wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 21 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: “Krindz” je i ubacivati i i engleske reči u svoj jezik, pa nikom ništa. 😂 meni je ovaj naš domaći provereni ,,Bljak,, jači od toega ,,Krindž,-a bar za pesto kubika... Plus što glasovno (neki bi rekli fonetski)... nisam čuo grdju krdžu od reči. Više je za neke flamance, dance... Edited 1 hour ago by wing
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: “Krindz” je i ubacivati i i engleske reči u svoj jezik, pa nikom ništa. 😂 Od toga je jos vise susramlje ( cringe ) kada bagra zvana Delije Sever vredja nicim izazvana ljude po nacionalnoj osnovi ili kada im je to prepreka za necije angazovanje. To se cak naziva sovinizam ( galicizam-pozajmljenica iz francuskog jezika ). 3
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Golijat said: Zanimalo me je da li EL ima iste kriterijume za sve klubove ili ponovo izlazi u susret Izraelskim klubovima. A to da ja podrzavam vredjanje na nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ne znam kako si mogao da zakljucis i ispalis ovde na forumu. Niti se ti i ja poznajemo niti imas na osnovu cega da ovo tvrdis. Gde sam napisao da podržavaš vređanje? Ja sam napisao da nema potrebe u takvoj situaciji baviti se drugim klubovima.
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 32 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: “Krindz” je i ubacivati i i engleske reči u svoj jezik, pa nikom ništa. 😂 Tako je. Zato treba psovati sudije na srpskom, a ne engleskom ; ) 1
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Just now, Dropkick Murphys said: Tako je. Zato treba psovati sudije na srpskom, a ne engleskom ; ) Upravo. Kao što radi Dzedi Osman. Doduše on više psuje na BHS-u. Edited 1 hour ago by Bejn 1 1
Golijat Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, TB Told said: Gde sam napisao da podržavaš vređanje? Ja sam napisao da nema potrebe u takvoj situaciji baviti se drugim klubovima. Ne, napisao si da opravdavam vredjanje poredjenjem sa drugim situacijama. Opravdavanje vredjanja = podrzavanje.
JPM Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 36 minutes ago, Bejn said: Upravo. Kao što radi Dzedi Osman. Doduše on više psuje na BHS-u. Ma ko više gleda preko toga...sad je sve digitalizovano.
Perkos2 Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 36 minutes ago, Bejn said: Upravo. Kao što radi Dzedi Osman. Doduše on više psuje na BHS-u. To je "ohridsko-varoški" mešavina barem 4-5 jezika
Kosjan Willavić Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Zaboravismo juce jos jedan potencijalni TOP 10 potez kola- ponovo Kodi i Bolomboj, onaj alley up iz prve cetvrtine 🙂
Bad Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 4 hours ago, Don Dusko said: I samo da kazem za dnevnik drago mi je sto smo metak zvani Mobli izbegli. Dobar je napadacki centar i fizikalan al rupetina u odbrani samo takva.Plus je masina za pravljenje glupih faulova. I da smo bazirali na njemu ne bi smo se slavno proveli. Katino Mobli?
Petkovic Miroslav97 Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 52 minutes ago, Dropkick Murphys said: Tako je. Zato treba psovati sudije na srpskom, a ne engleskom ; ) Pa i napušavaju se, kad sude naše sudije. Kad sude strane sudije koje ne razumeju tvoj jezik fora je bila da te skapiraju, tako da ima smisla. Ali sad već ozbiljno dosadjuje iz utakmice u utakmicu , ja lično ne skandiram jer me sramota da izgovaram takve gluposti. Svakako, meni lično ne prija kad ljudi ubacuju engleske reči u naš maternji , ali bože moj, ne bi bilo zanimljivo da budemo svi isti.
srlepajce Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Bas neverovatan podatak za EL ali kad god je Kodi imao 7 ili vise asistencija dobijali smo Cak na 14 utakmica od 26 Jos je neverovatniji podatak da je od tih 14 na cak 8 imao vise od 9 asis (monako obe 10+11, virtus obe 10+12, makabi 12 😏, 9 oly, hapoel i efes ) Jedine dve koje smo dobili a da nije imao 7 su Zalgiris(6) i Baskonija(4), obe u oktobru
Recommended Posts