sinisat5 Posted February 12 Posted February 12 Ne znam koji to njima vazan igrac fali pa su desetkovani,Evansa nema dvije godine,ova dvojica sto su dosla iz nba se privikavaju nista narocito ne igraju a jedan ce izgleda igrati,Papanikolau u ovom trenutku negdje deseti igrač ekipe..Ovako kad se piše desetkovani uće pljuvačima u glavu i onda će još jače oplesti ako izgubimo..A kada se tako nešto više puta napiše lagano prelazi u istinu.. 5
Žilee Posted February 12 Posted February 12 Vokap Morris Ntilikina Dorsi Furnije Ward Mekisik Bugarin Piter Nikola Tajrik Hall Gde vi vidite ovde desetkovani Olympiakos. Ili ja sam ja corav?
Bruda Posted February 12 Posted February 12 4 minutes ago, Žilee said: Morris Meridian prenosi da Morris ne igra. Nisu desetkovani, samo im par igrača nedostaje. Mislim da će se pobednik odlučivati na pozicijama 4/5 tj. koliko mi budemo tu mogli da ispariramo s' obzirom da su oni tu najjači u EL. Na pozicijama 1-3 bih u ovoj konstalaciji snaga dao blagu prednost nama.
crni96 Posted February 12 Posted February 12 3 hours ago, Chaos Is Me said: Kako nekom može biti odvratniji OLY nego KKP, PAO, Fener, Dubai, Hapoel, Real, Barsa, Monako? Brate nismo svi isti. Nmg grka u sportu nikako.
Phobia Posted February 12 Posted February 12 Just now, crni96 said: Brate nismo svi isti. Nmg grka u sportu nikako. I posle se pitamo ko je oterao Sferu... 1
crni96 Posted February 12 Posted February 12 Hhahaha zanimljivo kako ne možeš iznijeti neko svoje mišljenje. Al nebitno, da ne kvarimo temu s glupostima. Vjerujem da ih mozemo iznenaditi.
rodriguez Posted February 12 Posted February 12 16 minutes ago, Tex_Willer said: Zar Nilikina nije napustio Oly? Napustio je Partizan. 😂 Ok a ja ću napustiti internet...🤡 3
Carl Johnson Posted February 12 Posted February 12 Moris i Papanikolau nece igrati, Nilikina i ako bude, verovatno neka smanjena minutaza
Phobia Posted February 12 Posted February 12 13 minutes ago, crni96 said: Hhahaha zanimljivo kako ne možeš iznijeti neko svoje mišljenje. Al nebitno, da ne kvarimo temu s glupostima. Vjerujem da ih mozemo iznenaditi. brate opusti se, zajebancija je...
Steve Gerrard Posted February 12 Posted February 12 Hm najveca muka u ovom kolu su mi ostali match upovi, mislim da se crtaju rezultati protiv nas, a onda tek nastaje histerija i vracanje na makabi 1 1
Žilee Posted February 12 Posted February 12 Olympiakos nudi ugovor CMMu a mi mu nudimo novi jednogodisnji 🤔
Sinnerman Posted February 12 Posted February 12 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/dzared-batler-crvena-zvezda-nba-fajnal-for-ocekivanja-intervju-sport-klub/ Šta želite da postignete u Evroligi što možda niste imali priliku u NBA? „Više stabilnosti. Da ostanem negde duže od godinu dana. Da se nešto gradi.“ Drčela mermer'ši!!! 5
Petkovic Miroslav97 Posted February 12 Posted February 12 Večeras je prilika da pokažemo da možemo da igramo sa svima pa i na gostovanju! Napred Zvezda, živeo Olimpijakos! 2
Sector Posted February 12 Posted February 12 Olimpijakos u maltene najjačem sastavu, zanemarljivi izostanci. Moraće dosta stvari da se poklopi za neki egal. 3
Wook Posted February 12 Posted February 12 Kakva promena na forumu. Pre 2 meseca većinski stav je bio da je Oly dobra, ali ne elitna el ekipa.
drperce Posted February 12 Posted February 12 Steta zbog bacanja i otvorenih trojki u drugom, ali ovo sudjenje.... 2
Dragan Mićić Posted February 12 Posted February 12 (edited) Nije ovo moglo da se dobije, realno videli ste i zbog cega Edited February 12 by Dragan Mićić 2
Čočo Posted February 12 Posted February 12 Svašta bih rekao i dobio ban od 30 dana. Suzdržaću se. Bravo momci, dok vidim ovakvu borbu ne brinem za ishod u aprilu mesecu. ❤️ 3
Dropkick Murphys Posted February 12 Posted February 12 Verovatno ne bismo dobili ni da je bilo drugačije, ali poserem se i na čelendž i var i gledanje snimka i sudije i komplet Evroligu za onaj aut Monekea. 24
Leo Posted February 12 Posted February 12 Najogavniji klub. Jebale vam sudije mamu. Za sve one lozane na laznu bracu, nadam se da ste uzivali u zvizducima cele hale. Govna iz Pireja smrdljiva!!! 3 1
Recommended Posts