Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na Kup treba povesti cetvoricu, za koju se proceni da bi najvise doprineli da se osvoji trofej. Bez nekih odmora, kalkulisanja itd...ne znam kad smo postali tako obesni, da ovo takmicenje posmatramo kao nebitan turnir, gde cemo odmarati nosioce za ostatak sezone. Meni licno je svaki trofej bitan 9
The_Big_S Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Gudura said: Na Kup treba povesti cetvoricu, za koju se proceni da bi najvise doprineli da se osvoji trofej. Bez nekih odmora, kalkulisanja itd...ne znam kad smo postali tako obesni, da ovo takmicenje posmatramo kao nebitan turnir, gde cemo odmarati nosioce za ostatak sezone. Meni licno je svaki trofej bitan Možda sam ja lud, ali bi sutra menjao i Kup i Aba Ligu i Kls za TOP6 evrolige 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Gudura said: Na Kup treba povesti cetvoricu, za koju se proceni da bi najvise doprineli da se osvoji trofej. Bez nekih odmora, kalkulisanja itd...ne znam kad smo postali tako obesni, da ovo takmicenje posmatramo kao nebitan turnir, gde cemo odmarati nosioce za ostatak sezone. Meni licno je svaki trofej bitan Naravno da je bitan. Imamo 8-9 izuzetno kvalitetnih stranaca. Ipak je bitnije ono što dolazi posle kupa, EL i završnica aba lige.
spajk32 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da li neko odavde zna ima li sutra u Atini negde organizovano okupljanje naših navijača pre utakmice?
m0k1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 28 minutes ago, The_Big_S said: Možda sam ja lud, ali bi sutra menjao i Kup i Aba Ligu i Kls za TOP6 evrolige Iskreno, posto smo toliko dugo van plejofa menjao bih i ja ali je poenta da nemas nikakve garancije i da vrlo lako moze da se desi da ostanes bez icega... I zbog tga ne bih kalkulusao vec isao na sve jer imamo i kvalitet a bogami i dubinu rotacije da mozemo to sebi da priustimo.
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Osvojiti kup znači pobijediti Partizan u finalu, tako da sam siguran da to takmičenje neće biti bačeno niz vodu. Objektivan značaj neuporediv je sa plejofom EL, ali postoji naboj i uticaj na navijače. Kao neka vrsta eksperimenta, biće zanimljivo da se vidi kako će trener izhendlovati skraćeni roster i veće uloge domaćih igrača.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Igraće stranci koji su se pozicionirali kao nosioci od početka sezone a to su CMM, Nwora, Moneke i vjerovatno Izundu jer nemamo domaćeg centra. Kup kao takav ne pratim već par godina, iako je svaki trofej bitan ali takmičenje koje ograničava broj stranaca me ne interesuje, a vala ni derbi koji traje 3 sata sa sve bakljadom. Igračima želim da osvoje i da svi ostanu zdravi nakon takmičenja. 1
Bagzzi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 hours ago, rodriguez said: kupovao sam ja za finale rolan garosa na viagogo, bez problema I ja kupio 4 karte za sutra Oli-Zvezda isto na ovom sajtu bez problema. Karte stigle na vreme, na naše ime, sa QR kodom. 1
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 40 minutes ago, spajk32 said: Da li neko odavde zna ima li sutra u Atini negde organizovano okupljanje naših navijača pre utakmice? to se ne iznosi u javnost, čak i kad je gostovanje u Pireju, mnogo grupa suparničkih čeka svoju priliku narvno uopšte im nije bitno da li si član grupe ili simpatizer Edited 2 hours ago by Perkos2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ograničenje broja stranaca samo po sebi, izvorno i nije loša ideja, ali je najpre broj od 4 več odavno premali za uslove na košarkaškom tržištu, i kao drugo, mislim da je model po kom se to radi pogrešan. Naime, trebalo bi KSS da to stavi kao svoj prioritet i interes, da recimo svaka ekipa mora da ima bar dva domaća igrača u rosteru, a onda bi još kroz neke olakšice mogla država da stimuliše klubove da dovode domaće. To sada nije moguće iz prostog razloga što se sport finansira potpuno pogrešno. Kada bi sve bili privatni klubovi, svakome bi bio interes da može da ima poreske olakšice i slično. Sećam se izjave Xabi Paskvala na tu temu. Bolje je da ekipa ima dva talentovana klinca i 10 seniora koji ih uče, nego da klub iz nekih patriotskih pobuda ima 8 domaćih koji se uče luzerskom mentalitetu jer je ekipa nedovoljno jaka da ostvari određeni rezultat. 1
Bruda Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mislim da su za KRK sigurni Kodi, Čima i Nwora. Lično sam mišljenja ako su Davidovac i Plavšić spremni da treba povesti Batlera. Edited 1 hour ago by Bruda
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Osvojiti kup je manje više nebitno u ovom nakaradnom sistemu sa ograničenjem stranaca. Sam trofej jeste prestiž ali bih radije birao da nam se ne poremeti momentum, s obzirom da posle kupa i reprezentativnih prozora situacija uvek može da ode za 180° u drugom smeru. Bukvalno je šansa 50/50. Taj meč posle navedenih takmičenja je jako važan i najbolje je da ti ne zapadne neka koska od protivnika, što se nama jelte stalno dogodi. 1
djura.net Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Trenutno situacija daje sasvim solidnu sansu Spartaku, pa cak i Megi ili Borcu, sto cini neizvesniji finalni turnir kupa za razliku od prethodnih godina. Mi i komsije cemo morati da se odreknemo po 4-5 prvotimca i u tim ubacimo igrace koji manje-vise nisu svi zajedno odigrali 10 minuta ozbiljne seniorske kosarke u karijeri.
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Još od one Duškove sezone, i povratka sa minus 18 protiv KKP prilikom osvajanja KRK, taj trofej nam je nekako donosio emotivno pražnjenje posle koga je sve išlo nizbrdo! Zbog toga se ne bih toliko razočarao gubitkom KRK, koliko bi mi bilo krivo ako ne uđemo u plej of EL i odigramo makar tri utakmice u njemu. Više bi mi to značilo nego KRK, ABA i domaćica. Treba nam iskorak u EL, imamo igrače za to, daj da ih nekako održimo u tonusu posle kupa u momentima kada treba da pređemo preko 20 pobjeda u EL. Dobro je što neki od nosilaca svakako neće igrati, pa će i u EL mečeve ući odmorni i željni pobjede. Ja bih odmorio Kodija i Monekea svakako, a išli bi mi Batler, Nvora, Semi i Izundu, a možda čak i Motiejunas umjesto Semija ako nemamo drugog centra/Plavšu.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jel video neko tog Plavšića skorije? Taj lik nekoliko meseci ne igra, ne bi me čudilo da je u slabijoj kondiciji od Bolomboya.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Najbolje rešenje bi bilo 4 stranca max ali ne unapred da ih odrediš pred turnir bez mogućnosti zamene nego pred svaku utakmicu, bitno je da ih bude max 4 na svakoj utakmici. Tako protiv nekog Zlatibora mogu da igraju npr Yago, Nwora, Semi i D-Mo, a recimo u finalu protiv KKP da igraju CMM, Butler, Chima i Bolomboy. 5
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Plavšić trenira individualno po posebnom programu i planski nije vraćen u tim s obzirom da nam je gužva sada na centru. Predvideli smo situaciju što se kupa tiče i pažnja je usmerena na to, da za to takmičenje on bude udarna igla. Ljudi koji su ga videli kažu da je baš napredovao i da je u neviđenoj kondiciji. Prava zver. Spoiler Zajebavam se 1 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Najbolje rešenje bi bilo 4 stranca max ali ne unapred da ih odrediš pred turnir bez mogućnosti zamene nego pred svaku utakmicu, bitno je da ih bude max 4 na svakoj utakmici. Tako protiv nekog Zlatibora mogu da igraju npr Yago, Nwora, Semi i D-Mo, a recimo u finalu protiv KKP da igraju CMM, Butler, Chima i Bolomboy. Tako valjda Turci rade u prvenstvu, ili su radili. 6 stranaca maksimalno u 12, ali nisu uvek jedni isti. 4 minutes ago, Sinnerman said: Plavšić trenira individualno po posebnom programu i planski nije vraćen u tim s obzirom da nam je gužva sada na centru. Predvideli smo situaciju što se kupa tiče i pažnja je usmerena na to, da za to takmičenje on bude udarna igla. Ljudi koji su ga videli kažu da je baš napredovao i da je u neviđenoj kondiciji. Prava zver. Reveal hidden contents Zajebavam se Odalo te ovo prava zver. Do tad sam bio excited. 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je kup bitan ako igramo finale protiv Partizana, i ona atmosfera daje neku draz, a sad ako bi izgubili od nekog drugog ne bi me nesto previse potreslo, osvojili smo zadnje 4 god neka i neko drugi uzme, ali finale protiv Partizana mi je vaznije od svake evroligaske utakmice. Sto se tice sastava ne znam zasto dajete prednost Monekeu u odnosu na Odzeleja, trenutno je Odzelej korisnijo na obe strane terena jos pokriva vise pozicija. Jedino sto bi se Moneke vise uvredio da ne bude u sastavu. A ovo sto se tice play ofa da je bitnije biti tu medju 8 nego bilo sta je mozda malo pod uticajem price kako nemamo pobjede u play ofu kako u ovom sistemu nismo nikako igrali.. Ne znam, meni taj ulazak u 8 i poraz lagano 3:0 ili 3:1 a izgubljeni svi trofeji ne bi nikako bila uspjesna sezona..
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, JPM said: Odalo te ovo prava zver. Do tad sam bio excited. Ali si morao sve da pročitaš 🥳 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Sinnerman said: Ali si morao sve da pročitaš 🥳 Svakako je 1-0 za tebe. 1
Čočo Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Da se ne izgubi i propusti između ovih jako bitnih tema kao što su Kup i karte za F4. Karter uskoro na teren. 🥰 3
Carl Johnson Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 8 minutes ago, Carl Johnson said: Oli od plejeva ima samo Vokapa sutra A on i nije plej nego je mesar
3x3cz Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Ako vec hoce da zastite takmičenje i domaće igrace onda bolje da stave da dvojica moraju biti na terenu i to je to.
Recommended Posts