Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Carl Johnson said:

A on i nije plej nego je mesar

Ja se takvih najviše plašim, ali ne kada mesare na terenu, to očekujem, nego kada šutnu 4/5 za 3 poena... 

Posted

"Можда 99% не бих издржао то што је Јаго издржао. Свака му част. Неколико пута сам у свлачионици реако има ону ствар много велику, да издржи све ствари и неправде које су му се дешавале. Мушки је изнео. Није ни мени било лако да га ставим у праву позицију. Играч који нам доноси стабилност посебно на плејмејкерској позицији. Знам колико је тешко имати па немати улогу. Капа доле на односу, за реакцију, стварно је то одлично издржао."

🗣️ Саша Обрадовић о Јагу

• Like 8
  • Love 8
Posted
31 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

"Можда 99% не бих издржао то што је Јаго издржао. Свака му част. Неколико пута сам у свлачионици реако има ону ствар много велику, да издржи све ствари и неправде које су му се дешавале. Мушки је изнео. Није ни мени било лако да га ставим у праву позицију. Играч који нам доноси стабилност посебно на плејмејкерској позицији. Знам колико је тешко имати па немати улогу. Капа доле на односу, за реакцију, стварно је то одлично издржао."

🗣️ Саша Обрадовић о Јагу

Dosta Jagovih muda za danas molim vas:please:

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
23 minutes ago, fradler said:

Izgleda da su u nedelju zauzeti i Pionir i Arena, pa ćemo meč s Igokeom odigrati u Hali sportova...

Pored FMP arene, skandal 😀 ili nismo vise i ljubavi 🤪

• Ha-ha 1
Posted
3 hours ago, Čočo said:

Da se ne izgubi i propusti između ovih jako bitnih tema kao što su Kup i karte za F4. 

Karter uskoro na teren. 🥰

to znači ako sve protekne u najboljem redu možemo ga očekivati kontra Bayerna u Bg eventualno Efes kući koji je za cca 15 dana.

Posted
1 hour ago, fradler said:

Izgleda da su u nedelju zauzeti i Pionir i Arena, pa ćemo meč s Igokeom odigrati u Hali sportova...

Možda i ne bi bilo loše da se utakmica odigra u nekom drugom gradu gde bi hala bila dupke puna. 
Zrenjanin, Leskovac, Vršac, Jagodina, Kraljevo, Bor.. 
Nije realno, ali bi bilo lepo kad vec ne igramo u svojim dvoranama. 

• Like 1
Posted (edited)

ABA utakmicu sa Igokeom, posle koje se selimo na kup, a koja je posle evroligaske utakmice sa Olimpijakosom, igramo u hali ,,Ranko Zeravica", nekadanjoj ,,Hali sportova", zbog zauzetosti ,, BG Arene" i ,,Pionira".

Kolega je vec napisao informaciju, nisam video.

U ,,BG Areni" igraju grobari, a ,,Pionir" je zauzet MMA turnirom.

Edited by Blade
Posted
2 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

🗣️ Саша Обрадовић о Јагу

ja sam čuo da jago kao i svaki pravi momak iz favele ima 2 alatke, sad ne znam da li je SO mislio da su obe zajedno mnogo velike ili svaka ponaosob?

šta god da je, momačka izjava SO i mnogo je porastao u mojim očima danas

• Like 1
Posted
5 hours ago, Sinnerman said:

Ako to ne spase srpsku košarku, ništa neće. Ograničavanje broja stranaca na turniru od tri dana 😂 Kakvi retardi sunce ti jbm. 

S obizrom na to kako se klubovi u Srbiji finansiraju, ja bih uslovio da i u EL moraju da igraju domaći igrači u određenom broj. 

Ako vam se ne sviđa (klubovima), nađite sponzore koji nisu povezani zdržavom. 

Ali to sam samo ja. 

I Nebojša. 

• Like 1
Posted

Kup ima tu znacaj da ce zauvek biti zapisano u trofeje kluba, ali meni licno recimo mnogo draza qmiller sezona gde smo ispali od 10x jeftinijeg Partizana ali igrali top 8 nego 90% ostalih ekipa koje su uzimale kup. Kad igras celu sezonu dobro i na kraju ostvaris cilj iako ne osvojis trofej opet posle par godina ces se po lepom secati te sezone, dok kup moze da se osvoji za jedan vikend a da se ostatak sezone raspadas.

Posted
3 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Možda i ne bi bilo loše da se utakmica odigra u nekom drugom gradu gde bi hala bila dupke puna. 
Zrenjanin, Leskovac, Vršac, Jagodina, Kraljevo, Bor.. 
Nije realno, ali bi bilo lepo kad vec ne igramo u svojim dvoranama. 

Одлично ако сви ови градови имају услове и капацитет за нас

Posted (edited)

Boki boj naš. Ima i da je tokom Sferinog mandata njegov pomoćnik posetio igrače u hotelu. Onaj Jergotelis.

I evo ga. Lep trenutak pred meč sutra u Atini. 

Edited by božija noga
  • Like 1
  • Love 1
Posted
6 hours ago, Sinnerman said:

Ako to ne spase srpsku košarku, ništa neće. Ograničavanje broja stranaca na turniru od tri dana 😂 Kakvi retardi sunce ti jbm. 

Uopste mi to nije palo na pamet ali kad covek pomisli zaista je smesno. Bukvalno tri dana kosarke se primenjuje to pravilo.

Posted (edited)

Сад сам видео Сашину изјаву од данас. Јасно алудира да ће суђење бити ”домаћинско”, али за разлику од изјаве пред утакмицу у Каунасу овога пута то није рекао експлицитно, вероватно због добрих односа два клуба. 

Изјава:

"Znamo koliko je teško igrati u toj hali, oni tamo po svim kriterijumima imaju prednost. Moramo ostati fokusirani isključivo na igru, jer postoji mnogo faktora koji mogu da utiču na dešavanja.”

Што се тиче саме утакмице, Олимпијакос јесте фаворит, али далеко од тога да ће нас отрести 40 разлике (као Виртус) или да смеју унапред уписати победу. Видели смо против Макабија да није лако добити из улоге великог фаворита, поготво ако гост одигра жилаво. Надам се да ће наши центри сутра бити на висини задатка, јер ће играти против јако опасне центарске линије. Осим тога кључ ће бити да некако сачувамо Везнекова; Големац је успео да изненади Барцокаса тиме што је ставио Дангубића да га чува, видећемо да ли је Саша спремио неко слично изненађење: 

Edited by Вујке
Posted

Da li cemo pobediti, ne znam, ali cvrsto verujem. Ako hocemo u play-off, sebe u ovoj utakmici ne treba da smatramo za ekipu koja nema sanse da pobedi ili da je nasa pobeda moguca samo ako njima ne bude dan. Kriterijumu sudjenja moramo da se prilagodimo. Domacinsko sudjenje za njih je u redu, ali da bude taj kriterijum za obe ekipe. Pa neka se mi prilagodimo, samo da ne bude navlakacko za njih. Ljudi cesto ne znaju i mesaju...domacinsko i navlakacko sudjenje nije isto. I na par utakmica koje smo dobili, sudjenje je bilo lose.

• Like 1
Posted

Ovo večeras je utakmica u kojoj nemamo šta da izgubimo. Raspored nam nije ni težak ni lak do kraja, imamo itekako gde da pobeđujemo, imamo i gostovanja Baskoniji i Asvelu što može da se dobije.

Dakle, danas pametno i bez tenzije, pa ako se ukaže šansa, što da ne.