče u picku. 16
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pohvale za Obradovica sto je klupirao Nworu, igra kao da je mislima ko zna gde. Nadam se da ce se sabrati, bar za EL. Raduje Bolomboj, volim vise nego ista da dobijemo na njegov pogon, to je uvek muska ratnicka kosarka. Kad uhvatu autoritativno def skok, isprati beka do centra nogama, prikuca, perverzija. Na kraju Batler, prva njegova utakmica sa ovom minutazom, odigrao je odlicnih 27 minuta sa 10 suteva iz igre umesto standardnih 20-21 i petnaestak suteva. Mogao bi to Obradovic cesce da praktikuje sa njegovom minutazom i kreacijom, nema potrebe da ga svodi na volume scorera i nekog Dwejna Washingtona, kad je on mnogo vise od toga. Decko je rodjeni pobednik i odlican karakter, moramo mu dati kljuceve ekipa pa dokle nas odvede. Kad igra ovako imamo mnogo vise opcija i nacina da dobijamo, a ne samo da cekamo da on i Nwora daju po 20 poena kao u EL tu su nas treneri vec iskautirali. 8
Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma ovo je upuceno nasim ekspertima koji su kukali vec 2 nedelje kako ce nas Penjeroja skolovati. Retko koji trener će nas školovati kad pogodimo 14 trojki uz 60%. Neka u EL derbiju bude i 40%, biću prezadovoljan. 3
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Igra može bolje ali bilo je energije. Ovo je Partizan pa su bili i motivisani, ali ne sme ni na ostalim utakmicama biti luftiguzovanja. Pohvale i navijačima za pumpanje. Ruku na srce nezgodno je posle onakvog skupa igrati u Areni, verovatno je bilo i zapišavanja, trebalo je Arenu i okaditi, zato svaka čast momcima na pobedi. 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Pobedili smo odličnu, evroligasku ekipu, koja ima 10 jako dobrih do klasnih igrača. Ekipu koja nas je nadskakala, što je prava rijetkost, koja je imala 13 bacanja više, 45% za 3p, više ukredenih i manje izgubljenih lopti. Sjajna košarka dvije ofanzivno strašno potentne ekipe kojima je napad znatno bolji od odbrane. Hajde neka ovo bude satisfakcija pred Španiju. Ako budemo ovako igrali i kao što smo igrali 30 minuta u Atini nema brige. 🤷 Za kraj bih pohvalio Sašu Obrada. Sjajno vođenje utakmice i odličan feeling za rotaciju. Počeo je 3/4 sa Dobricem, a poslednju sa Jagom. Mislio sam da su to suicidne odluke, a ispostavile se kao genijalne. Zato smo mi samo prdonje iz fotelje, a trener vrhunski košarkaški stručnjak. Bravo svi...👏👏👏 Edited 1 hour ago by Dzo23 1
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedva dobismo meč u kom smo trojke gađali 14/23 (61%). Fino je dobiti derbi, mada je ABA što se mene tiče rekreativno takmičenje. 1 5
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sreća u nesreći kod Nvorinog ofanzivnog raspada je što je i njemu neprijatno koliko je loš, pa malo angažovanije pristupa odbrani. 11
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A kada Pao u 4Q sve ispogadja to je ind kvalitet a kada mi isto tako ispogadjamo onda je to "sreca". 7 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za sebe smatram da sam daleko od stabilnog i smirenog lika kada je sport, odnosno Zvezda u pitanju. Neretko sam bivao i samodestruktivan. Međutim da li to ide s godinama, čitajući komentare na ovu recimo utakmicu, moram da prokomentarišem nešto. Ne ide mi u glavu da ljudi mogu da pišu stvari poput jedva čekam da vidim Nwori leđa, plus kancerčina, Batler je jedna bitanga, za CMM-a svi već znamo šta se pisalo. Ok, kontam da vas iznervira neki njihov potez ali dajte malo samo razuma i samo malo uključite mozak koliko su to ozbiljne reči. Moneke imao sreće što je bio out. Pisati tako za ovakve ljudske karaktere koji su došli sad kod nas i ko zna kad je stvarno jadno. Ja igračima mogu da zameram igru sa jedne strane, ali i ponašanje sa druge. Nisam mogao ni za Grejema da pišem takve bljuvotine, pre svega jer sam video da se dečko trudio i da mu je stalo. Uvek kao primer mogu da navedem komšije i Parkera, pa i Vašingtona. Stvarno treba da se više ceni to što imamo ovako dobre ljude koji će svakako doprineti da u budućnosti potpišemo još igrača koji će biti bitan faktor u evropskoj košarci. 16
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A i Partizan je u poslednjem minutu pogodio sledece: Shake preko ruke Batlera, Karlik duga dvojka(znamo koliko je to low % sut) i jos jedna trojka. Tako da malo manje sa ovim imali smo srece. 5 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, quentin said: Jedva dobismo meč u kom smo trojke gađali 14/23 (61%). Fino je dobiti derbi, mada je ABA što se mene tiče rekreativno takmičenje. Ovo nije jedva, već skoro rutinski. 3
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pobedom imamo četvrto mesto sigurno ako odradimo posao protiv Igokee i Kluza. Juriti treće mesto po meni nije bitno jer se još ne zna da li ideš na Partizan ili Dubai u polufinalu (a i da znas pitanje koga birati), a da li ćeš igrati protiv Cedevite ili Kluza mora biti nebitno ako imaš domaći teren. Tako da slati juniore protiv Dubaia sledeće nedelje i ginuti protiv Baskonije, Barse i Partizana.
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: A kada Pao u 4Q sve ispogadja to je ind kvalitet a kada mi isto tako ispogadjamo onda je to "sreca". Pri čemu je Partizan šutirao takođe odličnih 45% za tri, a u drugom poluvremenu 53% za tri. Edited 1 hour ago by TB Told 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Cavani said: Pohvale za Obradovica sto je klupirao Nworu, igra kao da je mislima ko zna gde. Nadam se da ce se sabrati, bar za EL. Raduje Bolomboj, volim vise nego ista da dobijemo na njegov pogon, to je uvek muska ratnicka kosarka. Kad uhvatu autoritativno def skok, isprati beka do centra nogama, prikuca, perverzija. Na kraju Batler, prva njegova utakmica sa ovom minutazom, odigrao je odlicnih 27 minuta sa 10 suteva iz igre umesto standardnih 20-21 i petnaestak suteva. Mogao bi to Obradovic cesce da praktikuje sa njegovom minutazom i kreacijom, nema potrebe da ga svodi na volume scorera i nekog Dwejna Washingtona, kad je on mnogo vise od toga. Decko je rodjeni pobednik i odlican karakter, moramo mu dati kljuceve ekipa pa dokle nas odvede. Kad igra ovako imamo mnogo vise opcija i nacina da dobijamo, a ne samo da cekamo da on i Nwora daju po 20 poena kao u EL tu su nas treneri vec iskautirali. Pa dati su mu ključevi. U Atini je u 4/4 samo on igrao, ali ga ništa nije išlo. U trećoj je bio odličan i podigao nam razliku, dok je u četvrtoj stao, nažalost...
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rutinski na kraju, i pored umora, svaka cast momcima, videlo se i da im je stalo do pobede bas.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Osim Nwore svi su odigrali kako treba. To je rjetkost da možeš posle utakmice da kažeš kako je 11 igrača odigralo na visini zadatka. Kodiju je falila asistencija, a Dzoelu, koji sve više podsjeća na onog od prošle i pretprošle sezone gdje predstavlja pravu silu u reketu, samo jedan skok za dabl dabl. Odlična utakmica. Nije bilo prekida, spontano navijanje, fina atmosfera, čulo se pederovanje, znači baš sve kako treba. 🤗 Edited 1 hour ago by Dzo23
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svi mi znamo sta dobijamo sa Nworom on je sad u - fazi. Zato je i kod nas a ne u Realu....
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izundu se sagnuo na parkingu i uhvatila ga zadnja loza Monekea pred utakmicu zabolela ledja 1
Recommended Posts