Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, božija noga said:

Znam da je baš pred utakmicu sa PAO. Izvinite na objavi. Turkiši bi da odvedu Ebuku nazad tamo :)

Изунду је прошлог лета потписао уговор 1+1, дакле годину дана плус опција за следећу годину. Како је саопштио и Донатас Урбонас из БаскетЊуза, играч сада процењује своју будућност, јер не би имао ништа против да остане у Београду и зато разматра могућност да искористи ту опцију да продужи бар још једну сезону у српском клубу.- uradio sam translate. 

https://www.backdoorpodcast.com/stella-rossa-ebuka-izundu-futuro-interesse-anadolu-efes/?doing_wp_cron=1773828089.2880110740661621093750

samo cekamo kraj sezone, ne bi me cudilo da isti ti novinari pricaju kako OKC hoce da dovede Izundua, izdrzi jos koji mesec i onda krecemo sa lozenjem i pojacanjima

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Phobia said:

samo cekamo kraj sezone, ne bi me cudilo da isti ti novinari pricaju kako OKC hoce da dovede Izundua, izdrzi jos koji mesec i onda krecemo sa lozenjem i pojacanjima

Klub nam najavljuje nešto. Seti me na prošlo leto i ove kratke forme :)

Posted (edited)

Djurišić potpisao

Ugovor na 2 godine

Nadam se da možemo uzeti Davida Mirkovića, ako ne prođe u nba, koji igra odlično za Ilinois. 

Za Bogoljuba bih se isprsio koliko god da treba ako ne ode u Milvoki.

Probati uzeti Andreja Bjelića iz Reala i tako napraviti jaku bazu mladih domaćih igrača. 

Edited by Dzo23
Posted (edited)
55 minutes ago, Chaos Is Me said:

EL jeste manje-više izjednačena ali nekako na kraju uvek isplivaju isti klubovi - Real, Fener, CSKA, grčki blizanci i provuče se tu neki Monako, Barsa ili Efes (u svakom slučaju EL teškaši). Poslednji iznenađujuć učesnik F4 je bio Žalgiris pre ravno 8 godina.

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zvezda-najbolji-primer-u-evroligi-ako-hoces-meu-elitu-moras-da-trosis-kao-oni/538922

Погледај на линку изнад колико је постала ”буџетски” изједначена у последњих пет година (занемари злонамеран наслов). То ће пре или касније да произведе резултат. Штавише, ове сезоне је доста велика могућност да најмање два клуба из плејаде Валенсија, Хапоел, Звезда, Жалгирис, оду у плеј-оф, а нико од њих не представља ЕЛ тешкаше. 

Иначе, потписали смо Ђуришића изгледа. Код њега ће се, по мом мишљењу, доста тога сводити на радне навике. Не постоји играч толико антиталентован за шут да не може да га доведе на пристојан ниво уколико уложи адекватан труд у том правцу. Причао је Калина код Луке и Кузме како се то ради, чак и кад се мења техника шута. Осим тог аспекта, који је код Ђуришића у америчкој фази његове каријере био криминално лош, све друго му је на високом нивоу. 

Edited by Вујке
Posted
On 2/25/2026 at 12:05 PM, Petkovic Miroslav97 said:

Nije bilo straha da li će Nikola kod nas ili kod njih kako su prenosili neki forumaši. 
Momak je jedan od nas, pravi ciganin! 

Никола Ђуришић досадашњи играч Атланта Хокса, и повремени репрезентативац Србије, нови је играч Црвене звезде Меридианбет!

Никола стиже у Црвену звезду након обављених лекарских прегледа и потписао је уговор до краја такмичарске сезоне 2027-2028. Остатак ове сезоне провешће у редовима КК Мега где је играо од 2020-2024. године.

Ђуришић који игра на позицијама бека и крила, висок је 204 центиметра, био је најбољи млади играч АБА лиге, постао је репрезентативац Србије још 2022. године на утакмици са Словачком. Одликује га свестраност у игри и могућност да осим поена, бележи и велики број скокова и асистенција.

Поред интересовања више клубова, за Николин долазак у Црвену звезду пресудила је и његова велика љубав према црвено белој боји коју никада није крио!

Никола ће од лета бити део „новог таласа“ српских играча у нашем клубу од којих се много очекује у наредним сезонама.

КК Црвена звезда Меридианбет жели пуно среће и успеха Николи у црвено белом дресу.

Posted
23 hours ago, Chaos Is Me said:

Mi ionako igramo uglavnom switch odbranu tako da nema tu ko koga čuva direktno. Šegi na Nunnu znači samo da bi atinska ortopedija imala posla sa Ogijevim zglobovima.

Nikako Dobric. Miljenovic je to dobro obavio u Beogradu i jos iznervirao Nunna za tehnicku.

Posted

Nikola će od leta biti deo „novog talasa“ srpskih igrača u našem klubu od kojih se mnogo očekuje u narednim sezonama.

:classic_unsure:

• Like 3
  • Tuzno 1
Posted
11 minutes ago, drakon1 said:

Nikako Dobric. Miljenovic je to dobro obavio u Beogradu i jos iznervirao Nunna za tehnicku.

Ja bi stavio Nvoru kao faktor iznenadjenja 🙂

• Ha-ha 1
Posted

Nikola će od leta biti deo „novog talasa“ srpskih igrača u našem klubu od kojih se mnogo očekuje u narednim sezonama.

11 minutes ago, fradler said:

:classic_unsure:

Vraćaju se Plavša i Dalibor Ilić 🔥🔥🔥🔥

• Ha-ha 5
Posted
Just now, sinisat5 said:

Ja bi stavio Nvoru kao faktor iznenadjenja 🙂

Da, ako bi cilj bio da se Nunn razigra i dovede na 30+ poena.

Posted

U ovoj fazi gde imas jake strance,glavne igrace ,ne bi bilo uopste lose imati na svakoj pozicji makar jednog igraca,pa bio on treca opcija eventualna druga(ukoliko moze to da bude)

Hipoteticki naredne sezone:

Miljen

Segi

Kalina Djurisic

Za sada,ostaje pitanje koga bi mogli na pozicji 4 i 5. Nemoj te samo Plavsu ljubim vas.

Posted
1 hour ago, Dzo23 said:

Djurišić potpisao

Ugovor na 2 godine

Nadam se da možemo uzeti Davida Mirkovića, ako ne prođe u nba, koji igra odlično za Ilinois. 

Za Bogoljuba bih se isprsio koliko god da treba ako ne ode u Milvoki.

Probati uzeti Andreja Bjelića iz Reala i tako napraviti jaku bazu mladih domaćih igrača. 

I onda ih sve proslediti u Megu na pozajmicu 😄 .

• Ha-ha 1