The_Big_S Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, fradler said: Jel nam ovo zalizani najavljuje Djurisica? Ne bih voleo da ga potpisemo sada i stvorimo jos vecu guzvu i konfuziju. Mozda na leto, ali u ovom trenutku nam treba kao cir na guzici. Gde ste ovo videli? Pretpostavljam na Miškovom twitter-u? ( nemam nalog) 1
Tunis Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Maverick88 said: Najverovatnije ce do kraja sezone u Megu pa sledece kod nas Može već pred KLS kod nas, imaće mesta, a lepo bi bilo da karijeru u Zvezdi započne trofejom 1
srlepajce Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kodi kako okrenes ima strasnu "glavu" Toliko osporavan, pljuvan i po drustvenim mrezama a tako trezven lik koji prezentuje klub i tim na nacin za pozeleti Takvi likovi mnogo znace kod dovodjenja igraca Vidim da igraci drugih timova na komentar o nama isticu njega Koliko god ga mi osporavali i EL ga vidim postuje 22
wing Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Shane Larkin Uncertain Round 29 DNP in Turkish Cup (groin injury)...? Edited 13 hours ago by wing
VukVule1988 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 hours ago, srlepajce said: Kodi kako okrenes ima strasnu "glavu" Toliko osporavan, pljuvan i po drustvenim mrezama a tako trezven lik koji prezentuje klub i tim na nacin za pozeleti Takvi likovi mnogo znace kod dovodjenja igraca Vidim da igraci drugih timova na komentar o nama isticu njega Koliko god ga mi osporavali i EL ga vidim postuje Pocetkom sezone kad su isli oni klipovi kako ispituje nase igrace sve i svasta, na pitanje kome bi dali zadnji sut za pobedu skoro vecina njih je rekla Kodi. I meni je to bilo smesno ali mu ocigledno saigraci dosta veruju.
srlepajce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Meni se posebno svidelo kad je prekinuo izjavu za medije da bi pozdravio Batlerove roditelje Te neke naizgled sitnice mnogo govore 14
Carl Johnson Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, wing said: Shane Larkin Uncertain Round 29 DNP in Turkish Cup (groin injury)...? On je navodno bio spreman za finale kupa. Verujem da ce igrati sutra.
Disfruto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 27 minutes ago, Carl Johnson said: On je navodno bio spreman za finale kupa. Verujem da ce igrati sutra. Svejedno nije odigrao minut od 14.11 pa i da zaigra bice rovit
wing Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 23 minutes ago, Disfruto said: Svejedno nije odigrao minut od 14.11 pa i da zaigra bice rovit evo sa kakvim skautingom se ide u kafanu...😎 1 1
mindgame Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 23 minutes ago, Disfruto said: Svejedno nije odigrao minut od 14.11 pa i da zaigra bice rovit Šejn je klasa i slažem se da će uticati to na njegovu igru, ali on je bukvalno poslednji igrac kog bi pozeleo da sutra igra protiv nas. Efes sa njim i bez njega totalno drugi univerzum
kolanidja Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Prema pisanju naseg nazivnog sponzora Nikola Djurisic ce potpisati za nas tim, o detaljima sutra. 👀🔥 3
Disfruto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 22 minutes ago, mindgame said: Šejn je klasa i slažem se da će uticati to na njegovu igru, ali on je bukvalno poslednji igrac kog bi pozeleo da sutra igra protiv nas. Efes sa njim i bez njega totalno drugi univerzum Svaki igrac na svetu koji izlazi iz povrede zahteva odredjeno vreme da udje u formu i ritam osim Nikole Jokica.
NikadProtivŽelimira Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Koji je ovo igrač pod seniorskim ugovorom, 22-i? I to direkt iz NBA. Mašala. 5
Vonko Normalni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 49 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Koji je ovo igrač pod seniorskim ugovorom, 22-i? I to direkt iz NBA. Mašala. Одиграо је укупно 0 утакмица у НБА. Поређења ради, Камерон Пејн је дошао у ККП са одиграних 549 утакмица. 2 2
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pomislio bi covjek da oni jadni jedva 12 igraca skupili a oni mozda jednog eventualno dva manje od nas imaju 2
The_Big_S Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Djurisic jedino ima smisla da bude tu na poziciji Dobrića… 1
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Danas je zadnji dan registracije za Evroligu, verovatno zato pise Meridijan da ce se danas znati detalji. Mislim da je najlogicnije da odigra Aba ligu sa Megom, a KLS za nas. Ne znam kakva su tacna pravila registracije, da li je to uopste moguce.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemamo vise prostora za registraciju u EL. Ne vidim zašto ne bi igrao za nas u aba ligi, i naravno kls? 🤔
Leo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Milko Miller said: Danas je zadnji dan registracije za Evroligu, verovatno zato pise Meridijan da ce se danas znati detalji. Mislim da je najlogicnije da odigra Aba ligu sa Megom, a KLS za nas. Ne znam kakva su tacna pravila registracije, da li je to uopste moguce. Rok za registraciju je istekao juce u 18h.
Stefi88 Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 16 minutes ago, Leo said: Rok za registraciju je istekao juce u 18h. Juce za ovo kolo, danas za celu sezonu u EL. 1
Sector Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) CMM, Yago, Miljen Butler, Carter, Đurišić, Canaan Nwora, Kalina, Kobra Moneke, Ojeley, Prađed Uroš, Bolomboy, Izundu, Donatas, Rivero Jel to to? Edited 38 minutes ago by Sector 1
Gudura Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 12 minutes ago, Sector said: CMM, Yago, Miljen Butler, Carter, Đurišić, Canaan Nwora, Kalina, Kobra Moneke, Ojeley, Prađed Uroš, Bolomboy, Izundu, Donatas, Rivero Jel to to? Cek da prebrojim....nije, fale djeca😆
Chaos Is Me Posted 20 minutes ago Author Posted 20 minutes ago Ne znam gde naći minute za Đurišića jer je i Dobrić trenutno igrač sa velikim i za njega, a kamoli ostali koji pokrivaju SF i SG pozicije. Mogao bi prelazni rok da nam bude prilično siromašan na leto, iz ove ekipe treba odstraniti Uroša, Canaana, Rivera i Yaga i već imamo tim za narednu sezonu.
deez nuts. Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam gde naći minute za Đurišića jer je i Dobrić trenutno igrač sa velikim i za njega, a kamoli ostali koji pokrivaju SF i SG pozicije. Mogao bi prelazni rok da nam bude prilično siromašan na leto, iz ove ekipe treba odstraniti Uroša, Canaana, Rivera i Yaga i već imamo tim za narednu sezonu. Batlera, Nworu, Cartera, CMM-a, MonekeTa vezati za radijator da ne smugnu na leto. 2
Recommended Posts