Losmi17 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 5 hours ago, dunaj95 said: Jbo Fener .. protiv njih je lako nama... nzm šta ćemo za ove ekipe što ne igraju košarku ni u napadu ni u odbrani... nama su najveće muke zadale ove sezone ove fenjeraške, rekreativne EL ekipe ...Makabi, Partizan, Bajern... Više se bojim ovih što su zakovani za dno tabele u narednim kolima , nego Reala, Barse, Panate... Znaš ovi fenjeraši igraju rasterečeno, nemaju šta izgubiti već odavno, doduše nemaju šta ni dobiti već odavno... Al eto igraju za časno učešće... Ja sam se orjentisao na sledeci mec, ali imate vi jako veliki broj mina do kraja. Paris recimo koji je dobio Barsu, Pao i Baske u gostima. Pritom vam ne odgovaraju. Partizan, koji defanzivno izgleda mnogo bolje od vas trenutno i povratak Karlika. Negde videh da je kkp treca odbrana lige zadnjih 5 kola. Ni Asvel nece biti lako dobiti, a bogme ni Baske u gostima. Svakako ce dosta zavisiti od vaseg trenera, ali u siroj slici Makabi i Bayern (ili bar jedno od ta dva) mogu biti porazi koji ce presuditi da li cete biti 6-ti ili 9-ti. Razlika je citav univerzum. 4
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 39 minutes ago, Losmi17 said: Ja sam se orjentisao na sledeci mec, ali imate vi jako veliki broj mina do kraja. Paris recimo koji je dobio Barsu, Pao i Baske u gostima. Pritom vam ne odgovaraju. Partizan, koji defanzivno izgleda mnogo bolje od vas trenutno i povratak Karlika. Negde videh da je kkp treca odbrana lige zadnjih 5 kola. Ni Asvel nece biti lako dobiti, a bogme ni Baske u gostima. Svakako ce dosta zavisiti od vaseg trenera, ali u siroj slici Makabi i Bayern (ili bar jedno od ta dva) mogu biti porazi koji ce presuditi da li cete biti 6-ti ili 9-ti. Razlika je citav univerzum. Treba da se zabrines za svoju ekipu. Spucali ste 50 miliona u roster, imate svu moguću logistiku, a vrlo lako mozete ispasti iz 10. Pusti ti nas .. 7
Losmi17 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 33 minutes ago, Dzo23 said: Treba da se zabrines za svoju ekipu. Spucali ste 50 miliona u roster, imate svu moguću logistiku, a vrlo lako mozete ispasti iz 10. Pusti ti nas .. Indeed, ali sam i tu spustio ocekivanja. Ni budzet nije 50m, a ne da je sprcano u roster toliko. Natocito sto je procenat budzeta koji ide na plate max 60÷. Ocekujem da budemo u 8, sta ce biti u PO pretezno zavisi s kim se ukrstimo. A tu cemo biti vrlo opasni.
3x3cz Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Karter u prvoj petorci 😎 Kalinic odmara, Jago tribine. Edited 12 hours ago by 3x3cz
fradler Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kad bi se neki klub upustio u eksperiment i probao da igra bez trenera, mislim da bi to bilo nešto vrlo, vrlo slično košarci Saše Obradovića. 4 1
Estrella Roja Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 hours ago, Урош19 said: Topic je odvratan za čitanje posle svakog poraza. Prvo se opraštalo od sezone na 0:2, pa se opraštalo od sezone zbog slabijih rezultata posle 7 pobeda u nizu i evo sad se opet oprašta od sezone zbog poraza nakon skora 6:2 u poslednjih 8 EL utakmica. Milenko? Ko bi rekao, uopšte nisam znao da je takav. Za mene je bio i ostaće legenda Zvezda, bez obzira šta napiše. 🙂
Phobia Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 57 minutes ago, Estrella Roja said: Milenko? Ko bi rekao, uopšte nisam znao da je takav. Za mene je bio i ostaće legenda Zvezda, bez obzira šta napiše. 🙂 kakav je ovo ćale humor nisam očekivao ovakvu bombu hahahaha 5
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Jako dobro drugo poluvjeme. Jedna od onih partija kad šut ide CMM, i kad izgleda na terenu nezaustavljivo i dominantno. On i Miljenovic su nas pokrenuli. Nadovezao se Semi, Bater, Izundu... Karter ❤️❤️❤️ Idemo da okončamo seriju najboljoj ekipi u Evropi. Hrabro! Edited 10 hours ago by Dzo23 1
Phobia Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, Dzo23 said: Jako dobro drugo poluvjeme. Jedna od onih partija kad šut ide CMM, i kad izgleda na terenu nezaustavljivo i dominantno. On i Miljenovic su nas pokrenuli. Nadovezao se Semi, Bater, Izundu... Karter ❤️❤️❤️ Idemo da okončamo seriju najboljoj ekipi u Evropi. Hrabro! Kako je izgledao Karter na utakmici? Video sam da je igrao fazon 6-7 minuta
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Imamo moćan tim i mišljenja sam da nije do kraja iskorišćen njegov kvalitet. Zaista delujemo kao tim koji može svakog dobiti ali i od svakog izgubiti, čak i u ABA ligi. Lepi su rezultati u Evroligi, ali nisam optimista, prema mojim procenama, a moje procene su uglavnom tačne, najverovatnije ispadamo u plej-inu. Edited 10 hours ago by Volter 1
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Phobia said: Kako je izgledao Karter na utakmici? Video sam da je igrao fazon 6-7 minuta Jedna greška, par promašenih šuteva. Trebace mu par utakmica da uhvati ritam, al nema dileme da se radi o izuzetno kvalitetnom igraču, i da će nam značiti u nastavku sezone. 4
Bejn Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Povratak Kartera je jedina lepa vest još od pre Makabija. Ne zato što mislim da će mnogo pomoći jer ekipi koja ne igra odbranu i još sa ovakvim vođenjem pomoći nema već zbog njega samog. Živ i zdrav bio momčino. 1
crni96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Браво Звездооо Можда није популарно ал свиђа ми се амбијент у Клужу. 7
liv7 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Implementacija konacno daje rezultate. Edited 9 hours ago by liv7
Kosjan Willavić Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, crni96 said: Браво Звездооо Можда није популарно ал свиђа ми се амбијент у Клужу. Kluz je na kraju jako dobar dodatak ABA ligi. I kvalitativno isto 6
Mile1 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Konacno povratak Kartera i prikucavanje Jaga na tribine. Svaka cast za Miljenovica i Kodijevu partiju 3
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 hours ago, fradler said: Kad bi se neki klub upustio u eksperiment i probao da igra bez trenera, mislim da bi to bilo nešto vrlo, vrlo slično košarci Saše Obradovića. Pa i ne bas. Pre Janisa Sferopulosa i onog drugog Obradovića. Raspali su se, igrao ko šta hoće i kad hoće.. Ovo za sad rezultatski uopšte nije loše, naprotiv.
nunilo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 3/7/2026 at 5:34 PM, Summerfunk said: ... Ekipa uopšte nije loša koliko neki pričaju da je prosek. Da nije bilo povreda, verovatno bi se druga priča vrtela sad. ... Da ne citiram ceo post fokusirao bi se na ovaj deo koji su vise forumasa izneli kao nekakav argument. Istina je da smo bili unisteni povredama jedan deo ali smo u tom delu sezone napravili 7:0 u evroligi i imali sasvim dobre rezultate, ko zna da li bi to uspeli i sa kompletnim rosterom tako da jednostavno ne stoji da su nas povrede omele u ovoj sezoni. Kako smo sve vise bili kompletni sve veca je i nestabilnost rezultata a najvise mi upada u oko da nama pauze oko ovih prozora uopste ne prijaju. Ekipa igra losije posle tih pauza nego kad je ubitacan ritam. 1
Summerfunk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 20 minutes ago, nunilo said: Da ne citiram ceo post fokusirao bi se na ovaj deo koji su vise forumasa izneli kao nekakav argument. Istina je da smo bili unisteni povredama jedan deo ali smo u tom delu sezone napravili 7:0 u evroligi i imali sasvim dobre rezultate, ko zna da li bi to uspeli i sa kompletnim rosterom tako da jednostavno ne stoji da su nas povrede omele u ovoj sezoni. Kako smo sve vise bili kompletni sve veca je i nestabilnost rezultata a najvise mi upada u oko da nama pauze oko ovih prozora uopste ne prijaju. Ekipa igra losije posle tih pauza nego kad je ubitacan ritam. Znam da je nezahvalno sada pričati tome šta bi bilo da smo ostali komplet. Onda Batler ne bi došao recimo. Kao ni D-Mo. Batler je praćka a D-Mo je pogurao ekipu u onom periodu kad je stigao. Možda bi sad imali negativan skor da smo ostali u kompletu. Možda bi Sferopolus bio i dalje tu. Kontam da bi i Saši više značilo da ima sve igrače, imaš više šansi da nađeš nekog raspoloženijeg. Ne bi se vratio Yago u tim recimo. Neki igrači vrv ne bi videli parket uopšte. Ko zna. Zna se da je kraća rotacija majka. Ali ova ekipa ima stvarno talentovane i dobre pojedince. Ovako sad kako se vrati igrač, moraš i njega da razigravaš po cenu nekog drugog ko je već razigran. I tako par puta. Nekako sam mišljenja da bi stvarno svima lakše bilo da je tim 90% kompletan i u takmičarskoj formi, bez da se čeka da ovaj krene sa treninzima, sa dizanjem forme i sl. Ovako se sklapalo štapom i kanapom. Izmišljale se pozicije i minutaže, kontam da su i treninzi bili pakao kad ti fali veći deo tima. Šta znam. Nećemo nikada saznati šta bi bilo da smo komplet od starta do kraja ili sa nekim minimalnim povredama. I sad je ispalo odlično sa svim ovim povredama kad pogledaš, mislim da niko nije očekivao da ćemo biti pozitivni posle toliko kola, da si bilo koga pitao posle 0-2. Ali ono što bih naglasio jeste da ovo nije prosečan tim kakvim ga neki predstavljaju. Pa nismo mi Hapoel ili Panata, da imamo baš tolike pare. Mislim da je za ovaj budžet sklepana odlična ekipa. Moglo je bolje sigurno što se nekih igrača tiče, ali ajde. Imaće Saša svojih 5 minuta da dovede i odvede koga hoće.
wing Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ove Batlerove prodore gde vizuelno nestane iza čuvara i onda niotkuda loptu položi visoko o tablu i to pod uglom od cirka 30 stepeni...to pamtim da je kod nas bacao Fakundo...i par puta Nedović.
Recommended Posts