Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 hours ago, Čočo said: Laku noć. ❤️ Drago mi je bas i zbog Saleta, neka mu bude samo prvi u nizu 5
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 59 minutes ago, Čočo said: Batler nije lagan samo na terenu, nego i van terena. Dok ostatak ekipe pravio žurku u busu do Beograda, momak zakuntao. 😂 😅 Sad ga jos vise volim.Kao ja.Mogu svi da luduju al ja cu da spavam. :D 2
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Kad se podvuče Sašin izbor da napadom i kontrama razbijemo svaku odbranu je bio apsolutno ispravan i racionalan. Jaka odbrana, kontrola skoka i konstantna preuzimanja često oduzimaju previše energije, naročito u ovom ludom ritmu mečeva i on to kao defanzivni trener najbolje zna. Dao je momcima oduška da van uobičajene taktike odigraju iso basketa za sve pare, uz pola do jedne četvrtine zaključavanja svega rutiniraju Spartak i Megu. Svi zdravi, svi srećni, Kup u vitrinama, Saši prvenac, molim lepo. Ono još lepše od samog trofeja su scene gde se iskreno od srca raduju i Karter i Rivero i ako dugo van tima i takmičenja. Tim. Nije zalizani slučajno rekao da smo za ovih godinu bez udbaškog skota sistemski otišli na dva nivoa više gde konačno ličimo na ozbiljan i profi EL klub. To se vidi i bez inside informacija. Čestitke svima, idemo dalje. Tek sada počinje borba. Arena mora da gori u narednih dva meseca, bez ikakvog svadbarenja. Edited 1 hour ago by Molina23 14
crni96 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Ne moze Kup biti nebitan sve dok Partizan ima veci broj titula u nacionalnom Kupu u svim drzavama kojima smo bili, vise i ne brojim kako smo se sve zvali. 1
3x3cz Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Ni jedan trofej i takmicenje ne moze biti nebitno, cak i pripremni turniri.
Gudura Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Cestitke momcima na prvom trofeju ove sezone, osvojenom u velikom stilu. Kao sto sam rekao pre Kupa, potcenjivanje ovog takmicenja je zestoka besmislica, i meni je ovaj trofej izuzetno drag. Domaca osnova je osvetlala obraz, i pokazala izvestan kvalitet, koji ih uostalom preporucuje da budu deo jedne kvalitetne EL ekipe. Narocito mi je drago zbog Miljenovica, decko je jos jednom pokazao da ima stav, fizikalnost, kvalitet i muda da bude deo ove ekipe, i iskreno se nadam da je konacno kupio sebi mesto u rotaciji za EL, makar u nekim ogranicenim minutima, jer je to apsolutno zasluzio onim sto prikazuje cele sezone
Recommended Posts