Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, VISOKOLETAC said:

Naravno na to sam i mislio, ali nije nam lose i ako PAO dobije, jer smo onda izjednaceni sa Olimpijakosom. Naravno preduslov je da mi dobijemo Bajern, koji je opet u padu, pa bi bila katastrofa da to izgubimo kuci.

Otpisi Fener Oly i Valensiju ,bolje oni neka redjaju pobede protiv ovih nasih realnijih konkurenata,nek se oni ucvrste na pprve 3 pozicije i neka nama pomažu do kraja.Uz ove  autsajdere dobro ce doci da i oni pripomognu.Mi sa Valensijom nema sta trazimo imaju  2 0 protiv nas ,defakto nam beze 3 pobede.Ruku na srce i Real je pitanje koliko ce da padne mislim da ce biti oni 4.Pre svega mi da dobojemo neugodni bajern,pa cemo lako za ostalo.Kolo koje sledi je izuzetno zanimljivo.

Posted

Mi treba da idemo na pobjedu u OAKI, nije to nemoguća misija, vidimo da su se mnogi omrstili tamo.

Ključ je da držimo domaći teren i da se ne ponovi Makabi, onda ćemo biti rasterećeniji na tim gostovanjima gdje nismo favoriti.

Jedino Madrid vidim kao skoro pa nemoguću misiju ali se nadam da nam neće ništa odlučivati taj meč.

• Like 2
Posted

Ali pobede su nezamislive bez Nese Ilica. A on caci ne zna ni sam sta radi na klupi, nabaci nekom kartu i bukira smestaj.

• Like 1
Posted (edited)

Da namaknemo još 5 pobeda do kraja i ja sam zadovoljan. Sve preko toga bi me iznenadilo jer imamo baš nezgodan raspored.

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted

Ако некога занима, овако тренутно изгледају квоте за освајање Евролиге. Испред нас је чак 9 клубова, до скоро је било 7. Жалгирис нас је по први пут од почетка сезоне престигао на овој листи (квоте су сличне додуше), вероватно због тога што имају нешто лакши распоред од нас до краја сезоне. Ово наравно не качим због клађења, већ као показатељ перцепције глобалних букмејкера о нашим шансама. А у ту процену улази много фактора, чак и то колико је јак ваш кошаркашки савез (или држава) ако буде требало да вас заштити од бруталне судијске крађе у последњим колима. 

Screenshot 2026-02-27 at 11.43.35.png